Hotel ASSA MARIS Agios Nikolaos

Hotel ASSA MARIS Agios Nikolaos
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 3*
0m

Hotel ASSA MARIS Agios Nikolaos je kategorisan sa 3* i nalazi se na samoj plaži, na 10 kilometara udaljenosti od letovališta Agios Nikolaos na Sitoniji drugom prstu poluostrva Halkidiki na Egejskoj obali Grčke. Hotelski kompleks se sastoji od više manjih zgrada.

HOTEL ASSA MARIS AGIOS NIKOLAOS HALKIDIKI GALERIJA

Proverite dostupnost i cene

Upitnik za hotel

Ukoliko Vam je potreban smeštaj na bazi sopstvenog prevoza pošaljite nam upit kako bi pronašli najbolju cenu i proverili dostunost.

REZERVACIJE HOTELSKOG SMEŠTAJA SE RADE ISKLUČIVO NA UPIT
ROK ZA POTVRDU JE 48-72h OD MOMENTA REZERVACIJE

HOTEL ASSA MARIS AGIOS NIKOLAOS HALKIDIKI MAPA

OPISUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM SOPSTVENI PREVOZ

HOTEL ASSA MARIS AGIOS NIKOLAOS HALKIDIKI SADRŽAJ

U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena, bar na plaži, dečije igralište, animacija za decu, teniski teren (uz doplatu), večernja animacija za goste.

HOTEL ASSA MARIS AGIOS NIKOLAOS HALKIDIKI SMEŠTAJ

U sastavu hotela nalazi se više tipova smeštajnih kapaciteta. Svi smeštajni kapaciteti poseduju TV, sef, klima uređaj, mini frižider, TWC, balkon ili terasu. Krevetac za bebu je potrebno najaviti prilikom rezervacije.

Standard sobe su površine oko 25m², sadrže francuski ili dva standard ležaja i pomoćni ležaj (najčešće sofa). Maksimalan broj osoba u sobi je tri.

Deluxe soba pogled more je površine oko 25 m², sa francuskim ili dva osnovna ležaja i pomoćnim ležaj (najčešće sofa). Maksimalan broj osoba u sobi je tri.

Dvokrevetna (double) soba sa krevetom na sprat i pogledom na more je površine oko 30m², sadrži francuski ili dva standard ležaja i krevet na sprat. Maksimalan broj osoba u sobi je četiri (3 odrasle i jedno dete do 12 godina).

Porodična (family) soba je površine oko 30 m², sa dve prostorije od kojih je u jednoj francuski krevet, a u drugoj dva singl ležaja. Sobe su odvojene kliznim vratima ili dekorativnim zidom. Mogu imati pogled na baštu ili more. Maksimalan broj osoba u sobi je četiri.

Junior suite pogled more je površine oko 35 m², sa dve prostorije od kojih je u jednoj francuski krevet a u drugoj dva obična krerveta ( ili dve sofe ). Sobe su odvojene kliznim vratima ili dekorativnim zidom. Maksimalni broj osoba u sobi je do četiri.

Ležaljke i suncobrani: na bazenu besplatno, na plaži uz doplatu.

Parking: Objekat poseduje parking za goste hotela, ograničenog kapaciteta.

Usluga: PP – polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.

Više informacija na sajtu hotela

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ASSA MARIS Agios Nikolaos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih hotela u ponudi na Sitoniji na sledećem linku

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ASSA MARIS Agios Nikolaos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih hotela u ponudi na Sitoniji na sledećem linku

CENA OBUHVATA:

 • boravak u odabranom objektu sa uslugom po izboru,
 • troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji.

CENA NE OBUHVATA:

 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,
 • boravišnu taksu u Grčkoj dnevno po sobi: privatan smeštaj – 1.5€, hoteli 1* i 2* – 1.5€, hoteli 3* – 3€, hoteli 4* – 7€, hoteli 5* – 10€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, gotovinski.

VAŽNA NAPOMENA:
Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

NAPOMENA:
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ASSA MARIS Agios Nikolaos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih hotela u ponudi na Sitoniji na sledećem linku

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ASSA MARIS Agios Nikolaos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih hotela u ponudi na Sitoniji na sledećem linku

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERASlične ponude

Call Now Button