Putovanje RIM

Putovanje RIM
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

RIM – VATIKAN – NAPULJ – POMPEJA

Putovanje Rim – autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMINI U 2024.:

MART: 06.03.
MAJ: 01.05.

Rim grad večnog sjaja, pruža nezaboravno iskustvo spoja antike i modernog. Šetnja kroz Forum Romanum vodi vas kroz ostatke moćnog Rimskog Carstva, dok Koloseum odzvanja pričama o gladijatorskim borbama. Trastevere očarava uskim ulicama i boemskim šarmom, dok Fontana di Trevi mami posetioce bacanjem novčića za sreću. Vatikan, epicentar katoličke duhovnosti, čuva umetnička remek-dela. Rim nije samo destinacija, već putovanje kroz vreme i kulturu, pružajući neponovljivo iskustvo.

PROGRAM PUTOVANJE RIM 2024.

1. DAN : BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 14:00 h (vreme polaska je podložno promeni) sa parkinga Muzeja 25.maj-Kuća cveća. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.

2. DAN: RIM /Fakultativno pesacko razgledanje grada
Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Obilazak Rima: Via Aurelia, Vatikan, Crkva Sv. Petra, Trastevere, Cirkus Maksimus, Koloseum, Trg Republike, Forumi, Trg Venecije sa spomenikom Otadžbine, Kapitolski Trg. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili organizovano fakultativno pešačko razgledanje Rima: Trg Republike, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), ulica Rimskih foruma, Trg Venecija, Trajanov forum, Fontana Di Trevi, Španski trg… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Nocenje.

3. DAN: RIM / Fakultativno VATIKAN
Doručak. Slobondo vreme ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Slobodno popodno. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN : RIM /Fakultativno POMPEJA i NAPULJ/ RIM
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Pompeje i Napulja: Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250 km od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije.. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN : RIM – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.

6. DAN : BEOGRAD
Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE RIM

TERMINIHOTEL U CENTRUHOTEL VAN CENTRA
06.03.-11.03.2024.369€ / 319€*349€ / 319€*
01.05.-06.05.2024.389€ / 359€*359€ / 329€*

* – PROMO CENA (ograničen broj mesta)

OPISI HOTELA:

HOTEL U CENTRU GRADA: Smeštaj u hotelima iz poznatog lanca Raeli sa 3*(Siracusa, Lazio, Noto, Floridia) i sa 4* (Ahimede, Lux, Luce)ili njima sličnom.
Lokacija: Svi hoteli se nalaze u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu: http://raelihotels.it/en/home
Hotel Donatello 3* – Nalazi se u centru grada u oblasti Porta Magiore u blizini stanice metroa. Hotel poseduje restoran I bar. Svaka soba sadrži TWC, fen, TV, internet. Doručak je kontinentalni. Više informacija o hotelu na: www.donatellorome.com
HOTEL VAN CENTRA GRADA:
Hotel Marcaurelio 4*- Lokacija Nalazi se 600m od metro stanice Cornelia (Line A – exit to “Via Boccea”), 5 stanica od centra S. Peter crkve. Hotel poseduje restoran i bar. Svaka soba sadrži TWC, fen, TV, internet. Doručak je kontinentalni. Više informacija o hotelu na https://www.hotelmarcaurelio.com/
Hotel Pinewood Roma 4*- Smešten je na zapadnoj strani Rima iznad borove šume sa osvetljenom bazilikom Svetog Petra.Lokacija Nalazi se 400m od metro stanice Cornelia (Line A) .Hotel poseduje restoran i bar. Svaka soba sadrži TWC, fen, TV, internet. Doručak je kontinentalni. Više informacija o hotelu na https://www.romehotelpinewood.com/
Hotel The Brand Roma 4*- Lokacija Nalazi se na 600m od mestro stanice Aureli. Hotel se nalazi 3km od Vaticana i 6km od centra grada. Hotel poseduje restoran i bar. Svaka soba sadrži TWC, fen, TV, internet. Doručak je kontinentalni. Više informacija o hotelu na: https://www.hotelthebrand.net/en/home

U slučaju neophodnosti zamene smeštaja koji je definisan programom putovanja, organizator će obezbediti smeštaj na istoj lokaciji iste ili više kategorije, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta hotela i perioda boravka.
Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela sa 3* ili 4*, a tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene Ugovor o putovanju i preuzmu novi sa tačno navedenim imenom hotela.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE RIM OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na relaciji prema programu,
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* ili 4*,smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.

ARANŽMAN PUTOVANJE RIM NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • fakultativne izlete kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i (okolinu) – za hotele sa 3* – 6€ dnevno po osobi, a za hotele sa 4*- 7,50€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji hotela)
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za polazak iz Novog Sada – 20€
 • Doplata za 1/1 sobu, hotel Ibis Styles Hotel Vintage 4* – 80€, u Raeli hotelima 100€, hotel Donatelo 3* i Sotel 3* 90€ (na upit)
 • treća odrasla osoba ili dete preko 3 godine u 1/2+1 sobi ima popust 5%, (na upit),
 • dete do 3 godine 70€ popust u Raeli hotelima.

FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2-12 godina ostvaruju popust)

 • Vatikan – 55 € odrasli / 40 € deca –plaćanje u agenciji (obuhvata ulaznice, lokalnog vodiča i slušalice)
 • Pešačko razgledanje grada-25 € odrasli / 15 € deca
 • Pompeja, Napulj – 55 € odrasli / 45 € deca (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim-Napulj-Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju.)

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika za fakultativne izlete, moze doci do korekcije cene fakultativnih izleta.

VAŽNA NAPOMENA:

U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predvidjene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko izmedju putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

Ukoliko Vam program RIM ne odgovara pogledajte ostale ponude za putovanja

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS

Ukoliko Vam program Putovanje RIM ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button