fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje PARIZ

Putovanje PARIZ
Avio prevoz
Dan državnosti

PARIZ

Pariz – avionom / 4 dana / 3 noćenja

PAKET ARANŽMAN : PREVOZ + TRANSFER + SMEŠTAJ + RAZGLEDANJE

TERMIN: 14.02.-17.02.2019.

Grad svetlosti – njegova lepota je satkana od bogate istorije i prelepe arhitekture. Pariz se nalazi na obalama Sene koja sa svojim mostovima daje posebnu draž samom gradu. Na raspolaganju je bezbroj mogućnosti. Uživajte u gradu, njegovim čarima, šetnji pored Sene, njenim mostovima ili vožnji nekim od brodića. U Parizu ćete moći da se upoznate sa nekim od prepoznatljivih francuskih ukusa i mirisa. Najrazličitije vrste vina, sireva, čokolada ili jednostavno čorba od luka, samo su neke od mogućnosti.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN (četvrtak) BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Vreme poletanja aviona za Pariz je u 06:40h (let JU 310 kompanijom Air Serbia ), a vreme sletanja na pariski aerodrom je u 09:20h prema objavljenom redu letenja za sve polaske. Po završetku carinskih formalnosti i pasoške kontrole, organizovan transfer u pratnji predstavnika inopartnera na srpskom jeziku i odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… (u zavisnosti od saobraćajnih uslova). Nakon razgledanja smeštaj u hotel (posle 15h prema hotelskim pravilima). Slobodno posle podne za individualna razgledanja i aktivnosti. NOĆENJE.

2.DAN (petak) PARIZ
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam predlažemo da iskoristite vreme i posetite muzej Luvr koji će Vas ostaviti bez daha. NOĆENJE.

3.DAN (subota) PARIZ
DORUČAK. Slobodan dan u gradu svetlosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska za Versaj – najluksuzniju kraljevsku palatu Evrope, obilazak glavnog dvora sa najbogatijom zbirkom umetničkih dela, Dvoranom ogledala… Povratak u Pariz. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

4.DAN (nedelja) PARIZ – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme u Parizu do sastanka sa vodičem, a mi Vam preporučujemo da ga provedete u najatraktivnijem evropskom zabavnom parku Diznilend (individualno). Organizovan transfer do aerodroma (u dogovoru sa lokalnim predstavnikom). Predviđeno poletanje aviona (let JU 315) za Beograd je u 20.35h. Očekivano sletanje na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” je oko 22.50h (prema objavljenom redu letenja avio kompanije). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA

TERMIN CENA PROMO
14.02.-17.02. 449 € 429 €

OPIS HOTELA:

Campanile hotel Paris Est – Porte de Bagnolet 3* www.campanile.com/en/hotels/campanile-paris-est-porte-de-bagnolet
Hotel nalazi se u blizini Gallieni metro stanice odakle Vas linija br 3 vozi direktno do centra Pariza. Sve sobe imaju TWC, SAT TV, telefon. Gostima hotela je na raspolaganju restoran . U blizini hotela se nalazi tržni centar . Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje.

Napomena za smeštaj:
U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje .

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia,
 • transfer (autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika ) na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u Parizu,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • asistenciju lokalnog predstavnika INOPARTNERA na srpskom jeziku,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 373,00 dinara (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • sve avio takse 143.90€ (16.94 € taksa Bgd aerodroma, 53.50€ taksa aerodroma Charles de Gaulle u Parizu, 4.48€ bezbednosna taksa Bgd aerodroma, 0.98€ naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije i YQ taksa koja trenutno iznosi 68 € – aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva). Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu), koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama) Deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu,
 • fakultativne izlete (neophodan minimum od 15 putnika u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT.
 • Deca do 2 godine plaćaju 30 € imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, nemaju ishranu u hotelu.
 • Deca od 2-12 godina po ovom programu ne ostvaruju popust.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Versaj 80 € (Cena uključuje transfer autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika, uslugu asistencije vodiča i ulaznicu).
 • Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultativnog izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od predviđenog broja,  organizator izleta zadržava pravo ponuditi više, korigovane cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate;  individualne troškove.
 • Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Lord Tavel- 23 boulevard Saint Martin, Paris.
 • cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama

NAPOMENA : Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas o tačnom vremenu leta odn. sastanka putnika na šalteru Argus Tours-a broj 703 na aerodromu „Nikola Tesla,“ obavestimo i putem SMS-a 24 h pred let!!! Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24 h pred put!!!

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana!

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Pozovite nas