Nova godina OHRID

Nova godina OHRID
Autobuski prevoz
4 DANA | 2 NOĆENJA

NOVA GODINA OHRID

Nova godina Ohrid Makedonija – autobusom / 4 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMIN PUTOVANJA: 30.12.2023. – 02.01.2024.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA OHRID:

1.DAN (30.12. subota) putovanja BEOGRAD / OHRID
Sastanak grupe u 22.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.00 h. Noćna vožnja sa usputnim odmorima.

2.DAN (31.12. nedelja) OHRID
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Razgledanje grada koji je poznat kao Jerusalim na Balkanu: Arheološki muzej, manufaktura papira, crkva Sv.Sofija iz XI veka (najveći očuvani fresko-ansambl u Evropskom slikarstvu tog vremena), crkva Sv. Bogorodica Perivlepte izgrađena 1295 god. na vrhu starog grada, Rimski teatar, bazilika… Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima porodica Filevi i Talevi. Smeštaj u hotel (posle 15.00 h prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Srećna Nova godina!!! NOĆENJE.

3.DAN (01.01. ponedeljak) OHRID / Fakultativno SVETI NAUM, STRUGA i VEVČANI / OHRID
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo celodnevni fakultativni izlet za Sveti Naum (obilazak manastirskog kompleksa) , nastavak puta i odlazak za Strugu, simpatični gradić na jugozapadu Makedonije, koga karakteriše arhitektura 18-og i 19-og veka. Struga je grad poezije, kulture, istorije i duge tradicije koji retko koga ostavlja ravnodušnim. Nastavak puta do Vevčana, živopisnog sela sa čuvenim izvorima okruženog netaknutom prirodom. Selo Vevčani ima očuvanu autentičnu arhitekturu, 19 crkava, manastira i kapela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ohrid. NOĆENJE .

4.DAN (02.01. utorak) OHRID / SKOPLJE / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela i polazak za Skoplje. Panoramsko razgledanje grada – Skopska tvrđava – kale, crkva Sv.Spasa, Mustafpašina džamija… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 16.00 h predviđen polazak ka Beogradu uz kraća usputna zadržavanja radi odmora. Očekivani dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ). Kraj programa

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA OHRID – 149€

Ohrid Makedonija
Ohrid Makedonija

OPIS HOTELA:

Hoteski kompleks MIZO 3* sastoji se iz glavne zgrade i 3 depadansa, smesten na obali Ohridskog jezera, u blizini starog ribarskog sela Kaneo i na oko kilometar od stare ohridske čaršije.
Hotel PELE 3* nalazi se na 130 metara od peščane plaže.
Hotel INTERNATIONAL 4* nalazi se u Ohridu, na 2 km od plaže Potpeš i 1 km od plaže Kuba Libre.
Hotel BELVEDERE 4* smesten na samoj obali Ohridskog jezera na oko 5 km od centra grada , ili slični.
U sklopu hotela nalaze se sala za služenje doručka, recepcija.
Sve sobe su sa TWC-om, TV-om.
Usluga u hotelu: noćenje sa doručkom. Doručak je na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA OHRID OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr.) na relaciji prema programu putovanja,
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta),
 • razgledanja prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja..

ARANŽMAN NOVA GODINA OHRID NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 70 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Sveti Naum, Struga i Vevčani- 30 €.

Minimum 30 prijavljenih osoba je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina OHRID ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Slične ponude

Call Now Button