Hotel ILIO MARE Skala Prinos

Hotel ILIO MARE Skala Prinos
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*
10m

Hotel ILIO MARE Skala Prinos je kategorisan sa 5* i nalazi se na plaži Dassillio, na 1500 metara udaljenosti od centra malog letovališta Skala Prinos na ostrvu Tasos na severu Grčke. Luksuzni hotelski kompleks je smešten u prirodnom okruženju i sastoji se od centralne zgrade i više smeštajnih zgrada. Plaža Dassillio nosi oznaku Plave zastavice za kvalitet.

HOTEL ILIO MARE SKALA PRINOS TASOS GALERIJA

HOTEL ILIO MARE SKALA PRINOS TASOS CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

POLUPANSION

LETOVANJE.202327.04. 30.04.01.05. 11.06.12.06. 09.07.10.07. 27.08.08.08. 10.09.11.09. 24.09.25.09. 10.10.
Classic pb37427597755837
1.dete 0-12ggratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Classic pm50551021261028150
1.dete 0-12ggratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Junior suite pb475185114856947
+1 ležaj33365980594833
1.dete 0-12ggratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
2.dete 2-12g24264357433524
Junior suite pm485395118957648
+1 ležaj34386783675434
1.dete 0-12ggratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
2.dete 2-12g24274859483824
Family52601061321068852
+1 ležaj36427492746136
1.dete 0-12ggratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
2.dete 2-12g26305366534426

Cena izražena u eurima po osobi i danu

POPUST ZA RANE REZERVACIJE UKLJUČEN U CENU

Rezervacije hotelskog smeštaja se rade isklučivo na upit, sa odgovorom u roku od 48 do 72h od dana rezervacije.

HOTEL ILIO MARE SKALA PRINOS TASOS MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM SOPSTVENI PREVOZ

HOTEL ILIO MARE SKALA PRINOS TASOS SADRŽAJ

U sastavu hotela ILIO MARE nalazi se recepcija, lobi, lobi bar, više restorana, taverna, bazen sa odeljkom za decu, bar u bazenu, bar na plaži, konferencijska sala, kozmetički salon, bioskop, dnevne i večernje animacije za goste, teniski teren (uz doplatu na licu mesta), SPA centar (uz doplatu na licu mesta), prodavnica suvenira…

HOTEL ILIO MARE SKALA PRINOS TASOS SMEŠTAJ

U sastavu hotela ILIO MARE nalazi se više tipova smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju TV, mini bar (uz doplatu), sef, klimu, fen za kosu, TWC, balkon ili terasu. Krevetac za bebe bez doplate, uz prethodnu najavu. Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice.

Classic soba (pogled bašta ili more) je površine oko 22m2 i poseduje francuski ležaj ili 2 osnovna ležaja. Dete do 6 godina može koristiti pomoćni ležaj. Soba je predviđena za smeštaj do 3 osobe.

Junior suite (pogled bašta ili more) je površine oko 30m2 i poseduje dnevno- spavaći deo sa francuskim ležajem ili 2 osnovna ležaja i sofu na rasklapanje za odraslu osobu ili 2 dece do 12 godina. Soba je predviđena za smeštaj do 4 osobe.

Porodična soba je površine oko 40m2 i poseduje 2 spavaće sobe odvojene kliznim vratima sa francuskim ležajem ili 2 osnovna ležaja u svakoj sobi, kao i 2 kupatila i cerandu sa pogledom na baštu. Ovaj tip soba nalazi se u prizemlju i predviđena je za smeštaj do 4 osobe.

Ležaljke i suncobrani: na plaži uz doplatu, oko bazena bez doplate. Kapacitet ležaljki i suncobrana oko bazena je ograničen.

Parking: Objekat poseduje parking, ograničenog kapaciteta.

WIFI: u zajedničkim prostorijama hotela.

Usluga: PP- polupansion

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ILIO MARE Skala Prinos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na ostrvu Tasos

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ILIO MARE Skala Prinos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na ostrvu Tasos

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ

1. dan Dolazak u mesto odredišta, smeštaj posle 16h, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
2.dan – 9.dan Boravak na bazi 9 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
10.dan Napuštanje smeštaja do 9h. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • boravak od 10 dana /9 noćenja/ u odabranom objektu sa uslugom po izboru,
 • troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,
 • boravišnu taksu u Grčkoj dnevno po sobi: privatan smeštaj – 1.5€, hoteli 1* i 2* – 1.5€, hoteli 3* – 3€, hoteli 4* – 7€, hoteli 5* – 10€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, gotovinski.

VAŽNA NAPOMENA:
Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

NAPOMENA:
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ILIO MARE Skala Prinos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na ostrvu Tasos

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ILIO MARE Skala Prinos ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na ostrvu Tasos

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Slične ponude

Call Now Button