Putovanje MAGIJA VENETA

Putovanje MAGIJA VENETA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

VENECIJA – PADOVA – VERONA – TRST – PALMANOVA

Putovanje Magija Veneta – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

TERMINI U 2022.:

JUN: 23.06.
JUL: 07.07., 14.07., 28.07.
AVGUST: 04.08., 11.08., 18.08., 25.08.

Venecija (“Kraljica Jadrana”, “Nevesta mora”, “Grad mostova”, “Grad vode”) je izgrađena na 118 malih ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica, nizom crkava i raskošnih palata i iako danas predstavlja jedinstven urbani sklop – svaki njen kutak priča priču davnih vremena moći i bogatstva. Ovo je grad zaljubljenika u umetnost i lepotu, ona je grad romantičara.

PROGRAM PUTOVANJA MAGIJA VENETA

1.DAN putovanje : BEOGRAD – TRST
Sastanak grupe u 19.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predvidjeno vreme polaska u 20h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN: TRST – LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst u prepodnevnim satima. Odlazak na informativno razgledanje grada – pešačka tura (uži centar i srpska crkva Sv. Spiridona). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim satima i odlazak u jedan od poznatijih šoping centara u Evropi – Palmanova. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja i smeštaj u hotelu u Lido di Jesolo. NOĆENJE.

3. DAN: LIDO DI JESOLO /fakultativno PADOVA i VERONA / LIDO DI JESOLO
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za posetu i uživanje u renesansnim gradovima Padovi (Trg Prato dela Vale, bazilika Sv. Antonia, spomenik Gatamelata, kapela Skrovenji, Palata pravde, trg Erbe) i Veroni gradu čuvenom po najpoznatijoj legendi Romea i Julije (Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalideri, Romeova kuća, Julijin balkon). Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN: LIDO DI JESOLO / Fakultativno VENECIJA / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Veneciju – (odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do trga Sv. Marka. Razgledanje grada – pešačka tura – trg Sv. Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdaha…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti… U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na venecijanskoj rivi. Povratak u Lido. Polazak za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku

5.DAN putovanje : BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 6 časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ).

Za putnike iz Novog Sada mogućnost ulaska u Rumi- autobuska stanica. Minimum 10 putnika

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE MAGIJA VENETA – 119€

PROMO CENA – 109€ /ograničen broj mesta/

OPIS HOTELA:

LIDO DI JESOLO (okolina): Primhotel 4*, Eurorest 3*, Garden 3*, Park Hotel Villa Fiorita 3*, Kristall 3* , Base 3*, Noventa 3*, Omnia 3*, Hotel Trento 3*, Hotel Azzurro 3*, Bolivar 3*, Hotel Miami 3*, Hotel Majestic 4*, Hotel Roma 3*, Hotel Palm Beach 3*, Hotel Potrtofino 3* , Hotel Sofia 3*, Hotel Emperador 3*, Alla Rotonda 3* , Hotel American 3*, Hotel Canova 3* , Hotel Kennedy 3*, Hotel Nember 3* , Hotel Ondina 3*, Hotel Piccadilly 3*, ili slični – u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta hotela i perioda boravka.. Svi hoteli se nalaze u okolini Lida Di Jesolo u mestima Noale, Oderzo, Noventa di Piave, Monastier di Trevisou, San Donà di Piave , Lido di Jesolo,… Hoteli raspolažu, restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su standardno opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni.

Napomena za smeštaj:
Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
 • smeštaj u u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu 3*,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19 (mogućnost pribavljanja u agenciji)
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove, ostale nepomenute troškove

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 39 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Venecija 25 € odrasli / 20 € deca do 11,99,god,povratna karta,
 • Padova i Verona (25 €) odrasli /20 € deca do 11,99,god .
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje .

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program putovanje Magija Veneta ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button