Nova godina PRAG

Nova godina PRAG
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

PRAG DOČEK NOVE GODINE 2024

Nova godina PRAG 2024 – autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN: 29.12.2023. – 03.01.2024.

Doček Nove godine 2024 u Pragu je bajkovit i magičan događaj koji ostavlja bez daha. Grad Prag sa svojom bogatom istorijom i arhitekturom, postaje posebno romantično mesto tokom dočeka Nove godine. Glavni događaj se odvija na Starom gradu (Staroměstské náměstí), gde se okupljaju ljudi iz celog sveta da dočekaju Novu godinu 2024. Na ponoć se odbrojava uz tradicionalni vatromet koji osvetljava nebo iznad predivnog Karlovog mosta.
Restorani i kafići u Pragu nude specijalne menije i zabave kako bi dočekali goste sa ukusnim jelima i pićem. Tržišta Božićnog se saživljavaju u novogodišnjem duhu i često ostaju otvorena tokom prazničnog perioda.
Jedinstvena tradicija u Pragu je bacanje ključeva s tornja crkve Svetog Mikuláša na Maloj Strani. Lokalno verovanje kaže da će vam to doneti sreću i prosperitet tokom nove godine.
Doček Nove godine u Pragu je spoj istorije, kulture i zabave, čineći ga savršenim mestom za stvaranje nezaboravnih uspomena sa prijateljima i porodicom. Prag 2024. će vas zavesti svojom čarolijom i ostaviti želju da se ponovo vratite. Odbrojavamo dane do nezaboravnog dočeka Nove godine 2024. u Pragu.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA PRAG 2024

1.DAN putovanja: BEOGRAD – PRAG
Sastanak grupe u 16.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 17h.
Ulaz putnika u Novom Sadu u 18h na parkingu kod Nove autobuske stanice, na uglu Sentandrejski puta i Puta Novosadskog partizanskog odreda, iza NIS-ove benzinske stanice. Vožnja preko Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN: PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno mogućnost organizovanja izleta Čari Praga noću – šetnja Vaclavskim namjestima, ulica Na prikope, Trgom republike, ulica Celetna, Staromesnim namjestima, šetnju završavamo u Jevrejskoj četvrti. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji. NOĆENJE.

3.DAN: PRAG / Fakultativno DREZDEN / PRAG
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet “Firenca na Elbi”: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. U večernjim satima individualni doček Nove godine 2024 na praškim trgovima i ulicama (individualno). Srećna Nova godina!!!! NOĆENJE.

4.DAN: PRAG / Fakultativno – KARLOVE VARI / PRAG
DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili odlazak na fakultativni izlet fakultativni izlet Karlove Vari – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima..Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE

5.DAN: PRAG / NOVI SAD / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualno razgledanje do 17.00 h kada je predvidjen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti….

6.DAN: BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA PRAG

NOVA.GODINA29.12.-03.01.
Aparthotel EDEN239€
Hotel GLOBUS279€

Prag Nova godina, Nova godina Prag

OPISI HOTELA:

Aparthotel EDEN 3* je renoviran hotel apartmanskog tipa koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400 m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od spavaće soba, dnevnog boravka, TWC, balkon, TV. Više informacija na sajtu hotela http://www.apartmanyeden.cz/en/apartments-eden/

Aparthotel Eden Prag
Aparthotel Eden Prag

Hotel GLOBUS 3* – se nalazi u mirnom delu Praha 4. Do grada se stize metrom (oko petnestak minuta vožnje). Stanica metroa ROZTYLY je oko 300 m od hotela. Sobe su opremljene TWC-om, TV-om, telefonom. Hotel u svom sastavu ima recepciju, salu za doručak, lobby bar. www.hotel-globus.cz

Hotel GLOBUS Prag

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA PRAG OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz na relaciji prema programu,
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu,
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.

ARANŽMAN NOVA GODINA PRAG NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • fakultativne izlete kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • boravišnu taksu 2€ po danu i osobi (na recepciji)
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 65€
 • Dete do 12 godina ostvaruju popust od 10%
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Čari Praga noću – 10€;
 • Vožnja brodom – 20€ odrasli / 15€ deca ;
 • Češki Krumlov – 30€ odrasli/ 25€ deca
 • Karlove Vari – 30€ odrasli / 25€ deca;
 • Drezden – 35€ odrasli / 30€ deca.

VAŽNA NAPOMENA:

U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predvidjene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko izmedju putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

Ukoliko Vam program Nova godina PRAG ne odgovara pogledajte ostale ponude za doček Nove godine 2024.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina PRAG ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERASlične ponude

Call Now Button