Hotel MONTE MARE Čanj

Hotel MONTE MARE Čanj
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*
250m

Hotel MONTE MARE Čanj je kategorisan sa 4* i nalazi se na 250 metara udaljenosti od mora i plaže u mirnom delu letovališta Čanj u Crnoj Gori. Gosti mogu koristiti plažu hotela PEARL BEACH koja je duga oko 600 metara. Aerodrom Tivat se nalazi na 49 kilometara udaljenosti od hotela.

HOTEL MONTE MARE ČANJ GALERIJA

HOTEL MONTE MARE ČANJ CENOVNIK

LETOVANJE.202403.06. 16.06.17.06. 30.06.01.07. 14.07.15.07. 25.08.26.08. 08.09.09.09. 29.09.
ECONOMY4855,56780,56748
SUPERIOR4855,56780,56748
APP SUPERIOR50,56071,58571,550,5
Cena u sobi je po osobi i danu, a u apartmanima (*) po smeštajnoj jedinici.
Cena je izražena u eurima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti posrednjem kursu NBS

 

HOTEL MONTE MARE ČANJ MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISNAPOMENAUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL MONTE MARE ČANJ SADRŽAJ

U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, bar, prostrana terasa sa pogledom na more, otvoreni bazen, dečije igralište, parking.

** SPA & Wellnes centar ( osim masaže), internet,  suncobrani i ležaljke na plaži i na otvorenim bazenima su besplatni **

HOTEL MONTE MARE ČANJ SMEŠTAJ

Objekat poseduje 95 soba i apartmana. Smeštajni kapaciteti su sa pogledom na brdo ili more i poseduju TV, telefon, klimu, fen za kosu, TWC, terasu.

Superior sobe (cca 24-34m²) za max 4 osoba, sa francuskim ležajem + singl ležaj i francuskim ležajem + 2 singl ležaja ili 3 odvojena ležaja, sa pogledom na brdo, baštu ili pogledom na more.

Superior apartman (cca 35-40m²) za max 5 osoba, sa francuskim ležajem + 2/3 odvojena ležaja. Idealan za porodice sa decom. Mogu imati pogled na brdo, baštu ili pogled na more.

Ležaljke i suncobrani: na plaži uz doplatu

Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima , pored doručka, ručka i večere gostima će biti na raspolaganju i snack (užina). Gosti takodje mogu tokom celog dana konzumirati piće na šankovima u neograničenim količinama (Lounge bar, Pool bar, Lobby bar i Beach bar).

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

POPUSTI I DOPLATE

Deca do 2 godine u pratnji dve odrasle osobe (nemaju ležaj) GRATIS
Deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe – popust od 50%

Dete 2-12 u pratnji jedne odrasle osobe – popust 20%

Dvoje dece 2-12 u pratnji jedne odrasle osobe – oba deteta po 30% popusta

Ukoliko u superior 1/3 sobi četvrta osoba dete onda ima GRATIS uslugu
Ukoliko u superior 1/4 sobi borave dve odrasle I dvoje dece 2-12 godina oba deteta imaju po 60% popusta (koeficijent 2.8)

Ukoliko u superior sobi borave dve odrasle i dete mlađe od 7 godina onda dete ima popust 70% (koeficijent 2.3)

Ukoliko u 1/4 apartmanima/superior sobama peta osoba dete onda ima GRA TIS uslugu

Treća i četvrta odrasla osoba popust – 30%

Opcije smeštaja: Superior sobe mogu biti 1/2,1/3,1/4,1/5 ,Superior apartmani ( dve odvojene sobe) mogu biti 1/4 ,1/5 ( francuski lezaj +2,3 odvojena lezaja), apartmani mogu biti prodati za minimum 3 adt ili 2 adt +2 deteta 2-12 godina

Pogled na more – 5 eura po osobi, po danu.

Doplata za dječiji krevetac iznosi 7 eura po danu.

Parking je besplatan za goste hotela

CENA NE OBUHVATA:

 • boravišnu taksu 1.50 eura dnevno po osobi i plaća se u agenciji. Deca do 12 godina plaćaju 0,50 eura, a od 12 do 18 godina plaćaju 1,00 eura,
 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,

VAŽNA NAPOMENA:
Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

LEGENDA SMEŠTAJ:
Std – studio, App – apartman, Junior suite – komforna soba, Family soba – porodična soba koja se sastoji iz jedne ili dve sobe, Superior soba- soba veća od standardne, Deluxe soba- soba veće kvadrature i komfornija, Budget ili economy soba /eco/- soba koja može biti manje kvadrature i u prizemlju, Garden soba – soba u prizemlju sa pristupom bašti, NA – najam, ND – noćenje sa doručkom, PP – poluhotel, PA-pun hotel, All Inc light – doručak, ručak, večera i neka lokalna pića po hotelskim pravilima, All Inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima, SV – pogled more, MV – pogled vrt, brdo, SSV – bočni pogled more, SS – soba morske strane, PS – soba DELFIN strana, PV – pogled na vrt ili DELFIN

NAPOMENA:
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel MONTE MARE Čanj ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Čanj ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Plana tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel MONTE MARE Čanj ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Čanj ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Call Now Button