Hotel KRVAVEC Krvavec

Hotel KRVAVEC Krvavec
Sopstveni prevoz Televizor Parking WiFi 3*

Hotel KRVAVEC Krvavec je kategorisan sa 3* i nalaze se nedaleko od ski staze na skijalištu Krvavec. Hotel se nalazi u prijatnom okruženji nadmorskoj visini od 1600 metara. Hotel je izgrađen u planinskom stilu od kamena i drveta, sa prelepim pogledom na dolinu i tokom zimske turističke sezone do hotela se dolazi glavnom gondolom ili okolnim putem preko planine Jezerica.

HOTEL KRVAVEC KRVAVEC GALERIJA

HOTEL KRVAVEC KRVAVEC CENOVNIK

SKIJANJE.2023/2422.12. 25.12.25.12. 31.12.31.12. 01.01.01.01. 15.03.15.03. 17.04.
STANDARD ND70€90€90€80€70€
STANDARD PP80€100€120€*90€80€

Rezervacije hotelskog smeštaja se rade isklučivo na upit, sa odgovorom u roku od 24 do 48h od dana rezervacije.

HOTEL KRVAVEC KRVAVEC MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISINFORMACIJEUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL KRVAVEC KRVAVEC SADRŽAJ

U sastavu hotela KRVAVEC nalazi se recepcija, restoran, internet, sauna – infracrvena i finska sauna, stoni fudbal, pikado, bilijar, muzički uređaj, skijašnica, transport prtljaga. Pored hotela je velika terasa – Plaža Krvavec.

HOTEL KRVAVEC KRVAVEC SMEŠTAJ

Hotel KRVAVEC Krvavec poseduje 26 smeštajnih jedinica.

DVOKREVETNA SOBA – poseduje 2 ležaja, TV, WIFI internet, fen za kosu, TWC. Iz sobe se pruža predivan pogled na okolne vrhove Kamniško-Savinjskih Alpi i dolinu Kokre. Soba je predviđena za maksimalno 2 osobe.

DVOKREVETNA SOBA SA POMOĆNIM LEŽAJEM – poseduje 2 ležaja i dvosedom na razvlačenje (namenjenim za 2 osobe), TV, WIFI internet, fen za kosu, TWC. Iz sobe se pruža predivan pogled na okolne vrhove Kamniško-Savinjskih Alpi te na dolinu Kokre. Soba je predviđena za maksimalno 4 osobe.

PORODIČNA SOBA – je prostrana i može biti sa odvojenim sobama. Ovaj tip sobe predstavlja udoban smeštaj porodicama sa više dece ili većim društvima. Poseduje 2 osnovna ležaja, 1-2 dvoseda na razvlačenje, i 1-2 dodatna ležaja. Soba poseduje TV, WIFI internet, fen za kosu, TWC. Soba je predviđena za maksimalno 4-8 osoba.

Parking: Objekat ne poseduje parking.

Usluga: ND- noćenje sa doručkom ili PP- polupansion

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel KRVAVEC Krvavec ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na skijalištu Krvavec ili ostalim skijalištima u Sloveniji

CENA OBUHVATA:

 • izabranu uslugu,
 • povratni prevoz gondolom ,
 • povratni prevoz od gornje stanice gondole do hotela Krvavec

CENA NE OBUHVATA:

DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 – 30€ dnevno
 • Dodatni doručak 10€/dan, ručak ili večera 15€/dan
 • Novogodišnja večera- doplata 50€/osobi (za goste na usluzi ND- noćenje sa doručkom)
 • Sauna- gosti hotela 15€/osobi na ulazu, ostali gosti 25€/osobi/ulazu
 • Iznajmljivanje privatne saune 2 sata – gosti hotela 50€, – ostali gosti 65€
 • Kućni ljubimac 10€/dan

USLOVI ZA DECU:

 • Deca 6 godine, spavaju s roditeljima, popust 100%
 • Deca 6-12 godine, koji spavaju na pomoćnom ležaju 30%

Ukoliko Vam ponuda za Hotel KRVAVEC Krvavec ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na skijalištu Krvavec ili ostalim skijalištima u Sloveniji

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Supernova travel zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel KRVAVEC Krvavec ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na skijalištu Krvavec ili ostalim skijalištima u Sloveniji

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta agencija ne može imati uticati. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Kvantitet i izbor hrane može zavisiti od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel KRVAVEC Krvavec ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na skijalištu Krvavec ili ostalim skijalištima u Sloveniji

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu ili kompletnu ponudu za ski sezonu 2023/24

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button