ZEPTER hotel DRINA Bajina Bašta

ZEPTER hotel DRINA Bajina Bašta
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi 4*

ZEPTER hotel DRINA Bajina Bašta je kategorisan sa 4* i nalazi se u samom centru Bajine Bašte u neposrednoj blizini reke Drine. Zgrada hotela se nalazi između dve glavne ulice grada, naslanja se na pešačku zonu centra i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova, što eksterijer hotela, u kolorističkom smislu, čini još interesantnijim. I u periodu godine bez vegetacije, intenzitet boja fasade od crvenkaste opeke i dalje zadržava upečatljivost u okolnom pejzažu ovog lepog grada.

Hotel se sastoji od suterena, prizemlja i tri sprata. Pored 73 moderno opremljene smeštajne jedinice, od kojih su dve apartmanskog tipa, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 220 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara. Hotel raspolaže sa teretanom i saunom.

U restoranu hotela Drina (120 sedećih mesta) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze najukusniji domaći i internacionalni specijaliteti pripremljeni na zdrav – Zepter način. Hotel poseduje i piceriju, kao i natkrivenu spoljašnju terasu koja izlazi direktno na glavni trg.

Hotel Drina raspolaže i velikom, tehnološki najsavremenijom kongresnom dvoranom, sa svom potrebnom audio i video opremom, kapaciteta do 220 mesta, kompletno opremljenom za održavanje kongresa, seminara, konferencija, work shop i team building aktivnosti. Ova prelepa sala idealna je i za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti: svadbi, maturskih večeri, proslava rođendana, godišnjica i drugih prigoda.

SMEŠTAJ ZEPTER VILA DRINA PERUĆAC

Hotel raspolaže sa 71 luksuzno i moderno opremljenom smeštajnom jedinicom i 2 apartmana. Sobe su kategorija: standard (44) i Deluxe (27), koje su kategorizovane sa 4 zvezdice.

STANDARDNE SOBE – Komforne sobe sa prelepim pogledom na šetalište i zelena brda iznad desne obale reke Drine, zadovoljavaju sve potrebe udobnog, komotnog i relaksirajućeg smeštaja. Raspolažu prostranom spavaćom sobom i kupatilom, ukupne kvadrature 20-25 m². Sobe su opremljene velikim, udobnim krevetima, garderoberom, kofer stolom, radnim stolom sa stolicom, ogledalom, televizorom, zidnim lampama. Kupatilo je opremljeno kadom i svim pratećim sanitarijama, upotpunjeno kvalitetnom Zepter kozmetikom. Sve sobe su klimatizovane i poseduju telefonsku liniju, WiFi i kablovski internet, kablovsku televiziju, ketler za toplu vodu i mini bar.

DELUXE SOBE – Moderne, prostrane, luksuzno opremljene sobe su predviđene za boravak maksimalno tri osobe. Pozicionirane su tako da imaju puno svetlosti tokom čitavog dana. Veoma su komforne, kvadrature od čak 30m2. Raspolažu spavaćom sobom i kupatilom. Odišu elegancijom modernog nameštaja, a po jedan zid svake sobe krasi unikatni umetnički tapet. Opremljene su udobnim, prostranim krevetima i modernim nameštajem. Prostrana kupatila, kompletno su izrađena od italijanske keramike i imaju tuš kabine u nivou poda. Sve sobe poseduju: mini bar, Zepresso aparat za kafu, klima uređaj, plazma televizor, telefonsku liniju, Wi Fi internet, kablovsku TV.

APARTMANI – Ultramoderni apartmani Zepter Hotela Drina, sa prelepim pogledom na gradsko šetalište i dva obližnja parka, elegancijom i komforom zadovoljavaju sve zahteve i najvećih hedonista. Sastoje se od dve velike prostorije: spavaće sobe i dnevnog boravka, u sklopu imaju i kupatilo i zaseban toalet. Kvadratura apartmana iznosi više od 50m². Pored velikog bračnog kreveta u spavaćoj prostoriji nalaze se i dva solo ležaja, noćne komode, ormar, radni sto, fotelja, ogledalo, zidne lampe… Dnevni boravak krasi raskošna garnitura za sedenje, fotelja, dvosed, stočići, plazma televizor, a lepotu čitavog prostora upotpunjavaju vuneni tepisi, zidne lampe i umetničke slike. Kupatilo i toalet su opremljeni najkvalitetnijom italijanskom keramikom i Zepter kozmetikom. Svi apartmani poseduju: mini bar, Zepresso aparat za kafu, klima uređaj, plazma televizor, telefonsku liniju, Wi Fi internet, kablovsku TV.

ZEPTER HOTEL DRINA BAJINA BAŠTA GALERIJA

ZEPTER HOTEL DRINA BAJINA BAŠTA CENOVNIK

03.01.-30.03.2022.

SMEŠTAJND
Standard 1/22850
Deluxe 1/23500

 

01.04.-31.10.2021.

SMEŠTAJned-petakpetak-ned
Standard 1/235503790
Deluxe 1/242504600

Cena noćenja sa doručkom po osobi

 • Doplata za pansionski ručak ili večeru /klasično posluženje iznosi 800,00 RSD po osobi po obroku za odrasle osobe i 600,00 RSD za decu.
 • Cena noćenja sa doručkom u 1/1 sobi se uvećava za 40% u odnosu na navedene cene
 • Besplatno korišćenje sadržaja Fitnes centra: teretana i sauna
 • Prijava od 14h, odjava do 12h
 • Boravišna taksa i osiguranje su dodatni trošak u iznosu od 135,00 RSD po osobi/po noći.

Specijalni popusti za decu (deca od 3-10 god)

 • deca do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 50% od cene noćenja sa doručkom
 • jedno dete do 10 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom

Specijalni popusti za decu (deca od 10-15 god)

 • deca od 10-15 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 30% od cene noćenja sa doručkom
 • jedno dete od 10-15 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom

Sve sobe i prostori Zepter hotela su opremljeni sa THERAPY AIR prečišćivačem vazduha koji:

 • eliminiše viruse, bakterije, mikroorganizme, grinje
 • odstranjuje prašinu, polen, čađ
 • neutrališe neprijatne mirise i druge štetne mirise

Boravak možete iskoristiti za celodnevne i poludnevne izlete:

 • Obilazak destilerije BB Klekovača (udaljenost 500 m od hotela) uz degustaciju rakije i kraću prezentaciju o procesu proizvodnje rakija
 • Izlet do Tare do vidikovca Banjska Stena (udaljenost 35 min)
 • Krstarenje brodom koji ima do 130 mesta, kanjonom reke Drine u trajanju 3h po pravcu (celodnevni izlet)
 • Izlet do manastira Rača iz 13.veka (udaljenost 40-ak minuta od Bajine Bašte)
 • Izlet do Mokre Gore i Drvengrada (udaljenost 40 minuta od Bajine Bašte), ulaznica za Drvengrad iznosi 250,00 RSD
 • Ručak u restoranu Vrelo na reci Drini (iznad vodopada reke Vrelo)
 • Spust čamcima ili kajakom niz reku Drinu, od Perućca do Bajine Bašte
 • Vožnja vozom Šarganskom osmicom u predelu Mokre Gore
 • Obilazak spomenika Kadinjače

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button