Putovanje MADRID

Putovanje MADRID
Avio prevoz
5 DANA | 4 NOĆENJA

MADRID – PUTOVANJE AVIONOM

MADRID avionom / 5 dana / 4 noćenja

Paket aranžman – prevoz, transfer i smeštaj !

POLASCI u 2023.:

18.03.-22.03.2023.
20.05.-24.05.2023.
10.06.-14.06.2023.

PROGRAM PUTOVANJA MADRID AVIONOM:

1. Dan BEOGRAD – MADRID
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Madrid u 10:15h (JU 570). Sletanje aviona u Madrid u 13:30h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

2. Dan MADRID – SEGOVIA – MADRID
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradić koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Noćenje.

3. Dan MADRID
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. Dan MADRID – TOLEDO – MADRID
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak crkve Sv.Tome i kuće – muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Noćenje.

5. Dan MADRID – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 16:50h (JU573). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 19:45h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:

PUTOVANJA.202318.03.-22.03.20.05.-24.05.10.06.-14.06.
HOTEL 4*669€/649€*779€/759€*749€/729€*

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE ili KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

OPIS HOTELA:

 • Hotel RAFAELHOTELES VENTAS 4* se nalazi blizu arene Las Ventas u kojoj se održava korida, u ulici Alacala, koja je poznata po šopingu I mnogobrojnim restoranima. Ispred hotela je metro stanica El Carmen, odakle se linijom 5 brzo stiže do centra. U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran u kome se služi doručak, salu za sastanke, WiFi (uz doplatu) parking (uz doplatu). Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sadrže klima uređaj, telefon, mini-frižider. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
  Više informacija o hotelu na https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/madrid-ventas/hotel.html
 • Hotel RAFAELHOTELES ATOCHA 4* je odlično lociran, u centralnom delu grada, na manje od 15ak minuta hoda od parka Retiro i muzeja “Prado”. Od najvažnijih znamenotosti kao što su: Kraljevska palata, Plaza Major, Puerta de Alcala, hotel je udaljen oko 3 km. U sastavu hotela nalazi se 2 restorana internacionalne kuhinje, bar i teretana. Renoviran je 2018 godine. Poseduje 245 soba, koje su moderno opremljene. Svaka soba ima: kupatilo, fen, telefon, TV, internet, mini bar i sef
  Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
  Više informacija o hotelu https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/madrid-atocha/hotel.html

ARANŽMAN OBUHVATA :

 • avio prevoz na relaciji Beograd Madrid – Beograd (prevoznik Air Serbia),
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
 • aerodromske takse 59€ (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
 • smeštaj u hotelu sa 4* u Madridu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
 • razgledanja i obilaske prema programu,
 • usluge lokalnih vodiča,
 • agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Toledo, cena 70 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid -Toledo – Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 3 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome, sinagogu
 • Segovia, cena 65 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid – Segovia – Madrid, usluge vodiča na srpskom ieziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovi-i, ulaznicu za dvorac Alcazar

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Barseloni.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),
 • doplata za 1/1 sobu 200€ RAFAELHETELES VENTAS, doplata za 1/1 sobu 270€ RAFAELHETELES ATOCHA (NA UPIT)

VAŽNO: Mole se putnici da prilikom rezervacije ,a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu(dostaviti fotokopiju prve strane pasoša).U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici!!!

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Plana Tours kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqua osiguranja
Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika, a u suprotnom, krajni rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 (pet) dana pre planiranog polaska.
Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS.

Ukoliko Vam program putovanje u Madrid Španija ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

 

Call Now Button