Putovanje MAGIJA VENETA

Putovanje MAGIJA VENETA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

PUTOVANJE VENECIJA – LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA – TRST

Putovanje Magija Veneta – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

TERMINI U 2024.:

JUN: 20.06.
JUL: 11.07., 25.07.
AVGUST: 08.08., 22.08., 29.08.
SEPTEMBAR: 19.09.

Venecija je bez sumnje jedan od najlepših gradova na svetu i njena lepota i jedinstvenost privlače milione posetilaca svake godine. Romantična vožnja gondolom, šetnja uskim ulicama, istraživanje kanala i uživanje u izvrsnoj italijanskoj kuhinji čine Veneciju nezaboravnim mestom koje se mora posetiti. Smeštena na 118 ostrva u zalivu Venecije, ovaj jedinstveni grad je poznat po svojim kanalima, prelepim mostovima i grandioznim palatama.

Putovanje Venecija

PROGRAM PUTOVANJA MAGIJA VENETA

1.DAN putovanje: BEOGRAD – TRST
Sastanak grupe u 19:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 20:00h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN: TRST – VENECIJA (okolina – oblast Veneto)
Dolazak u Trst u prepodnevnim satima. Odlazak na informativno razgledanje grada – pešačka tura (uži centar i srpska crkva Sv. Spiridona). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim satima i odlazak u jedan od poznatijih šoping centara od poznatijih šoping centara u Evropi – Palmanova. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja i smeštaj u hotelu u smeštaj u hotelu u okolini u oblasti Veneto. NOĆENJE.

3.DAN: VENECIJA (okolina -oblast Veneto) / fakultativno PADOVA i VERONA / VENECIJA (okolina -oblast Veneto)
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za posetu i uživanje u renesansnim gradovima Padovi (Trg Prato dela Vale, bazilika Sv. Antonia, spomenik Gatamelata, kapela Skrovenji, Palata pravde, trg Erbe) i Veroni gradu čuvenom po najpoznatijoj legendi Romea i Julije (Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalideri, Romeova kuća, Julijin balkon). Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN: VENECIJA (okolina – oblast Veneto) / Fakultativno VENECIJA / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Veneciju – (odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do trga Sv. Marka. Razgledanje grada – pešačka tura – trg Sv. Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdaha…). Slobodno vreme za uživanje u karnevalskoj groznici…Bal pod maskama, i ovog dana će učiniti i osvežiti vaše sećanje na duh stare romantike … U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na venecijanskoj rivi. Povratak u Lido. Polazak za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5.DAN putovanje : BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06:00.časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ).

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE MAGIJA VENETA

PUTOVANJA.2024Hotel 3*
20.06.-24.06.119€
11.07.-15.07.149€ / 129€*
25.07.-29.07.149€ / 129€*
08.08.-12.08.149€ / 129€*
22.08.-26.08.149€ / 129€*
29.08.-02.09.149€ / 129€*
19.09.-23.09.149€ / 129€*

* PROMO CENA – OGRANIČEN BROJ MESTA

Putovanje Venecija Veneto

OPIS HOTELA:

LIDO DI JESOLO (okolina): Primhotel 4*, Eurorest 3*, Garden 3*, Park Hotel Villa Fiorita 3*, Kristall 3* , Base 3*, Noventa 3*, Omnia 3*, Hotel Trento 3*, Hotel Azzurro 3*, Bolivar 3*, Hotel Miami 3*, Hotel Majestic 4*, Hotel Roma 3*, Hotel Palm Beach 3*, Hotel Potrtofino 3* , Hotel Sofia 3*, Hotel Emperador 3*, Alla Rotonda 3* , Hotel American 3*, Hotel Canova 3* , Hotel Kennedy 3*, Hotel Nember 3* , Hotel Ondina 3*, Hotel Piccadilly 3*, ili slični – u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta hotela i perioda boravka.. Svi hoteli se nalaze u okolini Lida Di Jesolo u mestima Noale, Oderzo, Noventa di Piave, Monastier di Trevisou, San Donà di Piave , Lido di Jesolo,… Hoteli raspolažu, restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su standardno opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni.

Napomena za smeštaj:
Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu putovanja
 • smeštaj u u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu 3*,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 45€
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Venecija 25€ odrasli / 20€ deca do 12 god,povratna karta,
 • Padova i Verona 30€ odrasli / 25€ deca do 12 god
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje.
Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora već podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova
Putovanje Venecija Veneto

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program putovanje Magija Veneta ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button