Putovanje ISTRA I PLITVIČKA JEZERA

Putovanje ISTRA I PLITVIČKA JEZERA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

PUTOVANJE ISTRA – PULA – BRIONI – POREČ – ROVINJ – OPATIJA – PLITVIČKA JEZERA

Putovanje Istra i Plitvička jezera – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD
Polazak grupe iz Beograda u 22:00h sa parkinga muzeja 25. maj (Kuća cveća). Noćna vožnja kroz Hrvatsku sa kraćim pauzama za odmor.

2.dan PULA – BRIONI – PULA
Dolazak u Pulu u jutarnjim časovima. Panoramski obilazak Amfiteatra (ulaz se plaća), Slavoluka Sergijevaca, Avgustovog hrama (ulaz se plaća), Gradske većnice, kapele Sv. Marije Formoze, rimskog mozaika, pravoslavne crkve Sv. Nikole, Kaštela (ulaz se plaća), Malog rimskog pozorišta, dvojnih vrata i gradskih bedema, građevine austrijske arhitekture… U popodnevnim časovima fakultativna poseta Brionima. Kraće putovanje do Fažane. Vožnja brodom do ostrva Veliki Brioni. Obilazak sa lokalnim vodičem crkve Sv. Marije, Kastruma – staro naselje iz doba Rimljana, Gota,Venecije, Gradine, rimske vile u uvali Verige, safari parka… U večernjim časovima smeštaj (povratak) u hotel. Noćenje.

3.dan PULA – POREČ – ROVINJ – PULA
Doručak. Fakultativni izlet u Poreč i Rovinj. Putovanje do Poreča. Obilazak starog dela grada iz rimskog doba, kompleksa Eufazijeve bazilike (ulaz se plaća), Trga Marafor, Porečke kule, palate iz gotičkog doba, Romaničke kule, Istarske gotičke crkve i ostataka velikog Neptunovog hrama… Nastavak putovanja do Rovinja. Obilazak starog dela grada, gradskih bedema i vrata, crkve Sv. Eufemije… Slobodno vreme. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan PULA – OPATIJA – PLITVIČKA JEZERA
Doručak. Napuštanje hotela. Putovanje do Opatije. Panoramski obilazak fontane Slatina, šetnice Franca Jozefa, parka I crkve Sv. Jakova, fontane Helija i Selene, hotela Kvarner, vile Angioline (ulaz se plaća), botaničkog vrta vile Agioline. Nastavak putovanja do Plitvičkih jezera. Fakultativno: Obilazak dela nacionalnog parka (sva donja i deo gornjih jezera) pešice, brodom i vozićem u trajanju od 3-4 sata. Po obilasku slobodno vreme u restoranu-pivnici ‘’Poljana’’ u okviru nacionalnog parka. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja.

5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE ISTRA I PLITVIČKA JEZERA

09.11. – 13.11.2023   159€ / 149€*

* PROMO CENA /BROJ MESTA OGRANIČEN/
** DOPLATA ZA TRANSFER IZ NOVOG SADA – 20€

OPIS HOTELA:

Smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom:
Hotel Pula 3* se nalazi u Puli u neposrednoj blizini plaže i na samo 2 km od istorijskog centra grada. Svaka soba poseduje: TV, klima uređaj, telefon, sef, potpuno novi nameštaj i dekor. Sadržaj hotela: velika sala za ručavanje, restoran “a la carte”-“Kažun”, lounge bar, internet café, bežični pristup internetu u celom hotelu, otvoreni bazen, disco klub, banket sala, fitness centar, sauna, masaža, firzer, menjačnica, gift shop, rent- a-bike. Više informacija o hotelu na www.hotel-pula.hr

Opšta napomena: Za objekte koji su pokriveni Wi-Fi signalom, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Hotel zadržava pravo da uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

Napomena za smeštaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE ISTRA I PLITVIČKA JEZERA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom,
 • Smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama,
 • Usluge turističkog i lokalnog vodiča po programu,
 • Razgledanja i obilaske prema programu,
 • Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE ISTRA I PLITVIČKA JEZERA NE OBUHVATA:

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete /
 • Individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 10 €,
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 30€ ( na upit ),
 • doplata za 1/1 sobu 40€.

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Plitvička jezera – 30 € / deca do 7 god. besplatno / deca od 7 – 18 god. – 20 €, prijava i plaćanje u agenciji
 • Brioni – 35€ / deca 30€, prijava u agenciji plaćanje na licu mesta
 • Rovinj i Poreč – 25€ / deca 20€, prijava u agenciji plaćanje na licu mesta

CENE ULAZNICA ZA INDIVIDUALNU POSETU

 • Eufazijeva bazilika u Poreču – 6,5€
 • Amfiteatar u Puli – 10€
 • Kaštel u Puli – 3€
 • Avgustov hram u Puli – 2€
 • Vila Angiolina u Opatiji – 3€
Plitvicka jezera
Plitvicka jezera

VAŽNO: Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovaneepidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje setiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta, nacina usluzivanja obroka, odsustva pojedinih sadrzaja u hotelu, važećih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak granica i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju napred navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promene smeštajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predvidjenih Zakonom. Imajući u vidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predviđena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica kršenja obvezujućih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice. S obzirom na novonastalu situaciju, procedure na graničnim prelazima kao i na mogućnost nastupanja nepredviđenih situacija, i u toku putovanja, organizator putovanja ne može garantovati predviđenu satnicu dolaska na destinaciju i povratka, te iz istih razloga zadržava pravo promene rute putovanja (granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, kao i pravo promene redosleda odvijanja pojedinih sadržaja iz programa putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče.

ARANŽMAN PUTOVANJE TREINJE JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS

Ukoliko Vam program za ISTRA I PLITVIČKA JEZERA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za Bosnu i Hercegovinu, autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button