Hotel RUŽA VJETROVA Dobre Vode

Hotel RUŽA VJETROVA Dobre Vode
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi 4*
0m

Hotel RUŽA VJETROVA Dobre Vode je kategorisan sa 4* i nalazi se na obali mora u letovalištu Dobre Vode u Crnoj Gori. Letovalište Bar se nalazi na 12 kilometara udaljenosti, a aerodrom Tivat na 69 kilometara udaljenosti od hotela.

HOTEL RUŽA VJETROVA DOBRE VODE GALERIJA

HOTEL RUŽA VJETROVA DOBRE VODE CENOVNIK

LETOVANJE.202401.06. 25.06.26.06. 10.07.11.07. 27.08.28.08. 15.09.16.09. 30.09.
SUPERIOR PP6780938060
SUPERIOR PM7284988465
JUNIOR SUITE8910512310581
PORODICNI APP239355395355239
Cena u sobi je po osobi i danu, kod porodičnih apartmana po smeštajnoj jedinici po danu.

Cena je izražena u eurima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti posrednjem kursu NBS

HOTEL RUŽA VJETROVA DOBRE VODE MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISNAPOMENAUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL RUŽA VJETROVA DOBRE VODE SADRŽAJ

U sastavu hotela se nalazi recepciju, restoran, restoran Konoba nacionalne kuhinje, a la carte restoran mediteranske kuhinje, veliku terasu, sunset bar, sunrise bar, beach bar, dva otvorena bazena sa kristalno čistom morskom vodom sa hidromasažerima i mlazinicama. Oba hotelska bazena poseduju i manje delove sa odeljkom za decu, terene za odbojku na pesku, tenis, košarku, boćanje, dečiji klub. Hotel poseduje i privatnu peščanu plažu utkanu među stene, kao i prostrani dokovi i plažne ponte koje je kreirala priroda. Na samoj plaži gostima hotela na raspolaganju je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana.

HOTEL RUŽA VJETROVA DOBRE VODE SMEŠTAJ

Hotel poseduje različite tipove smeštajnih kapaciteta.
U apartmanima minmum boravak je od 4-7 noćenja u zavisnoti od perioda boravka.

Superior sobe su opremljene sa klimom, telefonom, mini-barom, sefom, kupatilom sa tuš kabinom, LCD televizorom i bežičnim internetom. Površina 35m2.

Junior suite su smešteni u dizajnu inspirisanom prirodom i pružaju spektakularan pogled na more sa svoje terase. Svi su opremljeni su dvostrukim kaučem na razvlačenje, telefonom, klima uređajem, mini barom, kablovskom televizijom, sefom, kupatilom sa tušem i besplatnim bežičnim internetom. Površine 45m2.

Porodični apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe, koje mogu poslužiti vašoj porodici kao bračna i spavaća soba za decu. Apartman ima dnevni boravak sa komfornom garniturom, mini kuhinju i prostranu terasu sa pogledom na more. Pravi izbor za vašu porodicu i odmor u miru. Površina 70m2.

Ležaljke i suncobrani: na hotelskoj plaži bez doplate za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.
Usluga: PP- polupansion (doručak i večera)

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

POPUSTI I DOPLATE

 • Deca do 2 godine u pratnji 2 odrasle osobe (nemaju ležaj) GRATIS
 • Dete 2-7 godina u pratnji 2 odrasle osobe- popust 50% (na dodatnom lezaju)
 • Dete 7-12 godina u pratnji 2 odrasle osobe- popust 30% (na dodatnom lezaju)
 • Dete 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe –popust 20%
 • Dva deteta 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe, prvo dete popust 20%, drugo dete popust 30%
 • Doplata za 1/1 – 60%
 • Treca odrasla osoba- popust 10%
 • Porodicni apartman/ maximum 4 osobe

CENA NE OBUHVATA:

 • boravišnu taksu 1.50 eura dnevno po osobi i plaća se u agenciji. Deca do 12 godina plaćaju 0,50 eura, a od 12 do 18 godina plaćaju 1,00 eura,
 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,

VAŽNA NAPOMENA:
Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

LEGENDA SMEŠTAJ:
Std – studio, App – apartman, Junior suite – komforna soba, Family soba – porodična soba koja se sastoji iz jedne ili dve sobe, Superior soba- soba veća od standardne, Deluxe soba- soba veće kvadrature i komfornija, Budget ili economy soba /eco/- soba koja može biti manje kvadrature i u prizemlju, Garden soba – soba u prizemlju sa pristupom bašti, NA – najam, ND – noćenje sa doručkom, PP – poluhotel, PA-pun hotel, All Inc light – doručak, ručak, večera i neka lokalna pića po hotelskim pravilima, All Inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima, SV – pogled more, MV – pogled vrt, brdo, SSV – bočni pogled more, SS – soba morske strane, PS – soba DELFIN strana, PV – pogled na vrt ili DELFIN

NAPOMENA:
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel RUŽA VJETROVA Dobre Vode ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Dobre Vode ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Plana tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel RUŽA VJETROVA Dobre Vode ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Dobre Vode ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Call Now Button