fbpx

Hotel STRANDJA Chaika 3* Letovanje Zlatni Pjasci Bugarska

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel STRANDJA Chaika 3*

Hotel STRANDJA Chaika 3*
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen
550m

Hotel STRANDJA Chaika 3* se nalazi se oko 550 metara od mora, i raspolaže restoranom, lobby barom, bazenom sa dečijom sekcijom, dečije igralište, bilijarom, parkingom, sefovima na recepciji (dodatno se plaća) i menjačnicom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, frižiderom, telefonom i klimom. Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera: švedski sto – samoposluživanje ili meni).

 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili All inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
 • Programom predviđene usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili All inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela(sobe), a prema hotelskim pravilima.
 • U sobe se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 10.00 časova.
 • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • Hoteli u Bugarskoj su kategorisani po odluci lokalnih nadležnih organa. Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne i opis usluga u katalozima – publikacijama ili na web sajtovima neposrednih pružaoca usluga, kao npr. hotela i dr. koji nisu obuhvaćeni datim programom. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela.
  Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne bude u funkciji usled objektivnih okolnosti na sta organizator ne može imati uticaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/ samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola.
 • Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima u Bugarskoj je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
 • All inclusive koncepti su isključivo informativnog karaktera, prosleđeni organizatoru putovanja od strane hotela i shodno tome hotel zadržava pravo izmene pojedinih stavki na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.
 • Vreme rada klima uredjaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
 • U hotelima se peškiri menjaju jedan do dva puta u toku smene.
 • U Bugarskoj je praksa da se hleb konzumira više u obliku tosta nego u svežem obliku.
 • VAŽNO : Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele!
Pozovite nas