fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje PARIZ

Putovanje PARIZ
Autobuski prevoz
8 DANA | 5 NOĆENJA

VERONA – MILANO – PARIZ – KRSTARENJE SENOM – VERSAJ – DIZNILEND – LJUBLJANA

Putovanje PARIZ – autobusom / 8 dana / 5 noćenja

POLASCI U 2019.

22.05., 19.06., 10.07., 07.08., 14.08., 21.08., 18.09., 25.09. i 16.10.2019.

Paket aranžman – autobuski prevoz, transfer i smeštaj

PROGRAM PUTOVANJA PARIZ

1. DAN putovanja (sreda) BEOGRAD – VERONA (okolina)
Sastanak grupe u 05.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvđeno vreme polaska u 06h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Po dolasku u Veronu, šetnja po starom delu grada: Trg Bra, Arena, Trg Erbe i grobnice porodice Skala. Nakon posete Veroni u večernjim satima smeštaj u hotel u okolini Verone. NOĆENJE.

2. DAN (četvrtak) VERONA (okolina) – MILANO – PARIZ
DORUČAK i odjava iz hotela. Nastavak putovanja za Milano. Po dolasku parkiranje autobusa na predviđenom parkingu i odlazak metroom do centra. Šetnja i razgledanje grada sa čuvenom milanskom katedralom – remek delom gotske umetnosti. Duže slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen polazak za Pariz. Noćna vožnja do Pariza sa kraćim usputnim odmorima.

3.DAN (petak) PARIZ – KRSTARENJE SENOM
Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… (u zavisnosti od saobraćajnih uslova). U okviru razgledanja fakultativno krstarenje Senom. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne za individualna razgledanja i aktivnosti. NOĆENJE.

4.DAN (subota) PARIZ – VERSAJ – PARIZ
DORUČAK. Fakultativni odlazak autobusom za Versaj- najluksuzniju kraljevsku palatu Evrope, obilazak glavnog dvora sa najbogatijom zbirkom umetničkih dela, Dvoranom ogledala… Povratak u Pariz. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Montmartre, pešačko razgledanje ( Sacre Coeur, Trg Tertr, Pigal, Moulin Rouge). NOĆENJE.

5.DAN (nedelja) PARIZ
DORUČAK. Slobodan dan u Parizu ili celodnevni fakultativni izlet u Dolinu Loare sa njenim bajkovitim dvorcima. NOĆENJE.

6. DAN (ponedeljak ) PARIZ – DIZNILEND – SLOVENIJA (KRANJ ili TERME DOBRNA)
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do 21.00 čas kada je predviđen polazak za Sloveniju, a mi vam preporučujemo da provedete dan u najatraktivnijem evropskom zabavnom parku Diznilend (fakultativno). Noćno / dnevna vožnja do Sloveniju (Kranj ili Dobrna) sa kraćim usputnim odmorima.

7.DAN (utorak) SLOVENIJA (KRANJ ili TERME DOBRNA)
Dolazak u Sloveniju (Kranj ili Dobrna) u poslepodnevnim satima . Nakon smeštaja u hotel ,slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

8.DAN putovanja (sreda) SLOVENIJA (KRANJ ili TERME DOBRNA) – LJUBLJANA – BEOGRAD
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela i kraća vožnja do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet… i kraće slobodno vreme za individualna razgledanja. Nakon posete slovenačkoj prestonici, polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima i dnevno – nožnja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24 h (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PARIZ

TERMIN CENA PROMO
22.05.-29.05. 279 € 259 €
19.06.-26.06. 299 € 279 €
10.07.-17.07. 279 € 259 €
07.08.-14.08. 279 € 259 €
14.08.-21.08. 279 € 259 €
21.08.-28.08. 279 € 259 €
18.09.-25.09. 279 € 259 €
25.09.-02.10. 279 € 259 €
16.10.-23.10. 279 € 259 €

OPIS HOTELA

Hotel  3*  Valpolicella ,Borghetti ,Nuovo Sole ,Cangrande http://www.hotelvalpolicella.net/en/index.html , http://www.hotelborghetti.com/ , http://www.hotelnuovosole.com/index.php?ln=en , http://www.hotelcangrande.it/en-us/p/48/home

Hoteli se nalaze u Italiji- u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta hotela i perioda boravka. Svi hoteli se nalaze u okolini Verone u mestima San Pietro In Cariano, Parona, Bovolone, Soave,… Hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su standardno opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni.

Hoteli 3* u Parizu – Ibis Paris Gennevilliers Hotel https://www.accorhotels.com/gb/hotel-1966-ibis-paris-gennevilliers/index.shtml,
Ibis Styles Paris Saint Ouen Hotel https://www.accorhotels.com/gb/hotel-8903-ibis-styles-paris-saint-ouen/index.shtml,
Ibis Styles Paris Mairie De Clichy https://www.accorhotels.com/gb/hotel-A3C7-ibis-styles-paris-mairie-de-clichy/index.shtml
Reseda 3* Bagnolet / Pariz http://www.hotel-reseda-paris.com/en/
Campanile paris est porte de bagnolet http://www.campanile-paris-est-porte-de-bagnolet.fr/en, ili slicni
Nalaze se na liniji gradskog prevoza (metro ili konekcija bus metro). Sve sobe imaju TWC, SAT TV, telefon. Gostima hotela je na raspolaganju restoran . Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje.

HOTEL VITA 4* /za polazak 22.05. 19.06./ nalazi se u banjskom parku Terme Dobrna, modernom velnes kompleksu u blizini Celja na severoistoku Slovenije,raspolaže velikim prostorom sa zatvorenim i otvorenim termalnim bazenima, koji je okružen šumom. Svaki bazen uključuje hidromasažnu kadu.Hotel Vita poseduje prostor sa saunama, solarijum i sunčanu terasu. U lobiju možete besplatno koristiti računar sa internetom. Sve sobe su opremljene sa TV, telefon, TWC, fen, sobe u mansardi su klimatiyovane. Doručak – švedski sto –samoposluživanje. http://www.terme-dobrna.si/hotel/vita

Creina 4* Kranj /za polaske: 06.03, 03.04.,26.09. 14.08., 21.08., 25.09./ www.hotelcreina.si Hotel se nalazi u centru Kranja u blizini sportskog centra. Sobe su ukusno opremljene sa TWC, TV-om, fenom i mini barom (uz doplatu). Gostima hotela su na raspolaganju restoran i bar.

Hotel Azul 3* /za polaske 10.07, 07.08./ je lepo opremljen koji se nalazi u pregrađu grada Kranja. Sve sobe imaju TWC, sef, fen za kosu, mini bar , TV . Gostima hotela su na
raspolaganju restoran i bar.Usluga doručka je samoposlužni tzv. “švedski sto”. www.hotel-azul.si

Napomena za smeštaj:
Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

ARANŽMAN PARIZ OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na navedenoj relaciji,
 • smeštaj u dvokrevetnim sobama, dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem rade se NA UPIT (napomena: pomoćni ležaj u hotelu u Parizu je manjih dimenzija od standardnog ležaja što može bitno uticati na komfor gosta) u hotelima sa 3*/4* na bazi 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili samoposlužni tzv. “švedski sto”) – 1 noćenje Italia, 3 noćenja u Parizu, 1 noćenje u Sloveniji (Kranj ili Dobrna),
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,
 • kao i troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN PARIZ NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz i (okolinu) – oko 1 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 3.5 € po noci po osobi i plaća se na recepciji hotela ,
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,
 • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja i sve druge nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 149 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT .
 • DECA OD 0-11.99 GODINA U STAROSTI U SOBI SA DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE OSTVARUJU POPUST OD 10%.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Versaj 40 €;
 • Montmartre 10 € (cena obuhvata metro kartu u odlasku, povratak u sopstvenj organizaciji) ,
 • krstarenje Senom 15 €,
 • Dvorci Loare 70 €,
 • Diznilend 100 € kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike  (od cca 5€ do cca 25€ u zavisnosti od objekta koji se obilazi).
 • Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, za posetu Versaju 30 putnika., za Montmartre 15 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od predviđenog broja,  organizator izleta zadržava pravo ponuditi više, korigovane cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate;  individualne troškove. Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Lord Tavel- 23 boulevard Saint Martin, Paris.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije ARGUS TOURS

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina PARIZ ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

 

Call Now Button