Hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg

Hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen WiFi 2*
150m

Hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg je kategorisan sa 2* i nalazi se na oko 150 metara udaljenosti od mora, u južnom delu letovališta Sunčev Breg. Hotelski kompleks se sastoji se iz dva bloka. U sklopu kompleksa nalazi se restoran, lobby bar i bazen sa dečijom sekcijom, Wi-fi na recepciji (dodatno se plaća), sef na recepciji (dodatno se plaća).

Economy sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekim sobama postoji mogućnost i za drugi pomoćni ležaj – sofa na razvlačenje), sa TWC-om i balkonom opremljene frižiderom, TV-om i telefonom.

Standard sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekim sobama postoji mogućnost i za drugi pomoćni ležaj – sofa na razvlačenje) opremljene kao i Economy sobe sa dodatkom klima uređaja.

Usluga hotel NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak – švedski sto samoposluživanje, večera – meni).

Više informacija možete pronaći na sajtu hotela NIMFA RUSSALKA Sunčev Breg

GALERIJA HOTEL NIMFA RUSSALKA SUNČEV BREG

CENOVNIK HOTEL NIMFA RUSSALKA SUNČEV BREG

USLUGA: POLUPANSION – ECONOMY SOBA

TERMIN11.09. 20.09.18.09. 27.09.
Economy 2195195
3. adl175175
?7575
??129129
???129129
Standard 2215215
3. adl189189
?7575
??129129
???129129
LEGENDA:
Soba 1/2 – dvokrevetna soba
3. adl – treća odrasla osoba
Ω – 1. dete 0 – 2 g,
ΩΩ – 1. dete 2 – 12 g,
ΩΩΩ – 2. dete 0 – 12 g

LEGENDA:
Soba 1/2 – dvokrevetna soba
3. adl – treća odrasla osoba
Ω – 1. dete 0 – 2 g,
ΩΩ – 1. dete 2 – 12 g,
ΩΩΩ – 2. dete 0 – 12 g

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Putovanje. Beograd – sastanak grupe u 16.30 h na parkingu sportskog centra Milan Gale Muškatirović – bivši 25. Maj na Dorćolu. Predviđeno vreme polaska u 17.00 h. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2.dan – 8.dan Sunčev Breg / Nesebar – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje;
9.dan Sunčev Breg / Nesebar – napuštanje hotela u navedeno vreme prema hotelskim pravilima. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju pratioca grupe tokom odlaska (pretežno od 17.00 h do 18.00 h po lokalnom vremenu). Noćna i dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
10.dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

POPUSTI I DOPLATE:

 • POPUSTI ZA DECU U HOTELIMA- se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi i navedeni su u tabeli programa putovanja. Dete od 0 do 1.99 godina plaća 75 eur, ima mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju. U nekim hotelima postoji mogućnost određenog popusta za dete koji se primenjuje u pratnji jedne punoplatežne osobe u sobi i radi se isključivo na upit!
 • NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
 • Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu u većini hotela iznosi od 50-90 % od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit!!!
 • Treća odrasla osoba se može smestiti u dvokrevetnu sobu sa pomoćnim ležajem u svim hotelima u kojima je za istu naznačena cena.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker ili mini-bus, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) koji se obavlja na relaciji Beograd – Sunčev Breg / Nesebar – Beograd, u saradnji sa organizatorom prevoza agencijom Duga Travel,
 • boravak od 8 dana / 7 noćenja/ sa uslugom po izboru, u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa jednim ili dva pomoćna ležaja u objektima koji to dozvoljavaju,
 • boravišnu taksu,
 • usluge asistencije lokalnog predstavnika agencije inopartnera (na engleskom jeziku) za vreme boravka,
 • troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – SUNČEV BREG / Suncev Breg – Beograd.
 • Međunarodno putno osiguranje.
 • Individualni troškovi i usluge koje nisu predviđene programom.
 • Troškovi fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera- “BON TOUR – BG” LTD.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) se obavlja na relaciji Beograd – Sunčev Breg / Nesebar – Beograd, u saradnji sa organizatorom prevoza agencijom Duga Travel.
 • Datum polaska autobusa je dan ranije u odnosu na početak aranžmana i naznačen je za svaku smenu u tabeli kao polazak autobusa.
  iz NOVOG SADA u 15,00 h – kod restorana Knin kod sajma – doplata 15 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate, plaća se prilikom rezervacije gotovinski, platnim karticama. Minimalan broj putnika za realizaciju transfera iz Novog Sada je 4 putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena transfera se uvećava.
  – iz BEOGRADA u 17,00 h – sa parkinga sportskog centra Milan Gale Muškatirović – bivši 25. Maj na Dorćolu. O prevozniku, putnici koji koriste autobuski prevoz biće obavešteni dva dana pre predvidjenog polaska.
  Povratak iz Sunčevog Brega / Nesebra poslednjeg dana aranžmana od 17.00 h do 18.00 h po lokalnom vremenu.
 • Zbog velikih saobraćajnih gužvi u kompleksu u vreme koje je predviđeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima nego na nekoliko punktova koji će biti određeni tako da budu što bliži hotelu u kome su putnici smešteni. O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska.
 • U slučaju da se prevoz obavlja u saradnji sa drugom agencijom postoji mogućnost promene mesta polaska o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, a najkasnije dva dana pre predvidjenog polaska.
 • Molimo putnike da o tačnom vremenu i mestu polaska kontaktiraju agenciju dva dana pred put.
 • Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – motel Happy Stars – Dimitrovgrad (pauza OKO 30 minuta) a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

 

CENA PREVOZA: Cena povratne karte za Sunčev Breg i SUNČEV BREG iznosi 65€ (bez obzira na uzrast) u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

 • Za putnike koji imaju smeštaj u starom delu SUNČEV BREGA (hoteli Kirios i Victoria), zbog zabrane ulaska autobusa u Stari grad, biće organizovan transfer vozilom inopartnera od Sunčevog Brega do hotela. Cena transfera je 20 € po osobi i dodatno se plaća na cenu karte.
 • Način plaćanja prevoza: prilikom rezervacije gotovinski, platnim karticama.

VAŽNA NAPOMENA: Autobus po dolasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu, za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska.
Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum dve torbe srednje veličine ili jedan kofer srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici nose previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
Raspored sedenja u prevoznom sredstvu određuje se kompjuterski u zavisnosti od kapaciteta i tipa istog.
Organizator prevoza zadržava pravo da za prevoz i transfere angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (mini bus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.
Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
Minimalan broj putnika za realizaciju prevoza je 40 putnika, u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu prevoza je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Za sva putovanja u inostranstvo preporučujemo Vam da obezbedite polisu putnog zdravstveno osiguranja. Detaljne informacije o osiguranju možete dobiti u agenciji.

Call Now Button