fbpx

Hotel TROPICAL Hanioti Letovanje Hanioti Halkidiki Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel TROPICAL Hanioti

Hotel TROPICAL Hanioti
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen WiFi
400m

Hotel TROPICAL Hanioti se nalazi na oko 400 metara od mora i na oko 350 metara od centra Haniotija.

Ležaljke i suncobrani: besplatni oko bazena.

Smeštaj: Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (sofom za jednu osobu ili krevetima na sprat za smestaj dvoje dece), superior sobe (nalaze se na poslednjem spratu, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (sofom za jednu osobu ili krevetima na sprat za smestaj dvoje dece), delux sobe (dvokrevente sobe u prizemlju, renovirane 2018.) i Family sobe (dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem u kojima se mogu smestiti maksimum dvoje odraslih sa dvoje dece) opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini frižiderom i balkonom ili terasom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen.

Parking: Sopstveni parking nema.

Wifi: u zajedničkim prostorijama hotela- bez doplate, u sobi – uz doplatu, na licu mesta.

Web site: www.hoteltropical.gr

Usluga polupansion: polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

GALERIJA HOTEL TROPICAL HANIOTI

LAST MINUTE HOTEL TROPICAL HANIOTI

Polazak: 11.09. – 22.09.2019.

CENA PO OSOBI SA AUTOBUSKIM PREVOZOM – 185 € 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU:

 • prevoz + smeštaj (na bazi 9 polupansiona)
 • smeštaj u 1/2 sobi (standard, superior, deluxe i family soba)
 • Prvo dete 0 -12god plaća 29 eur, drugo dete 0 -12 god plaća 149 eur

Specijalna ponuda važi za smenu 13.06. – 24.06.2019., a prema važećem cenovniku za Halkidiki hotelski smeštaj cenovnik br. 11 od 01.06.2019. Odnosi se na sve tipove soba, u zavisnosti od raspoloživosti u momentu bukiranja. Broj mesta je ograničen. Program putovanja sadržan je u važećem cenovniku Halkidiki hotelski smeštaj br.11 od 01.06.2019, na dan uplate, koji je sastavni deo ove ponude.

Program SPECIJALNA PONUDA važi ISKLJUČIVO ZA NOVE REZERVACIJE počevši od 04.06.2019.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana;
 3. 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 4. platnim karticama (Dina,Master,Maestro,American Expres i Visa),
 5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

POLAZAK AUTOBUSA DATUMA NAVEDENOG U TABELI:

 • iz SUBOTICE u 15:30 h sa autobuske stanice (doplata 2250,00 din);
 • iz NOVOG SADA u 17:00 h sa parkinga železničke stanice, kod stare lokomotive, (doplata 1150,00 din);
 • iz BEOGRADA u 19:00 h DOLAZNI PERON na autobuskoj stanici LASTA (Železnička bb, u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice);
 • iz KRAGUJEVCA u 20:00 h sa parkinga kod megamarketa RODA;
 • iz NIŠA u 22:00 h sa parkinga ispred železničke stanice.

VAŽNA NAPOMENA:

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana! Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom,polupansion ili all inclusive ) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela – soba, a prema hotelskim pravilima. Spisak usluga all inclusive, čine sastavni deo programa putovanja.
 • Vreme rada klima uredjaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
 • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smestajne jedinice, sediste u autobusu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
 • Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je orqanizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju posebnih usluga. Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.
 • Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne i opis usluga u katalozima – publikacijama ili na web sajtovima neposrednih pružaoca usluga, kao npr. hotela i dr. koji nisu obuhvaćeni datim programom.
 • Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Grčkoj su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje.
 • Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 185- 190 cm sa 75-90 cm i francuski (2 osobe) 185 – 190 cm sa 120 -140 cm. U
 • hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola, postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što se ne smatra, promenom aranžmana. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela!
 • U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00h i napuštaju se u 10:00 h poslednjeg dana boravka!!!
 • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
 • Autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
 • Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
 • Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
Call Now Button