fbpx

Hotel RAMADA RESORT Kranjska Gora Zimovanje Kranjska Gora Slovenija

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel RAMADA RESORT Kranjska Gora

Hotel RAMADA RESORT Kranjska Gora
Sopstveni prevoz Televizor Bazen Parking WiFi

Hotel RAMADA RESORT Kranjska Gora (ex hotel Larix) nalazi se na svega 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori. Ljubazno osoblje, bogata i raznolika usluga kao i idealna lokacija, istovremeno u samom centru Kranjske Gore, a u dodiru sa prirodom, mogu pružiti doživljaj nezaboravnog i opuštajućeg odmora.

OPIS HOTELA

Hotelska ponuda: restoran, kafe, terasa, bar, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine, sa hidro vazdušnom masažom, gejzirima, vodopadima i specijalnim whirlpool-om sa temperaturom vode od 39°C, dečijim bazenom, Sauna centar sa četiri saune (dve finske, turska i infrared)

OPIS SMEŠTAJA

Sobe: sve sobe su renovirane 2016. godine. Standardne sobe imaju kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon. Superior sobe imaju pogled na ski stazu, kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.

ISHRANA

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

AUTOBUSKI PREVOZ DO SLOVENIJE

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

Call Now Button