Nova godina BEČ

Nova godina BEČ
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

BEČ DOČEK NOVE GODINE 2024

Nova godina Beč 2024 – autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN: 29.12.2023. – 03.01.2024.

Doček Nove godine u Beču predstavlja jedno od najuzbudljivijih iskustava u svetu. Ovaj predivan grad, poznat po svojoj bogatoj kulturi i muzičkoj tradiciji, pruža nezaboravno putovanje u svetu elegancije tokom novogodišnjih proslava. Centralni događaj dešava se na Trgu Gradske većnice (Rathausplatz), gde se okupljaju hiljade ljudi da proslave dolazak Beča 2024. godine. Velika novogodišnja tržnica pruža priliku za uživanje u tradicionalnim austrijskim specijalitetima i kupovinu raznih rukotvorina.
Bečki novogodišnji koncert, koji se tradicionalno održava u Velikoj koncertnoj dvorani (Wiener Musikverein), je svetski poznat i privlači ljude iz čitavog sveta. Ovaj koncert klasične muzike prenosi duh Beča kao muzičke prestonice.
Vatromet na Dunavu osvetljava nebo u ponoć, stvarajući bajkovit prizor za sve prisutne. Beč, poznat po svojim lučnim mostovima, postaje čarobno mesto za doček Nove godine.
Doček Nove godine u Beču je spoj klasične elegancije, umetnosti i veselja, čineći ga nezaboravnim iskustvom koje će vas očarati. Beč 2024. će vam pružiti priliku da uđete u novu godinu na najlepši mogući način.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA BEČ 2024

1.DAN putovanja: BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – BEČ
Sastanak grupe u 21:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 22:00 h.
Ulaz putnika u Novom Sadu u 23:59h na parkingu kod Nove autobuske stanice, na uglu Sentandrejski puta i Puta Novosadskog partizanskog odreda, iza NIS-ove benzinske stanice.
Vožnja preko Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN: BEČ
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: palata Belvedere – letnja rezidencija Eugena Savojskog, Parlament, Opera, Univerzitet, Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg… Nakon razgledanja slobodno vreme. Smeštaj u hotel (posle 15 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN: BEČ/ Fakultativno SCHӦNBRUNN / Fakultativno SRPSKI BEČ / BEČ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativnu posetu dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). Slobodno vreme. U večernjim satima individualni doček Nove godine 2024. na ulicama i trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete i ponoćni vatromet iznad Pratera. Srećna Nova godina! Individualni povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN: BEČ / Fakultativno BRATISLAVA / BEČ
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja, a mi vam preporučujemo fakultativnog izleta do još jedne evropske prestonice Bratislave – koja je svedok krunisanja mnogih kraljeva, a posebnost mu daje mešavina germanskih, mađarskih, čeških i jevrejskih uticaja. Povratak u hotel. NOĆENJE.

5.DAN: BEČ / Fakultativno PARNDORF / – SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča, a mi vam preporučujemo fakultativna poseta Parndorfu – poznati outlet centar sa preko 170 radnji napoznatijih brendova. Povratak u Beč.. Sastanak grupe oko 18.30h i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti.

6.DAN: BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA BEČ 2024

Hotel Eventhotel PYRAMIDE 4* – 349€ / 299€*

* – PROMO CENA (ograničen broj mesta)

Nova godina Bec

OPISI HOTELA:

Hotel Eventhotel PYRAMIDE 4* se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.
https://www.eventhotel-pyramide.com/de/

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA BEČ OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz na relaciji prema programu,
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu,
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.

ARANŽMAN NOVA GODINA BEČ NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 175€ na cenu aranžmana
 • Dete do 12g u sobi sa dve punoplatežne osobe u Hotelu PYRAMIDA 4* u pomoćnom ležaju ostvaruje popust -20€
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

FAKULTATIVNI PROGRAM

 • Bratislava 20 € odrasli / 15€ deca do 12 god – u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča,
 • Dvorac Schönbrunn 35 € odrasli / 25 € deca do 12 god – u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (OBAVEZNA REZERVACIJA i plaćanje prilikom prijave za aranžman zbog ograničenog broja mesta;),
 • Parndorf –15 € odrasli / 10€ deca do 12 god po osobi – u cenu uključen prevoz ,
 • »Srpski Beč« 20 € / 10€ deca do 12 god po osobi – u cenu uključen prevoz i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča .

Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je: Schönbrunn 30, Donauturm i Srpski Bec – 25, (a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

VAŽNA NAPOMENA:

U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predvidjene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko izmedju putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

Ukoliko Vam program Nova godina Beč ne odgovara pogledajte ostale ponude za doček Nove godine 2024.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina Beč ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERASlične ponude

Call Now Button