Putovanje RIM

Putovanje RIM
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

PUTOVANJE RIM AUTOBUSOM

RIM – Termini, Koloseum, Vatikan, Fontana di Trevi

Putovanje Rim autobusom / 6 dana / 3 noćenja

Rim je grad koji će vas očarati svojom lepotom, strašću i raznolikošću. Svaki korak je šetnja kroz istoriju, a svaki trenutak će vam ostati urezan u sećanju. Uživajte u ovom prelepom gradu i doživite Večni Grad na način koji će vam ostati u srcu zauvek. Spremite se za avanturu i istraživanje neodoljive lepote Rimskog carstva!

TERMINI PUTOVANJA:

FEBRUAR:14.02.
MART:06.03.

PROGRAM PUTOVANJA RIM AUTOBUS:

1. DAN: BEOGRAD – RIM
Sastanak grupe u 13:15h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 14:00 h. Dnevno – noćna vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti.

2. DAN: RIM
Dolazak u “večni grad” u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Termini, Crkva Santa Marija Madjore, Cirkus Maksimus, Koloseum, Trg Republike, Crkva Sv. Petra, Tvrđava Sv. Anđela… Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima posle 15h. Mogućnost organizovanja fakultativnog pešačkog razgledanja grada, u popodnevnim časovima (u trajanju oko 2.5h sa lokalnim vodičem): Trg Naroda, Španski trg Fontana di Trevi, Hadrijanov hram, Pantheon, Trg Navona… Individualan povratak u hotel i ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3. DAN: RIM / Fakultativno NAPULJ / RIM
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do “Grada Pesme”- Napulja. Po dolasku panoramski obilazak Napulja: srednjevekovni zamak Nuovo, Kraljevska palata, Pasaž Umberta I, trgovačka ulica Toledo, turistička luka. Slobodno vreme. Povratak u Rim. NOĆENJE.

4. DAN : RIM / Fakultativno VATIKAN / RIM
DORUČAK. Slobodno vreme u Rimu za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Vatikanskim muzejima (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije i radi se isključivo na upit). Jedan od najvećih i najposećenijih muzeja sveta u danas najmanjoj državi počeo je da se formira u XVI veku, u vreme pape Julija II Della Rovere. U fokusu pažnje je svakako čuvena Sikstinska Kapela na čijoj je tavanici veliki Mikelandjelo oslikao scene stvaranja sveta i čoveka, a u oltarskom prostoru izneo sopstvenu viziju Strašnog Suda. Nakon Sikstinske Kapele razgledanje se može nastaviti u pravcu grandioznog trga Sv. Petra koji je arhitektoski uobličio cuveni Đan Lorenco Bernini, a sa koga se ulazi u najveću hrišćansku baziliku na svetu, baziliku Sv. Petra koja u sebi čuva brojne relikvije i umetnička dela neprocenjive vrednosti među kojima je i Mikelanđelova Pijeta. NOĆENJE.

5. DAN: RIM / Fakultativno ANTIČKI RIM / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme u Rimu za individualne aktivnosti ili fakultativnI izlet Antički Rim Razgledanje se odvija u formi šetnje bez ulaženja na najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima: Koloseum – najveći rimski amfiteatar, brežuljak Palatin- mesto gde je osnovan Rim i gde se nalaze ostaci imperijalnih palata, Forum – simbol antičkog Rima i centar njegovog političkog, kulturnog i ekonomskog života o kome i danas svedoče ostaci hramova, trijumfalnih lukova, trznica i sudnica… Odlazak na razgledanje je peške ili metroom,a povratak individualan… Oko 21:00 h je predviđen polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. DAN : BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u podnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

Putovanje Rim autobusom

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE RIM AUTOBUSOM

PUTOVANJA.2024HOTEL 3*
14.02.-19.02.299€/ 279€*
06.03.-11.03.319€/ 299€*

OPIS HOTELA:

Smeštaj u navedenim hotelima ili sličnim…

Hotel DONATELLO Rim 3*
Smešten u centru grada u oblasti Porta Magiore u blizini stanice metroa. Gostima je na raspolaganju restoran i bar. Sobe su opremljene TWC-om, fenom, TV-om, Wi Fi-om. Doručak / kontinentalni (slatki). https://www.donatellorome.com/

Hotel DONATELLO Rim
Hotel DONATELLO Rim

Hotel LA PERGOLA Rim 3*
Ovaj prijatan hotel smešten u okrugu Montesacro u mirnom delu Rima , u blizini stanice metroa. Gostima je na raspolaganju restoran i bar. Sve sobe su opremljene TWC-om, fenom, TV-om, Wi Fi-om. Doručak / kontinentalni . www.hotellapergola.com/

Hotel LA PERGOLA Rim
Hotel LA PERGOLA Rim

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE RIM AUTOBUSOM OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu putovanja.
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Rimu
 • Obilasci prema programu putovanja.
 • Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana.
 • Troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN PUTOVANJE RIM AUTOBUSOM NE OBUHVATA:

 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • Fakultativne izlete i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike.
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i (okolinu) – za hotele sa 3* – 4 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela., obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i (okolinu) – za hotele sa 4* – 6 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela
 • Individualni troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT .
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • razgledanje grada – 25€,
 • Napulj – 65 € odrasli / deca do 12 godina 60€ ,
 • Vatikanski muzeji – Rezervacija uključuje ulaznicu, uslugu autorizovanog vodiča i slušalice). Dolazak do muzeja gradskim prevozom u sopstvenoj organizaciji – 65 € odrasli / deca do 12 god 60 € (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta.
 • Antički Rim – 35€ odrasli deca do 12 god 30 € (uključuje slušalice i vodiča, ne uključuje ulaznice i prevoz metroom),
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta.
 • Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja, prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i potpumu ili delimičnu nemogućnost realizacije izleta , što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti.

NAPOMENA : Molimo da uzmete u obzir da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade i postoji mogucnost izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana!

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja .
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 35 PUTNIKA.

Ukoliko Vam program za putovanje Rim avionom Italija ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button