fbpx

Hotel KORALI Sutomore Letovanje Sutomore Crna Gora

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel KORALI Sutomore

Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking
0m

Hotel KORALI Sutomore se nalazi neposredno uz šljunkovitu plažu.
Smeštaj: renovirane komforne sobe su sa kupatilom (modernija oprema, fen za kosu) i terasom, a većina je okrenuta prema moru. Nova oprema u sobama: klima, radni sto sa stolicom, stalak za frižider, TV sa kablovskim programom, telefon, ormar, noćni stočić, veliko ogledalo, čiviluk, podne staze. U većem broju soba nalaze se novi dušeci, nova posteljina, zavese i draperije. Stara oprema – okviri za krevet i stočić za kofer.
Hotelski sadržaji: hotel raspolaže klimatizovanim pansionskim i a la carte restoranom, aperitiv barom, hotelskim sefom, internet vezom, poligonom za male sportove i rekreaciju i sopstvenim parkingom.

Usluga: PP – Polupansion ( doručak / večera – švedski sto )
ALL INCLUSIVE: Doručak, ručak i večera po sistemu: ŠVEDSKI STO. U RESTORANSKOM DELU U TERMINU ZA RUČAK (12-14 h) I VEČERU (19-21 h) PERSONAL HOTELA VRŠI USLUGE POSLUŽENJA PIĆA ZA PULTOM, DOK GOST PIĆE KOJE UZME MOŽE KONZUMIRATI SAMO U RESTORANSKOM DELU. TU SPADAJU KAFA, NACIONALNA PIĆA (pivo, sokovi, rakija, vino). ALL INCLUSIVE: TERMIN KORIŠĆENJA U HOTELU OD 10.06.2017.g do 10.09.2017.g.

GPS KOORDINATE: 42°08’10.2″N 19°03’32.6″E

Pozovite nas