Hotel VILA MILORD RESORT Palić

Hotel VILA MILORD RESORT Palić
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*

Hotel VILA MILORD RESORT Palić je kategorisan sa 4* i nalazi se na 150 metara udaljenosti od obale jezera Palić, okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim Platanima koji dostižu svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima.

Vila je izgrađena krajem 19-og veka (1875.god.) u stilu secesije koja je u potpunosti renovirana i adaptirana po najvišim svetskim standardima ujedno zadržavajući svoju tradicionalnu eleganciju. Posebnu draž hotelu daju antikvarne umetničke slike, koje ukrašavaju recepcijski hol, koncertni klavir iz sredine XIX veka, kao i drugi dekorativni elementi i nameštaj, koji odišu istorijskim nasleđem iz perioda baroka i secesije.

U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, bar i bašta sa terasom, wellness centar, konferencijski centar, WiFi, parking,…

Wellness centar sadrži otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, zatvoreni bazen sa grejanom vodom (27°C), hidromasažnu kadu (đakuzi), infracrvenu saunu, kao i relaks masažu.

HOTEL VILA MILORD RESORT PALIĆ SMEŠTAJ

Vila MILORD raspolaže s ukupno 30 ležaja raspoređenih u 11 dvokrevetnih soba, dva apartmana i dva poluapartmana. Gostima su na raspolaganju i sobe za nepušače.
Mogućnost postavljanja do dva pomoćna ležaja bez naknade za decu do 7 godina starosti kao i krevetac za novorođenče (na zahtev).

Standardne sobe su moderno opremljenje i poseduju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, besplatan WI-Fi.

Sobe sa francuskim ležajem su moderno opremljenje i svaka soba ima na raspolaganju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, besplatan WI-Fi.

De lux sobe su moderno opremljenje i svaka soba ima na raspolaganju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, besplatan WI-Fi.

Apartman je luksuzno dizajniran i ima odvojenu i prostranu spavaću sobu sa francuskim ležajem, umetnički dizajniranu dnevnu sobu sa udobnim nameštajem i trosedom na razvlačenje. Apartman ima na raspolaganju prostrano kupatilo sa sa tuš kabinomi, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, telefon sa direktnom linijom, LCD TV sa kablovskim kanalima u spavaćoj i dnevnoj sobi, klimu sa individualnim daljinskim podešavanjem, minibar, sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, ogledalo za celu figuru, i besplatan Wi-Fi.

HOTEL VILA MILORD RESORT PALIĆ GALERIJA

HOTEL VILA MILORD RESORT PALIĆ CENOVNIK

SMESTAJCENA
Soba 1/17635
Soba 1/210915
De lux 1/211915
App 1/214460

Cena je po sobi / apatmanu na bazi noćenja

DOPLATE

 • Doručak – 400,00 RSD
 • Boravišna taksa – 130,00 RSD
 • Osiguranje gosta – 10,00 RSD

NAPOMENA

 • U cenu nije uračunat doručak od 200,00 din po osobi po danu, boravišna taksa u iznosu od 130,00 po osobi po danu i osiguranje u iznosu od 10,00 rsd po osobi po danu.
 • Boravišna taksa za decu (7-15god.) je 50%.
 • U ceni sobe je uključeno korišćenje dva bazena na otvorenom i Spa centra (unutrašnji bazen, đakuzi i sauna).
 • Program je moguće dopuniti, na zahtev gosta, masažom tela. Zakazivanje jednosatnog (ili 2 x 1/2 sata) termina po ceni od 2.500,00 din. Isto nije uključeno u cenu smeštaja.
 • Prijava gostiju na dan početka aranžmana od 14:00 časova, a odjava poslednjeg dana do 12:00 časova.
 • Za dete do 6 godina u pratnji oba roditelja, pomoćni ležaj je gratis, a za dete od 7-15 godina pomoćni ležaj, doručak i boravišna taksa se naplaćuje po važećem cenovniku.
 • Mogućnost postavljanja do dva pomoćna ležaja u sobama.
 • Krevetac za novorođenče, kao i stolica za hranjenje u restoranu je na raspolaganju gostima besplatno.

 

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Pogledajte ostale ponude za wellness odmor

Call Now Button