Supernova Travel

Supernova Travel

SUPERNOVA TRAVEL  je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije SUPERNOVA TRAVEL za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator SUPERNOVA TRAVEL objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju SUPERNOVA TRAVEL, Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

Ponuda turističke agencije SUPERNOVA TRAVEL pretežno podrazumeva aranžmane za zimovanja, krstarenja i putovanja po Srbiji. Zimovanja podrazumevaju aranžmane za Srbiju, BIH, Austriju, Bugarsku, Italiju i Sloveniju.

Aranžmane agencije SUPERNOVA TRAVEL u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije SUPERNOVA TRAVEL. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija SUPERNOVA TRAVEL poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 343/2010, a poslovnice se nalaze na adresama Majke Jevrosime 29 i Generala Štefanika 39 u Beogradu. Kompletnu ponudu turističke agencije SUPERNOVA TRAVEL možete pronaći na web stranici https://www.supernovatravel.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button