Hotel HUNGUEST SUN RESORT Herceg Novi

Hotel HUNGUEST SUN RESORT Herceg Novi
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*
10m

Hotel HUNGUEST SUN RESORT Herceg Novi je kategorisan sa 4* i nalazi se neposredno pored šetališta, na obali mora nedaleko od centra letovališta Herceg Novi u Crnoj Gori. Hotel se sastoji od 5 objekata i 20 vila koje su smeštene među gustom mediteranskom vegetacijom palmi i oleandera.

Primorka – Najveća zgrada hotelskog kompleksa, okružena bujnim zelenilom i tropskom vegetacijom. Zgrada ima pet spratova sa ukupno 48 classic soba i 4 deluxe sobe (spavaća soba plus dnevni boravak). Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu i tako postaju idealne za smeštaj porodica ili manjih društava. U prizemlju je wellness centar sa đakuzijem, saunom, infra saunom i solarijumom, salom za masažu, a na petom spratu je velika terasa za sunčanje.

Javorka – U najelegantnijoj i najbolje opremljenoj zgradi hotelskog kompleksa nalazi se 7 deluxe soba, od kojih se dve mogu međusobno povezati. Uglavnom imaju đakuzi (unutar sobe), izuzev jedne koja ima tuš-masažer i namenjene su najzahtjevnijim gostima. Sobe su opremljene sistemom kućnog bioskopa sa modernim televizorom, DVD player-om i kablovskom televizijom. U prizemlju zgrade nalazi se a la carte restoran sa prostranom terasom i prelepim pogledom na šetalište, ulaz u bokokotorski zaliv i planine.

Novljanka – U ovom, manjem paviljonu je 16 dvokrevetnih soba velike površine sa francuskim balkonima i pogledom na more. Zahvaljujući njenom položaju iz soba se lako može stići do welness centra, bazena, plaže i lobby-a.

Lovćen – U ovoj zgradi se nalazi glavni restoran, kao i konferencijska sala, moderno opremljena, kapaciteta 150 mesta. Iznad restorana, na spratu nalaze se 5 ekskluzivnih de luxe soba velike površine, sa sopstvenim terasama i prelepim pogledom na more.

Mimoza – Od mora je odvojena samo šetalištem. U zgradi, na četiri nivoa, ima 61 moderno opremljene classic sobe sa francuskim balkonima i 4 luksuzna apartmana velike površine, sa pogledom na more, sopstvenim wellnessom i đakuzijem. Jedan deo soba je sa pogledom na baštu ili na grad, a takođe imaju mogućnost međusobnog povezivanja, pa su pogodne za porodično letovanje i obezbeđuju domaću atmosferu. U prizemlju, u restoranu MIMOZA gostima se nude nacionalni i međunarodnih specijaliteti kao i specijalna ponuda “stone-grill”. Ispred Mimoze je takođe i lepa gril terasa i poslastičarnica.

HOTEL HUNGUEST SUN RESORT HERCEG NOVI GALERIJA

HOTEL HUNGUEST SUN RESORT HERCEG NOVI CENOVNIK

LETOVANJE.202407.05. 31.05.01.06. 16.06.17.06. 07.07.08.07. 23.08.24.08. 07.09.08.09. 22.09.23.09. 30.09.
PRIMORKA B43546372635443
VILA PV41505865585041
KLASIK FB PV39485663564839
PRIMORKA PM56678192816756
DELUXE PM637287100877263
POM. LEŽAJ24323641363224
Cena u sobi je po osobi i danu u eurima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti posrednjem kursu NBS

HOTEL HUNGUEST SUN RESORT HERCEG NOVI MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISNAPOMENAUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL HUNGUEST SUN RESORT HERCEG NOVI SADRŽAJ

U sastavu hotela se nalazi recepcija, 3 restorana, nekoliko barova, kongresnu salu, sportske terene, bazen za odrasle i decu, dečiji klub, Wellness centar sa jaccuzijem, solarijumom, tradicionalnom i infra-saunom, sobama za masažu, kongresnu salu, parking. Nudi usluge iznajmljivanja automobila, bicikli i brodova.

CENA UKLJUČUJE: smeštaj u klimatizovanim sobama, doručak i večeru na bazi švedskog stola, wellness centar(jacuzzi i sauna), otvoreni bazen za odrasle i bazen za decu, ležaljke i suncobrane oko bazena, parking i internet.

HOTEL HUNGUEST SUN RESORT HERCEG NOVI SMEŠTAJ

Sve sobe su opremljene klimom ili zidnim sistemom hlađenja, kupatilom, SAT TV-om, internet konekcijom, bade mantilima, fenovima za kosu. Većina ima pogled na Boku Kotorsku.

PV – pogled vrt

PM- pogled more

Ležaljke i suncobrani: na hotelskoj plaži bez doplate za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

Parking: Objekat poseduje sopstveni parking.

Usluga: PP- polupansion

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

POPUSTI I DOPLATE – STANDARD I CLASIC SOBE

 • Dete do 4 godine u pratnji 2 odrasle obobe– GRATIS,
 • Deca starija od 4 godine plaćanju cenu pomoćnog ležaja
 • Noćenje sa doručkom – umanjenje 5 eura po osobi i danu,
 • Doplata za pun pansion 20 eura po danu, po osobi (plaćaju svi stariji od 4 godine)

POPUSTI I DOPLATE – VILE

 • Dvoje dece (1.dete 0-4 godine, 2.dete 4-10 godina): jedno dete gratis, drugo dete plaća cenu pomoćnog ležaja,
 • Dvoje dece (4-10 godina) jedno dete plaća cenu pomoćnog ležaja, drugo dete ima 50% popusta na cenu pomoćnog ležaja
 • Noćenje sa doručkom – umanjenje 5 eura po osobi i danu,
 • Doplata za pun pansion 20 eura po danu, po osobi (plaćaju svi stariji od 4 godine)

CENA OBUHVATA:

 • boravak sa uslugom po izboru,
 • korišćenje suncobrana i ležaljki na hotelskoj plaži,
 • parking mesto

CENA NE OBUHVATA:

 • boravišnu taksu 1.50 eura dnevno po osobi i plaća se u agenciji. Deca do 12 godina plaćaju 0,50 eura, a od 12 do 18 godina plaćaju 1,00 eura,
 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,

VAŽNA NAPOMENA:
Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

LEGENDA SMEŠTAJ:
Std – studio, App – apartman, Junior suite – komforna soba, Family soba – porodična soba koja se sastoji iz jedne ili dve sobe, Superior soba- soba veća od standardne, Deluxe soba- soba veće kvadrature i komfornija, Budget ili economy soba /eco/- soba koja može biti manje kvadrature i u prizemlju, Garden soba – soba u prizemlju sa pristupom bašti, NA – najam, ND – noćenje sa doručkom, PP – poluhotel, PA-pun hotel, All Inc light – doručak, ručak, večera i neka lokalna pića po hotelskim pravilima, All Inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima, SV – pogled more, MV – pogled vrt, brdo, SSV – bočni pogled more, SS – soba morske strane, PS – soba park strana, PV – pogled na vrt ili park

NAPOMENA:
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel HUNGUEST SUN RESORT Herceg Novi ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Herceg Novi ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Plana tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel HUNGUEST SUN RESORT Herceg Novi ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Herceg Novi ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

Autobuske karte Crna Gora, autobuski prevoz do Crne Gore, Autobuska linija Novi Sad- Budva

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button