Hotel TALIA Igalo

Hotel TALIA Igalo
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi 4* 3*
50m

Hotel TALIA Igalo se nalazi na 50 metara udaljenosti od mora i plaže u letovalištu Igalo u Crnoj Gori. Hotel se sastoji iz 2 kompleksa koji su međusobno povezani. Deo A je kategorisan sa 4* i poseduje 92 superior smeštajne jedinice. Deo B je kategorisan sa 3* i poseduje 72 standardne smeštajne jedinice. Nekadašnji naziv hotela je hotel VOJVODINA Igalo.

HOTEL TALIA IGALO GALERIJA

HOTEL TALIA IGALO CENOVNIK

LETOVANJE.202401.05. 02.06.03.06. 16.06.17.06. 30.06.01.07. 14.07.15.07. 25.08.26.08. 08.09.09.09. 30.09.01.10. 31.10.
SUPERIOR3844516175614438
STANDARD4045536377634540
SUP APP4247556581654742
Cena u sobi je po osobi i danu.
Cena je izražena u eurima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti posrednjem kursu NBS

HOTEL TALIA IGALO MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISNAPOMENAUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL TALIA IGALO SADRŽAJ

U sastavu hotela se nalazi recepcija, restoran, bar, igraonica, konferencijska sala, stoni tenis, terasa, wi-fi internet, parking.

HOTEL TALIA IGALO SMEŠTAJ

Sve smeštajne jedinice poseduju TV sa kablovskom televizijom, klimu, frižider, TWC. Superior sobe nemaju terasu.

Ležaljke i suncobrani: na plaži uz doplatu.

Parking: Objekat poseduje parking uz doplatu, ograničenog kapaciteta.

Usluga: PP- polupansion

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

POPUSTI I DOPLATE

 • Deca do 2 godine u pratnji dve odrasle osobe (nemaju ležaj)- GRATIS
 • Deca  od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe- popust po 50%
 • Dete 2-12 u pratnji jedne odrasle osobe- popust 20%
 • Deca 2-12 u pratnji jedne odrasle osobe- oba deteta po 30% popusta.
 • Dete 2-12 u pratnji 3 odrasle osobe u 1/3 sobi- GRATIS
 • Apartmani mogu biti prodati za minimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 dece 2-12 godina.
 • Ukoliko je u apartmanima/sobama 1/4 peta osoba dete 2-12 godina onda ima GRATIS uslugu
 • Treća i četvrta odrasla osoba u sobi/ apartmanu  popust – 30%
 • Besplatno korišćenje suncobrana i ležaljki pored bazena. Besplatno korišćenje Spa centra-a (izuzev masaža)
 • Pogled na more – 5 eura po osobi, po danu.
 • Doplata za dečiji krevetac iznosi 7 eura po danu.
 • Parking doplata 6 eura po danu, garaža – doplata 8 eura po danu, shodno raspoloživosti

CENA NE OBUHVATA:

 • boravišnu taksu 1.50 eura dnevno po osobi i plaća se u agenciji. Deca do 12 godina plaćaju 0,50 eura, a od 12 do 18 godina plaćaju 1,00 eura,
 • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
 • osiguranje od otkaza putovanja,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja,

VAŽNA NAPOMENA:
Putnici su dužni da pre polaska na put preuzmu vaučer za smeštaj u agenciji, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.

LEGENDA SMEŠTAJ:
Std – studio, App – apartman, Junior suite – komforna soba, Family soba – porodična soba koja se sastoji iz jedne ili dve sobe, Superior soba- soba veća od standardne, Deluxe soba- soba veće kvadrature i komfornija, Budget ili economy soba /eco/- soba koja može biti manje kvadrature i u prizemlju, Garden soba – soba u prizemlju sa pristupom bašti, NA – najam, ND – noćenje sa doručkom, PP – poluhotel, PA-pun hotel, All Inc light – doručak, ručak, večera i neka lokalna pića po hotelskim pravilima, All Inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima, SV – pogled more, MV – pogled vrt, brdo, SSV – bočni pogled more, SS – soba morske strane, PS – soba park strana, PV – pogled na vrt ili park

NAPOMENA:
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod nadležnog organa.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel TALIA Igalo ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Igalo ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Plana tours zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel TALIA Igalo ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Igalo ili ostalim letovalištima u Crnoj Gori

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.


Slične ponude

Call Now Button