Hotel CHROUSSO VILLAGE Paliouri

Hotel CHROUSSO VILLAGE Paliouri
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi
600m

Hotel CHROUSSO VILLAGE Paliouri je kategorisan sa 4* i nalazi se na 600 metara udaljenosti od plaže Xenia, na 1500 metara udaljenosti od letovališta Paliouri i na 7 kilometara od letovališta Pefkohori na Kasandri prvom prstu poluostrva Halkidiki na Egejskoj obali Grčke. Hotelski kompleks se prostire na površini od 4hektara, okružen borovima i maslinama, i čine ga glavna zgrada i više anex zgrada za smeštaj gostiju. Gostima je dostupan WIFI u sobama i zajedničkim prostorijama.

HOTEL CHROUSSO VILLAGE PALIOURI HALKIDIKI GALERIJA

HOTEL CHROUSSO VILLAGE PALIOURI HALKIDIKI CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

LETOVANJE.202328.04.-18.05.19.05.-01.06.02.06.-15.06.16.06.-29.06.30.06.-20.07.21.07.-19.08.20.08.-09.09.10.09.-23.09.24.09.-14.10.
DELUXE PB PP899611513214615814611596
+1 ležaj687387991081161088773
1.dete 12g101010101010101010
DELUXE PM PP106119143166184198184143119
+1 ležaj808910612213514413510689
1.dete 12g101010101010101010
PREMUIM DELUXE PM PP123136160183201216201160136
+1 ležaj92101118134147157147118101
1.dete 12g101010101010101010

Cena izražena u eurima po osobi i danu

POPUST ZA RANE REZERVACIJE UKLJUČEN U CENU

Rezervacije hotelskog smeštaja se rade isklučivo na upit, sa odgovorom u roku od 48 do 72h od dana rezervacije.

HOTEL CHROUSSO VILLAGE PALIOURI HALKIDIKI MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM SOPSTVENI PREVOZ

HOTEL CHROUSSO VILLAGE PALIOURI HALKIDIKI SADRŽAJ

U sastavu hotela nalazi se recepcija, dva otvorena bazena sa odeljkom za decu, restoran, taverna, lobi bar, bar kod bazena, konferencijska sala, večernje animacije za goste, mogućnost sportova na vodi (uz doplatu), bilijar, pikado, stoni tenis, teniski teren (uz doplatu), teretana,…

HOTEL CHROUSSO VILLAGE PALIOURI HALKIDIKI SMEŠTAJ

U sastavu hotela nalazi se više tipova smeštajnih kapaciteta. Svi smeštajni kapaciteti poseduju TV, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini frižider, TWC, balkon ili terasu. Krevetac za bebu je potrebno najaviti prilikom rezervacije.

 • Promo superior soba poseduje francuski ležaj manjih dimenzija ili 2 osnovna ležaja. Ovaj tip soba nalazi se u anex zgradi na ulazu u kompleks, nedaleko od marketa i nedavno su renovirane. Maksimalni kapacitet je 2 odrasle osobe i beba,
 • Superior soba poseduje francuski ležaj manjih dimenzija ili 2 osnovna ležaja. Ovaj tip soba nalazi se na gornjim spratovima kompleksa sa pogledom na šumu i okruženje, i nedavno su renovirane. Maksimalni kapacitet je 2 odrasle osobe i beba,
 • Studio poseduje 2 ležaja i sofu na razvlačenje, kao i mini čajnu kuhinju. Ovaj tip soba nije renoviran. Maksimalni kapacitet je 3 osobe,
 • Apartman se sastoji od dnevnog boravka u kojem je sofa na razvlačenje i mini čajna kuhinja i spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj manjih dimenzija ili 2 osnovna ležaja. Ovaj tip soba nalazi se u anex zgradi. Maksimalni kapacitet je 5 osoba.

Ležaljke i suncobrani: na bazenu besplatno, na plaži uz doplatu.

Parking: Objekat poseduje parking za goste hotela, ograničenog kapaciteta.

Usluga: PP- polupansion /doručak i večera/ ili ALL INC- sve uključeno prema hotelskim pravilima

Više informacija na sajtu hotela

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel CHROUSSO VILLAGE Paliouri ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u Grčkoj

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel CHROUSSO VILLAGE Paliouri ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u Grčkoj

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ

1. dan Dolazak u mesto odredišta, smeštaj posle 16h, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
2.dan – 9.dan Boravak na bazi 9 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
10.dan Napuštanje smeštaja do 9h. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • boravak od 10 dana /9 noćenja/ u odabranom objektu sa uslugom po izboru,
 • troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,
 • boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, gotovinski.

VAŽNA NAPOMENA:
Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

NAPOMENA:
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel CHROUSSO VILLAGE Paliouri ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u Grčkoj

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel CHROUSSO VILLAGE Paliouri ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u Grčkoj

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button