Hotel SLOVENSKA PLAŽA Budva

Hotel SLOVENSKA PLAŽA Budva
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4* 3*
50m-150m

Hotel SLOVENSKA PLAŽA Budva je najveći turistički kompleks u Crnoj Gori i nalazi se na 50 metara udaljenosti od mora i gradske plaže, nedaleko od centra letovališta Budva na Jadranskoj obali Crne Gore. Hotel se sastoji se od 11 zgrada izgradjeno u mediteranskom stilu. Delovi hotela su različito kategorisani, pa tako ima delova sa 3* i 4*. Hotel i apartmani povezani su malim ulicama sa glavnom ulicom Korzo, gde se nalaze prodavnice suvenira, supermarketi, barovi i kafići, nacionalni i specijalizovani restorani, picerije i pabovi. Hotel je u potpunosti renoviran 2013. godine. Nalazi se na oko 1300m od istorijskog dela Budve. U sklopu hotelskog kompleksa nalaze se 2 otvorena bazena – jedan sa morskom vodom, nekoliko barova, 3 restorana, vinski podrum, picerija, prodavnice, frizerski salon, lekarska ordinacija, salon za masažu, supermarket, suvenirnica, butici, banka.

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA BUDVA 3* GALERIJA

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA BUDVA 4* GALERIJA

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA 3* BUDVA CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

POLUPANSION

LETOVANJE.202401.06. 30.06.01.07. 31.08.01.09. 30.09.01.10. 31.10.
SOBA BEZ BALKONA48594835
SOBA SA BALKONOM50615037
STUDO 2+155675541
APP 4 BEZ BALKONA55695540
APP 4 SA BALKONOM57715742

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA 4* BUDVA CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

POLUPANSION

LETOVANJE.202401.06.-30.06.01.07.-31.08.01.09.-30.09.01.10.-31.10.
SOBA BEZ BALKONA55695540
SOBA SA BALKONOM57715742
STUDIO 2+163786345
APP 4 BEZ BALKONA63786345
APP 4 SA BALKONOM63796346
PREMIUM SOBA59745943
PREMIUM STUDIO65816548
PREMIUM APP 467846750
STANADRD 1/1851138558
PREMIUM 1/1881188860

Cena izražena u eurima po osobi i noći. Minimum boravka je 4 noći. Za kraći boravak cena se uvećava +25 % dnevno po osobi.

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA BUDVA MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM SOPSTVENI PREVOZVAŽNO

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA BUDVA SMEŠTAJ

U sklopu hotela nalaze se različiti tipovi soba i apartmana.

Standardna soba poseduje francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja, TV, sef, WIFI, klima uređaj, mini frižider, fen za kosu, TWC.
Ovaj tip sobe predviđen je za smeštaj 2-3 odrasle osobe.

Apartmani poseduje francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i sofu, TV, sef, mini čajnu kuhinju, WIFI, klima uređaj, mini frižider, fen za kosu, TWC.
Ovaj tip sobe predviđen je za smeštaj 2-3 odrasle osobe.

Ležaljke i suncobrani: na plaži uz doplatu.

Parking: Objekat poseduje sopstveni parking, bez doplate za goste.

Usluga: ND- noćenje sa doručkom ili PP- polupansion

WIFI: Bez doplate. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Više informacija o hotelu SLOVENSKA PLAŽA pronađite na sajtu hotela

POPUSTI ZA DECU

Popusti za decu u pratnji jedne odrasle osobe:

 • Jedno dete od 2 do 12 godina u 1/2 sobi – 30% popusta,-Dvoje dece od 2 do 12 godina u 1/2 sobi/ studio 02 – 50% popusta (dele ležaj),
 • Dvoje dece od 2 do 12 godina u 1/2+1 sobi /studio 02+1 -30% popusta.

Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe

 • Jedno dete od 2 do 7 godina na pomoćnom ležaju u 1/2+1 sobi /studio 02+1 -50% popusta,
 • Jedno dete od 7 do 12 godina na pomoćnom ležaju u 1/2+1 sobi /studio 02+1 –   30% popusta,
 • Dvoje dece od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju (dele ležaj) u 1/2+1 sobi /studio 02+1 – 50% popusta, Deca do 2 godine – GRATIS (za uslov jedna odrasla osoba + jedno dete uzrasta do 2 godine u 1/2 sobi – kalkulacija 1/2 soba kao 1/1)
 • U APP 04 – Za decu uzrasta od 2 do 12 godina, u pratnji minimum 2 odrasle osobe  -30% popusta
 • U Apartman 02+1L – uz uslov 4 odrasle osobe, treća i četvrta odrasla osoba imaju -10% popusta i dele pomoćni ležaj; uz uslov 3 odrasle osobe, treća odrasla osoba nema popust; uz uslov 3 odrasle osobe + jedno dete od 2 do 12 godina, treća odrasla osoba ima 10% popusta, dok dete ima popust shodno godištu (2 do 7god -50%; 7 do 12 god -30%)
 • Treća odrasla osoba i dete dele pomoćni ležaj-  u pratnji dve odrasle osobe za decu od 2 do 7 godina -50% i za decu od 7 do 12 godina – 30% popusta (dele pomoćni ležaj).

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

LEGENDA SMEŠTAJ:

Std – studio, App – apartman, Junior suite – komforna soba, Family soba – porodična soba koja se sastoji iz jedne ili dve sobe, Superior soba- soba veća od standardne, Deluxe soba- soba veće kvadrature i komfornija, Budget ili economy soba /eco/- soba koja može biti manje kvadrature i u prizemlju, Garden soba – soba u prizemlju sa pristupom bašti, NA – najam, ND – noćenje sa doručkom, PP – poluhotel, PA-pun hotel, All Inc light – doručak, ručak, večera i neka lokalna pića po hotelskim pravilima, All Inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima, SV – pogled more, MV – pogled vrt, brdo, SSV – bočni pogled more, SS – soba morske strane, PS – soba park strana, PV – pogled na vrt ili park

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Plana tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ

1. dan Dolazak u mesto odredišta, smeštaj posle 15h, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
Boravak na bazi izabranog broja noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Napuštanje smeštaja do 09:00 h. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • boravak izabran broj noćenja sa uslugom po izboru, u hotelu, studiju ili apartmanu,
 • troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • doplate za korišćenje klima uređaja u zavisnost od izabranog objekta,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,
 • Boravišnu taksu za odrasle u iznosu od 1,5€ dnevno po danu plaća se prilikom prijave za aranžman u agenciji, deca od 0-12 godina plaćaju 0,5€ dnevno po osobi plaća se prilikom prijave za aranžman u agenciji ;

VAŽNA NAPOMENA:

Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

NAPOMENA:

Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel SLOVENSKA PLAŽA Budva ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Budva ili ostalim letovalištima na Jadranskoj obali Crne Gore

Ukoliko imate potrebu samo da koristite autobuski prevoz do letovališta u Crnoj Gori pogledajte ponudu za autobuske karte Crna Gora.

Pored autobuskog prevoza do letovališta u Crnoj Gori možete doći avio prevozom svakodnevno sa aerodroma Beograd do aerodroma u Tivtu ili Podgorici. Proverite cene avio karata.

PUTNE ISPRAVE:

Državljani Republike Srbije za ulazak u Republiku Crnu Goru potrebno je da imaju:

 • Ličnu kartu za boravak do 30 dana (sa rokom važenja minimum 90 dana od dana povratka)
 • Pasoš za boravak do 90 dana (sa rokom važenja minimum 90 dana od dana povratka)
 • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice, kao i važeći pasoš ili ličnu kartu.

USLOVI SMEŠTAJA:

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel SLOVENSKA PLAŽA Budva ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Budva ili ostalim letovalištima na Jadranskoj obali Crne Gore

Ukoliko imate potrebu samo da koristite autobuski prevoz do letovališta u Crnoj Gori pogledajte ponudu za autobuske karte Crna Gora.

Pored autobuskog prevoza do letovališta u Crnoj Gori možete doći avio prevozom svakodnevno sa aerodroma Beograd do aerodroma u Tivtu ili Podgorici. Proverite cene avio karata.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Autobuske karte Crna Gora

Call Now Button