fbpx

Hotel BONA VITA Chaika 2* Letovanje Zlatni Pjasci Bugarska

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel BONA VITA Chaika 2*

Hotel BONA VITA Chaika 2*
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen WiFi
600m

Hotel BONA VITA Chaika 2* se nalazi se oko 600 metara od mora, i raspolaže restoranom, barom kod bazena, nocnim klubom, barom na plazi, bazenom sa dečijom sekcijom, zatvorenim bazenom, dečijim igralištem, bilijarom, stonim tenisom, parkingom, fitnesom, saunom, masazom, parnim kupatilom, sefovima na recepciji (dodatno se plaća), Wi-fi na recepciji i menjačnicom. Standardne sobe (pogled park) su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om, balkonom i TV-om. Sobe pogled more su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekim sobama postoji mogućnost i za dva pomoćna ležaja – sofa na razvlacenje) sa TWC-om, balkonom, TV-om i klimom (dodatno se plaća). Hotel nudi mogućnost prevoza (žičara) do plaže u sezoni.

Usluga: All inclusive ( sve uključeno – po hotelskim pravilima).

GALERIJA HOTEL BONA VITA CHAIKA

USLOVI ZA HOTELE

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili All inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
 • Programom predviđene usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili All inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela(sobe), a prema hotelskim pravilima.
 • U sobe se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 10.00 časova.
 • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • Hoteli u Bugarskoj su kategorisani po odluci lokalnih nadležnih organa. Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne i opis usluga u katalozima – publikacijama ili na web sajtovima neposrednih pružaoca usluga, kao npr. hotela i dr. koji nisu obuhvaćeni datim programom. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela.
  Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne bude u funkciji usled objektivnih okolnosti na sta organizator ne može imati uticaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/ samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola.
 • Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima u Bugarskoj je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
 • All inclusive koncepti su isključivo informativnog karaktera, prosleđeni organizatoru putovanja od strane hotela i shodno tome hotel zadržava pravo izmene pojedinih stavki na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.
 • Vreme rada klima uredjaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • U hotelima se peškiri menjaju jedan do dva puta u toku smene.
 • U Bugarskoj je praksa da se hleb konzumira više u obliku tosta nego u svežem obliku.
 • VAŽNO : Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele!
Pozovite nas