Hotel VILA MILORD RESORT Palić

Hotel VILA MILORD RESORT Palić
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*

Hotel VILA MILORD RESORT Palić je kategorisan sa 4* i nalazi se na 150 metara udaljenosti od obale jezera Palić, okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim Platanima koji dostižu svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima.

Vila je izgrađena krajem 19-og veka (1875.god.) u stilu secesije koja je u potpunosti renovirana i adaptirana po najvišim svetskim standardima ujedno zadržavajući svoju tradicionalnu eleganciju. Posebnu draž hotelu daju antikvarne umetničke slike, koje ukrašavaju recepcijski hol, koncertni klavir iz sredine XIX veka, kao i drugi dekorativni elementi i nameštaj, koji odišu istorijskim nasleđem iz perioda baroka i secesije.

HOTEL VILA MILORD RESORT PALIĆ GALERIJA

HOTEL VILA MILORD RESORT PALIĆ CENOVNIK

SMESTAJ.2023CENA
Soba 1/17635
Soba 1/210915
De lux 1/211915
App 1/214460

Cene su izražene po osobi po danu.

HOTEL VILA MILORD RESORT PALIĆ MAPA

OPIS OBJEKTAOPIS SMEŠTAJAUSLOVIUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL VILA MILORD RESORT PALIĆ SADRŽAJ:

U sastavu hotela nalazi se bazen, restoran, bar i bašta sa terasom, wellness centar, konferencijski centar, WiFi.

HOTEL VILA MILORD SMEŠTAJ:

Vila MILORD raspolaže s ukupno 30 ležaja raspoređenih u 11 dvokrevetnih soba, dva apartmana i dva poluapartmana. Gostima su na raspolaganju i sobe za nepušače.
Mogućnost postavljanja do dva pomoćna ležaja bez naknade za decu do 7 godina starosti kao i krevetac za novorođenče (na zahtev).

Standardne sobe su moderno opremljenje i poseduju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, besplatan WI-Fi.

Sobe sa francuskim ležajem su moderno opremljenje i svaka soba ima na raspolaganju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, besplatan WI-Fi.

De lux sobe su moderno opremljenje i svaka soba ima na raspolaganju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, besplatan WI-Fi.

Apartman je luksuzno dizajniran i ima odvojenu i prostranu spavaću sobu sa francuskim ležajem, umetnički dizajniranu dnevnu sobu sa udobnim nameštajem i trosedom na razvlačenje. Apartman ima na raspolaganju prostrano kupatilo sa sa tuš kabinomi, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima u spavaćoj i dnevnoj sobi, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, i besplatan Wi-Fi.

Parking: Objekat poseduje sopstveni parking.

Usluga: ND – noćenje doručak

Više informacija na sajtu hotel VILA MILORD

Ukoliko Vam ponuda za Vila MILORD Palić ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji

VAŽNO:

NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

CENA UKLJUČUJE:

 • smeštaj u izabranom tipu smeštaja,
 • boravak sa uslugom po izboru,

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišnu taksu i osiguranje 140 rsd po osobi po danu
 • Dodatne usluge i individualne troškove
 • Mogućnost doplate za doručak 400 rsd po osobi po danu
 • Ostale nepomenute usluge

POPUSTI ZA DECU

 • Deca do 6 godine GRATIS;

Ukoliko Vam ponuda za Vila MILORD Palić ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Vila MILORD Palić ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Ukoliko Vam ponuda za Vila MILORD Palić ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji

Call Now Button