Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina ISTANBUL 2020

Nova godina ISTANBUL 2020
Avio prevoz
5 DANA | 4 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U ISTANBULU

Nova godina Istanbul- avionom / 5 dana / 4 noćenja

TERMINI: 28.12.2019. – 01.01.2020. i 31.12.2019.-04.01.2020.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA ISTANBUL – 28.12.2019.:

1.DAN BEOGRAD – ISTANBUL
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Turkish Airlines TK 1082 za Istanbul u 09.00 h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Istanbul u 12:40 h. Organizovan transfer i smeštaj u hotel. Slobodno veče. NOĆENJE.

2.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativni poludnevni obilazak lokaliteta: Antičkog-hipodroma, Topkapi dvorca – muzeja i džamije Sulejmanija. U pratnji vodiča bićete u prilici da obiđete najvažnije spomenike Istanbula: Topkapi palata (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) i Sulejmanova džamija izgrađena oko 1550. godine, vrhunsko je delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. Slobodno vreme. NOĆENJE.

3.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. NOĆENJE.

4.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativno krstarenje BOSFOROM sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE , koji će biti organizovan na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i tradicionalni program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje…NOĆENJE.

5.DAN ISTANBUL – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona TK 1083 za Beograd u 19.50h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 19:30h (u zavisnosti od reda letenja avio kompanije). Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA ISTANBUL – 31.12.2019.:

1.DAN BEOGRAD – ISTANBUL
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Turkish Airlines TK 1082 za Istanbul u 09.00 h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Istanbul u 12:40 h. Organizovan transfer i smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE , koji će biti organizovan na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i tradicionalnim programom sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje. NOĆENJE.

2.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativni poludnevni obilazak lokaliteta: Antičkog-hipodroma, Topkapi dvorca – muzeja i džamije Sulejmanija. U pratnji vodiča bićete u prilici da obiđete najvažnije spomenike Istanbula: Topkapi palata (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) i Sulejmanova džamija izgrađena oko 1550. godine, vrhunsko je delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na REPRIZU NOVE GODINE na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje. NOĆENJE.

3.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativno krstarenje BOSFOROM sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. NOĆENJE.

4.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. NOĆENJE.

5.DAN ISTANBUL – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona TK 1083 za Beograd u 19.50h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 19:30h (u zavisnosti od reda letenja avio kompanije). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA – termin 28.12.2019.

HOTEL CENA
DEKOR 3* 359 €
BUYUK SAHINLER 4* 399 €

CENA ARANŽMANA – termin 31.12.2019.

HOTEL CENA
DEKOR 3* 395 €
BUYUK SAHINLER 4* 439 €

OPIS HOTELA NOVA GODINA ISTANBUL

HOTEL DEKOR 3* – se nalazi u centralnoj četvrti Laleli, na svega 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet.Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima) www.dekorhotel.com. NE POSTOJI mogućnost rezervacija jednokrevetnih soba !

Hotel DEKOR Istanbul

HOTEL BUYUK SAHINLER 4* – se nalazi u starom delu Istanbula u blizini poznatih istorijskih lokaliteta , na 10-ak minuta hoda od čuvene Kapali čaršije i na 700 m od metro stanice Aksaraj .U sklopu hotela se nalazi restoran i bar .Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om, fenom za kosu, mini barom, klima uređajem i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima). Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 95 eur. Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit!

Hotel BUYUK SAHINLER Istanbul

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA ISTANBUL OBUHVATA:

 • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd redovnom linijom avio kompanije Turkish Airlines,autobuski transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Istanbulu,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa tri ili četiri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom,
 • avio takse 45,4 € (16.94 eur taksa Bgd aerodroma,20 eur taksa IST aerodroma,4.48 eur bezbednosna taksa Bgd aerodroma,0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije , M6 3 eur i YR taksa 76 eur – aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva. Ukupan iznos za sve avio takse iznosi trenutno 121,4 eur. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu) koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama),deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu,
 • troškove organizacije putovanja
 • Asistenciju lokalnog predstavnika na srpskom ili hrvatskom jeziku za vreme boravka na destinaciji.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA ISTANBUL NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 467 dinara ,
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • individualne troškove i
 • fakultativne posete.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Doček Nove godine na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program , neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće -100 €. Polazak broda je planiran u 21.30 h, a povratak u 01.30 h.
 • Repriza novogodišnje noći biće organizovana na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program ,neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće -45 €.
 • Obilazak lokaliteta (Aja Sofija, Top Kapi, Sulejmanova Džamija)- 50 €;
 • Krstarenje Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji-25 € .
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL..Rezervacija sa uplatom za DOČEK NOVE GODINE kao i za REPRIZU, je obavezna prilikom rezervacije,ili najkasnije 20 dana pre putovanja, zbog ograničenog broja mesta (plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti najkasnije 20 dana pre početka aranžmana).

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Argus tours Beograd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina Istanbul ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.   VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.