fbpx

Hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg 2* Letovanje Sunčev breg Bugarska

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg 2*

Hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg 2*
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen WiFi
150m

Hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg je hotelski kompleks koji se nalazi u južnom delu kompleksa, sastoji se iz dva bloka i udaljen na oko 150 metara od mora. U sklopu kompleksa nalazi se restoran, lobby bar i bazen sa dečijom sekcijom, Wi-fi na recepciji, sef na recepciji (dodatno se plaća). Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekim sobama postoji mogućnost i za drugi pomoćni ležaj – sofa na razvlačenje), sa TWC-om i balkonom opremljene frižiderom, TV-om i telefonom. Lux sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekim sobama postoji mogućnost i za drugi pomoćni ležaj – sofa na razvlačenje).Lux sobe su opremljene kao i standardne sa dodatkom klima uređaja.

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak švedski sto – samoposluživanje, večera – meni).

GALERIJA HOTEL NIMFA RUSSALKA BEACH SUNČEV BREG

USLOVI ZA HOTELE

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili All inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
 • Programom predviđene usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili All inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela(sobe), a prema hotelskim pravilima.
 • U sobe se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 10.00 časova.
 • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • Hoteli u Bugarskoj su kategorisani po odluci lokalnih nadležnih organa. Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne i opis usluga u katalozima – publikacijama ili na web sajtovima neposrednih pružaoca usluga, kao npr. hotela i dr. koji nisu obuhvaćeni datim programom. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela.
  Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne bude u funkciji usled objektivnih okolnosti na sta organizator ne može imati uticaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/ samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola.
 • Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima u Bugarskoj je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
 • All inclusive koncepti su isključivo informativnog karaktera, prosleđeni organizatoru putovanja od strane hotela i shodno tome hotel zadržava pravo izmene pojedinih stavki na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.
 • Vreme rada klima uredjaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • U hotelima se peškiri menjaju jedan do dva puta u toku smene.
 • U Bugarskoj je praksa da se hleb konzumira više u obliku tosta nego u svežem obliku.
 • VAŽNO : Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele!
Pozovite nas