Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje RIMINI

Putovanje RIMINI
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

RIMINI – FERARA – RAVENA – COMACCHIO – SAN MARINO

Putovanje Rimini autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman Rimini – prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

TERMIN:

PROGRAM PUTOVANJA RIMINI:

1.DAN (14.02. petak) BEOGRAD – FERARA
Sastanak grupe u 21.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 22.00 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (15.02. subota) FERARA – RIMINI
Dolazak u Feraru – grad čuven po izuzetno vrednom i dobro očuvanom istorijskom jezgru koji je danas pod zaštitom UNESKO-a. Panoramski obilazak grada gde ćemo videti najimpresivniju gradjevinu Castello Estense -dvorac porodice d’Este. Dvorac sa četiri tornja nalazi se u samom centru grada, na istoimenom trgu. Slobodno vreme. Oko 13 časova predviđen polazak za Rimini. Dolazak u Rimini poznato italijansko letovalište . Smeštaj u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima). Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (16.02. nedelja) RIMINI /Fakultativa RAVENA i COMACCHIO/ RIMINI
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti , a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Comacchio ili Mala Venecija i Rvenu. Dolazak u očaravajućI gradić, izgradjen na desetak ostrvaca medjusobno povezanih mostovima od crvene cigle neobičnog izgleda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak vožnje ka Raveni, i odlazak u informativnu šetnju, videćete trg naroda, spomenik Garibaldija, kapelu u kojoj se nalazi grob čuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale i mauzoleja Gala Placidija . Slobodno vreme za individualno upoznavanje grada mozaika. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča povratak u Rimini . NOĆENJE.

4.DAN (17.02. ponedeljak) RIMINI – SAN MARINO – BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela i odlazak u San Marino. Dolazak u najmanju republiku u Evropi, San Marino – bescarinsku zonu, koju krasi dominantan položaj na samom vrhu brda odakle se pruža veličanstven panoramski pogled (radnje su otvorene i nedeljom!). Prošetajte uskim ulicama starog grada i doživite njegov slobodarski duh. Slobodno vreme do 16.00 h kada je predvidjen polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

5.DAN (18.02. utorak) BEOGRAD
…Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u prepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

CENA ARANŽMANA RIMINI –

OPIS HOTELA:

New Primula 3*, New Jolie 3*, Fantasy 3*, Audi 3*, Oxford 3*, Kursale 3* ili slični, nalaze se u Riminiju. Hoteli raspolažu restoranom, i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni.

https://www.hotelnewprimula.it/ https://hotelnewjolierimini.it/, https://www.hotelfantasyrimini.it/,  https://www.hotelaudi.com/, http://www.oxfordhotelrimini.com/, https://www.hotelkursaal.com/en/home-en/

Napomena za smeštaj:
Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN RIMINI OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u Riminiju ,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN RIMINI NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 467,00 dinara (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • obaveznu boravisnu taksu 2 € dnevno po osobi za hotele 3* , plaća se na recepciji hotela
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 45 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Comacchio i Ravena – 20 € , (neophodan minimum od 25 putnika )
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.   VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

 

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad