Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Grand hotel TORNIK Zlatibor

Grand hotel TORNIK Zlatibor
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi 4*

Grand Hotel TORNIK Zlatibor je kategorisan sa 5* i nalazi se na 800 metara udaljenosti od pijace i 1000 metara udaljenosti od Kraljevog trga i jezera u turističkom centru na planini Zlatibor. Hotel se nalazi na 1010 metara nadmorske visine.

GRAND HOTEL TORNIK ZLATIBOR SADRŽAJ

U sastavu hotela TORNIK nalazi se recepcija, ostava za prtljag, pansionski restoran, lobby bar, wine bar, kamin sala, wellness bar, terasa od 1500 m2 sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, parking, zatvoreni bazen, mini aqua park, ekskluzivan SPA i Wellness centar koji se prostire na 2250 m2, kongresni kompleks, usluge pranja i peglanja veša, bežični internet u čitavom objektu.

Mini aqua park je vodena avantura za najmlađe goste i sadrži bazen dubine 30 cm i bazen dubine 80 cm. Od atrakcija tu se nalaze pečurka, delfin, mini piratski brod i 5 različitih tobogana.

Spa i Wellness centar sadrži dva zatvorena bazena, dečiji bazen, hidromasažnu kadu, bio saunu, Finsku saunu, Rusku banju, tepidarijum, hamam, relaks sobu sa himalajskom solju, ledenu fontanu, i još mnogo toga.

GRAND HOTEL TORNIK ZLATIBOR SMEŠTAJ

Hotel raspolaže sa 129 smeštajnih jedinica, od toga 30 apartmana i 99 soba (dvokrevetne – francuski i singl kreveti i jednokrevetne sobe) ukupnog kapaciteta 300 ležaja. U okviru hotela nalazi se i soba prilagođena osobama sa invaliditetom.

 • Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem se nalaze u Grand i Sky delu hotela. Deset soba u Grand delu poseduju terasu. Sobe poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Twin soba sa dva odvojena ležaja se nalaze u Grand i Sky delu hotela. Sedam soba u Grand delu poseduju terasu. Sobe poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Junior apartmani double se nalaze u Grand delu hotela i poseduju dve odvojene prostorije, francuski ležaj, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri junior apartmana imaju terasu, dnevni boravak i spavaću sobu sa francuskim ležajem. Junior apartmani poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Junior apartmani twins beds se nalaze u Grand delu hotela i u dnevnom boravku imaju ležaj na razvlačenje, a u spavaćoj sobi dva odvojena ležaja. Apartmani nemaju terasu. Junior apartmani poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Classic apartmani se nalaze u Sky delu hotela i čini ih jedna prostorija sa francuskim ležajem i udobnim ležajem na razvlačenje. Classic apartmani su pogodni za porodice, jer je moguć dodatni ležaj i dečiji krevetić, poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Superior apartmani se nalaze u Grand i Sky delu hotela i poseduju dve prostorije sa jednim ulazom i jednim kupatilom. Apartmani u Grandu, od kojih 6 ima terasu, poseduju francuski ležaj i trosed na razvlačenje. Apartmani u SKY delu u jednoj prostoriji imaju dva odvojena ležaja, a u drugoj francuski ležaj i nemaju terasu. Superior apartmani poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Superior twin apartmani se nalaze u Grand i Sky delu hotela i imaju dve prostorije sa po dva odvojena ležaja, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri apartmana ovog tipa u Grand delu imaju terasu, u spavaćoj sobi dva odvojena ležaja a u dnevnom boravku trosed na razvlačenje. Superior twin apartmani poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Lux apartmani se nalaze u Grand delu hotela i imaju dnevni boravak sa udobnim ležajem na razvlačenje, spavaću sobu sa francuskim ležajem i terasu sa pogledom na Tornik. U SKY delu postoje dva tipa Lux apartmana: sa jednom prostorijom sa francuskim ležajem i ležajem na razvlačenje, kao i sa dve prostorije (twin i double bed), dva ulaza i dva kupatila. Lux apartmani su pogodni za porodice, jer je moguć dodatni ležaj i dečiji krevetić, poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.
 • Connecting apartmani imaju dva ulaza, dva kupatila i dve prostorije između kojih su vrata koja mogu da se otvore/zatvore. U jednoj prostoriji je francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja. Connecting apartmani se nalaze u oba dela hotela – Grand i SKY. Connecting apartmani su pogodni za porodice, jer je moguć dodatni ležaj i dečiji krevetić, poseduju TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, WiFi, sef u sobi, papuče, bade mantil i fen za kosu.

GRAND HOTEL TORNIK ZLATIBOR GALERIJA

GRAND HOTEL TORNIK ZLATIBOR CENOVNIK

SMEŠTAJUSLUGA1 osoba2 osobe
Soba 1/2PP16520.0017700.00
Junior appPP20060.0021240.00
Superior appPP24780.0025960.00
Lux appPP34220.0035400.00
3. odraslaPP/8260.00
Dete 0-6gPP2065.002065.00
Dete 6-12gPP4130.004130.00

CENA UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u izabranoj sobi ili apartmanu na bazi usluge polupansiona (doručak i večera) za odgovarajući broj osoba.
 • Neograničeno korišćenje Spa & Wellness centra i Fitness centra
 • Korišćenje krevetca za bebe i stolice za hranjenje beba je gratis uz predhodnu najavu.
 • Besplatni Wi-Fi i Parking (dostupan u zavisnosti od raspoloživosti).

DOPLATE:

 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u navedene cene i iznose 120 dinara po osobi dnevno- na licu mesta. Za decu do 7 godina se ne plaća boravišna taksa, a za decu 7-15 godina se plaća 50 % boravišne takse.
 • Doplata za treću odraslu osobu na bazi polupansiona je 8.260 din dnevno.

USLOVI ZA DECU:

 • Za prvo dete do 6 godina u pratnji jednog ili oba roditelja boravak na bazi polupansiona je gratis
 • Cena boravka za drugo i svako naredno dete do 5,99 godina u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 25% od doplate za treću osobu.
 • Cena boravka za decu od 6-11,99 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za treću osobu,
 • Deca uzrasta 12 godina i starija plaćaju punu cenu doplate za treću osobu.

GRAND HOTEL TORNIK ZLATIBOR PROMO CENOVNIK

VAŽI DO 29.12.2020.

PROMO PAKETBORAVAK2 OSOBE
TORNIK 33n/4d48340.00
TORNIK 55n/6d76670.00
TORNIK 77n/8d98780.00
TORNIK 1010n/11d130530.00

CENA PROMO PAKETA UKLJUČUJE

 • Izabrani broj noćenja, odnosno broja dana boravka, za 2 osobe;
 • Boravak sa doručkom i večerom (PP-polupansion);
 • Gratis kasna odjava nedeljom do 17h u skladu sa raspoloživošću
 • Neograničeno korišćenje sadržaja Spa & Wellness centra na 2250m2:
 • 2 Gratis Relax masaže u trajanju od 25 minuta za goste Superior i Lux apartmana;
 • Neograničeno korišćenje mini aqua parka za decu – vodena avantura za najmlađe goste uz tobogane (spiral, mini, mega, compact, aqua), atrakcije i bazene dubine 30 i 80 cm;
 • Neograničeno korišćenje Fitness centra sa najmodernijim spravama za vežbanje;
 • Neograničeno korišćenje najveće dečije igraonice na Zlatiboru koja se prostire na 400m2;
 • Dnevni vaučer sa 20% popusta na ručak u ekskluzivnom Rotacionom restoranu koji se sa svojih 650m2 svrstava među najveće na svetu, uz jedinstveni panoramski pogled na Zlatibor;
 • Besplatan WiFi i parking;
 • Jedno dete do 6 godina boravi – GRATIS.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana;
 3. 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 4. platnim karticama (Dina,Master,Maestro,American Expres i Visa),
 5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Do Zlatibora iz Novog Sada možete stići redovno autobuskom linijom, dva puta dnevno tokom cele godine.

Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Zlatibor saobraća dva puta dnevno.

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad