Hotel REMISENS PREMIUM CASA BEL MORETTO Portorož Wellness Portorož Slovenija

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel REMISENS PREMIUM CASA BEL MORETTO Portorož

Hotel REMISENS PREMIUM CASA BEL MORETTO Portorož
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi

Hotel REMISENS PREMIUM CASA BEL MORETTO Portorož se nalazi na obronku Sv.Lovrenc brda, sa pogledom na Portorož i promenade.
Hotelska ponuda: hotel je je promenio naziv i 2017 je renoviran, nekada se zvao Hotel Barbara. Hotel ima 65 soba, bar, parking. Gostima stoje na raspolaganju svi dodatni sadržaju hotela GH Metropola, sauna centar, fitnes, salon za lepotu uz doplatu.
Sobe: standardne sobe imaju klimu,TV, telefon, Wifi, sef, mini bar, kupatilo sa tušem i fenom. Nema mogućnosti za pomoćni ležaj u sobi.
Ishrana: polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela). Doručak i večera se služe u hotelu Metropol.

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!