Putovanje PRAG

Putovanje PRAG
Avio prevoz
4 DANA | 3 NOĆENJA

PRAG – DREZDEN – KARLOVE VARI

Putovanje PRAG Dan državnosti – avionom / 4 dana / 3 noćenja

TERMIN: 13.02.-16.02.2023.

PROGRAM PUTOVANJA PRAG AVIONOM

1.DAN. putovanja ponedeljak 13.02. / BEOGRAD / PRAG /
Sastanak putnika na aerodromu NIKOLA TESLA dva sata pre poletanja aviona. Vreme poletanja aviona za Prag je u 06:50 h (let JU 610 kompanijom Air Serbia), a vreme sletanja na aerodrom u Pragu je u 09:00 h prema objavljenom redu letenja za sve polaske. Po završetku carinskih formalnosti i pasoške kontrole, organizovan transfer u pratnji predstavnika inopartnera (na srpskom ili hrvatskom jeziku). Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 15:00h prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

2.DAN utorak 14.02 . / PRAG / Fakultativno DREZDEN /
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Pragu ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Drezden (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana), jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet FIRENCA NA ELBI: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.

3.DAN sreda 15.02. / PRAG / Fakultativno KARLOVE VARI /
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka i fakultativni izlet za Karlove Vari (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana) – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima. NOĆENJE.

4.DAN četvrtak 16.02. / PRAG / BEOGRAD /
DORUČAK. Odjava iz hotela. Organizovan transfer do aerodroma (u dogovoru sa lokalnim predstavnikom). Predviđeno poletanje aviona (let JU 611) za Beograd je u 09:30 h. Očekivano sletanje na beogradski aerodrom NIKOLA TESLA je oko 11:25 h, prema objavljenom redu letenja avio kompanije. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PRAG AVIONOM – 449€

OPIS HOTELA

Hotel CITY CENTRAL 3* je centralno lociran u Pragu 02 na samo 10 minuta hoda od Vaclavovog trga i na oko 50 m od metro stanice I.P. Pavlova.Sve sobe su sa TWC, SAT TV i internetom (uz doplatu). Gostima ovog tipičnog gradskoh hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak (samoposlužni tzv. „švedski sto“). www.city-central.cz

Hotel OLYMPIK CONGRESS 4* se nalazi u blizini metro stanice Invalidovna. Do centra grada se stiže za 10-ak minuta vožnje metroom. Svaka soba poseduje TWC, LCD TV, sef, mini frižider. Više o hotelu na https://www.olympik.cz/en/congress/ ili slični .

POPUSTI I DOPLATE:

 • dete do 2 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 50€ i nema mesto u avionu i deli ležaj sa odraslom osobom;
 • doplata za 1/1 sobu 180 € (NA UPIT).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – PRAG – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • aerodromske takse (podložne promeni);
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom,
 • usluge lokalnih vodiča,
 • agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

  DREZDEN 75 € odrasli i deca (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta,;

 • KARLOVE VARI 75 € odrasli i deca (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog
  ograničenog broja mesta (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog
  ograničenog broja mesta

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program putovanje PRAG avionom ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button