Nova godina TREBINJE

Nova godina TREBINJE
Autobuski prevoz

TREBINJE DOČEK 2024. godine

Trebinje – autobusom / 4 dana / 2 noćenja
USKORO

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA TREBINJE

1.DAN putovanja / / BEOGRAD / TREBINJE

Sastanak grupe u 21.45 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 22.30 sata. Noćna vožnja kroz Srbiju sa usputnim odmorima.

2.DAN // TREBINJE / Fakultativno MANASTIR TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA / TREBINJE

Po dolasku informativno panoramsko razgledanje – pešačka tura kroz Trebinje – grad sunca, kamena, vina i platana. Upoznavanje grada i njegovih znamenitosti kao što su: muzej Hercegovine čiji je simbol Etno kuća, spomenik Jovanu Dučiću, Careva džamija, gimnazija „Jovan Dučić“, Stari grad, Sat kula, Trg platana, Trg pesnika, Anđelkina kapija (za koju su naši turisti najviše zainteresovani, s obzirom na činjenicu da je Trebinje doživelo veliku popularnost zahvaljujući seriji „Ranjeni orao“ koja je rađena po romanu Mir Jam)… Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima (posle 15.00 h). U toku popodneva moguć je fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš, koji je posvećen Uspenju Presvete Bogorodice. Manastir se nalazi u istoimenom selu Tvrdoš i smešten je uz samu reku. Nakon toga sledi poseta Hercegovačkoj Gračanici, manastiru koji je urađen kao kopija istoimenog manastira na Kosovu. Sagrađen je pre 15 godina, a u njega su iz Amerike preneti Dučićevi posmrtni ostaci. Hercegovačka Gračanica se nalazi na brdu Crkvine, odakle se pruža pogled na Trebinje. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualno uživanje u gradu i priprema za individualni doček Nove godine 2022.!!! Srećna Nova godina. NOĆENJE.

3.DAN / / TREBINJE /Fakultativno POČITELJ i MOSTAR / TREBINJE

DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Počitelj ili » Grad na kamenu« kako ga je nazvao Ivo Andrić. Grad koji čuva tajne prošlosti , smešten je uz levu obalu Neretve a zahvaljujući svojoj arhitekturi našao se na Uneskovoj listi svetske baštine. Informativna šetnja gradom kojim dominira Šišman, Ibrahim-pašina džamija, Sahat kula, amam i han, brojne kuće sa mediteranskim i orijentalnim karakteristikama gradnje…. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, fotografisanje i uživanje u šarmu ovog grada. Nastavak puta ka Mostaru. Po dolasku u Mostar obilazak glavnih znamenitosti grada nad Neretvom: Stari grad, smešten sa obe strane poznatog Starog mosta koji je i glavni simbol Mostara, kula Herceguša, Sahat kula, Kriva ćuprija koja predstavlja minijaturnu verziju Starog mosta, park Alekse Šantića u čijoj se neposrednoj blizini nalazi bista Emine, mostarke koju je Aleksa Šantić opevao u svojoj najpoznatijoj pesmi, ulica Kujundžiluk dugačka, kaldrmisana ulica koja je puna tradicionalnih restorana, poslastičarnica, zanatskih radnji… Nakon razgledanja grada slobodno vreme za individualne obilaske. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Trebinje. Dolazak u Trebinje. NOĆENJE.

4.DAN / / TREBINJE / VIŠEGRAD /BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do odjave iz hotela. Polazak iz Trebinja oko 11 h za Tjentište i poseta spomeniku „Bitka na Sutjesci“. Nastavak puta ka Višegradu. Dolazak u Višegrad u popodnevnim satima, obilazak čuvenog kamenog mosta-zadužbina Mehmed paše Sokolovića, Andrićgrad (grad inspirisan delima i likovima našeg nobelovca Ive Andrića). Slobodno vreme. Nastavak puta ka Beogradu predviđen je oko 19 h. Dolazak u Beograd predviđen je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA TREBINJE

OPISI HOTELA:

HOTEL NAR 4* -ovaj reprezentativan hotel nalazi se na oko 800 m od centra grada. Izmešten iz gradske vreve omogućiće vam ugodan odmor. Hotel u svom sastavu ima recepciju, restoran, vinski bar, parking. Sobe svojim dizajnom i elegancijom zadovoljavaju potrebe svih gostiju . Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem opremljene TWC-om , centralnom klimom, TV-om, telefonom, mini barom (dodatno se plaća), …Usluga: noćenje sa doručkom / švedski sto /. Švedski sto samoposluživanje, moguće i posluženje i uz asistenciju hotelskog osoblja i u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti . Više informacija na sajtu hotela http://www.hotel-nar.com/hotel-nar/

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA TREBINJE OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu (švedski sto – samoposluživanje) u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NOVA GODINA TREBINJE NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19 (mogućnost pribavljanja u agenciji),
 • obaveznu boravišnu taksu i osiguranje,
 • kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 20 €.
 • Dete do 11,99,god u pratnji dve odrasle osobe po ovom programu ostvaruju popust 10 €.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

FAKULTATIVNI PROGRAM

 • Počitelj i Mostar – 20 €,
 • Manastir Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica – 5 € .

Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

Ukoliko Vam program Nova godina Trebinje ne odgovara pogledajte ostale ponude za doček Nove godine 2022.

VAŽNA NAPOMENA:

U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predvidjene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko izmedju putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaljučenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. Za povećanje cene do 10% cene aranžmana, nije potrebna posebna saglasnost putnika.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

VAŽNO: Mole se putnici da prilikom rezervacije, a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu (dostaviti fotokopiju prve strane pasoša). U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici !!!

Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas o tačnom vremenu leta odn. sastanka putnika na šalteru Argus Tours-a broj 703 na aerodromu „Nikola Tesla,“ obavestimo i putem SMS-a 24h pred let!!! Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24 h pred put!!!
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.
Za potvrdu o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju dan pred put!
Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina Trebinje ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button