Putovanje BARSELONA

Putovanje BARSELONA
Avio prevoz
5 DANA | 4 NOĆENJA

BARSELONA – FIGUERAS – EMPURIABRAVA

Putovanje BARSELONA Dan državnosti – avionom / 5 dana / 4 noćenja

TERMINI U 2023.:
13.02.-17.02.2023.

PROGRAM PUTOVANJA BARSELONA

1.DAN putovanja (ponedeljak 13.02.) BEOGRAD / BARSELONA
Sastanak putnika na aerodromu NIKOLA TESLA kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Air Serbia JU 580 za Barselonu u 17:05 h, sletanje u Barselonu u 19:45 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije), smeštaj u hotel. Večernji odlazak do centra grada do Plaza De Catalunia. NOĆENJE.

2.DAN (utorak 14.02.) BARSELONA /Fakultativno razgledanje BARSELONE
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo odlazak na fakultativno razgledanje grada : Luka Porto Olimpic , Sagrada Familia, Casa Mila, trg Plaza de España, špansko selo Poble Espanyol, brdo Montjuïc sa vidikovcem , spomenik Kolumbu, Aquarium, najpoznatija ulica u Barseloni Las Ramblas i šetnja kroz gotsku četvrt. NOĆENJE.

3.DAN (sreda 15.02.) BARSELONA / Fakultativno FIGUERAS i EMPURIABRAVA / BARSELONA
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti a mi vam preporučujemo fakultativni izlet Figuears i Emporiabrava: Figueras, grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja čija je svaka prostorija umetničko delo samo po sebi. Nastavak voznje ka Empuriabravi ili Veneciji Costa Brave. Smeštena u zalivu ruža, okružena prirodnim parkom Aiguamolls de l’Emplorada, najveća je stambena marina u Evropi sa oko 24 km plovnih puteva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo da se svakako provozate brodom (fakultativno) i doživite je na pravi način. Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (četvrtak 16.02.) BARSELONA
DORUČAK. Slobodan dan za individualno upoznavanje ovog prelepog grada i svakako Vam preporučujemo da posetite park Guelj. NOĆENJE.

5. DAN (petak 17.02.) BARSELONA / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 09:55 h (let JU 581 kompanijom Air Serbia) za Beograd, očekivano vreme sletanja na beogradski aerodrom NIKOLA TESLA je oko 12.25 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE BARSELONA – 659€

OPIS HOTELA

Hotel LLEÓ 3*
Ovaj šarmantan hotel koji je smešten u blizini trga Plaza Catalunya je idealan za sve one koji žele da otkriju i upoznaju jedan od najlepših gradova Evrope. Gostima su na raspolaganju restoran i otvoreni mali bazen na krovu sa terasom za sunčanje i ležaljkama. Sobe su isključivo dvokrevetne opremljene TWC-om, TV-om ,klimom i mini frižiderom. Doručak švedski sto. www.hotel-lleo.com/

POPUSTI I DOPLATE:

 • dete do 2 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 50€ i nema mesto u avionu i deli ležaj sa odraslom osobom;
 • doplata za 1/1 sobu 139 € (NA UPIT).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – Barselona – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • aerodromske takse (podložne promeni);
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
 • razgledanja i obilaske prema programu,
 • usluge lokalnih vodiča,
 • agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

 • Ragledanje grada – 25 € odrasli i deca. Ulaznice špansko selo Poble Espanyol (oko 15 €) i za Aquarium (oko 24 €) nisu uključene u cenu izleta;
 • Figuearas i Empuriabrava –60 €, obuhvata organizova prevoz i ulaznicu za muzej. Vožnja brodom u Empuriabravi nije uključena u cenu izleta

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program BARSELONA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button