Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel BUKET Zlatibor

Hotel BUKET Zlatibor
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*

Hotel BUKET Zlatibor je kategorisan sa 4* i nalazi se na oko 300 metara udaljenosti od jezera i Kraljevog trga, u mirnom delu Zlatibora okružen borovom šumom. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Dino parka – svojevrsnog raja za najmađe koji rado uživaju u ovom zabavno – tematskom parku u regionu. S obzirom na to da se nalazi na trasi pešačke staze koja vodi do spomenika na Šumatnom brdu i dalje po prostranstvima Zlatibora, hotel je idealno mesto sa boravak svih onih koji uživaju u pešačenju i aktivnom odmoru.

Hotel BUKET se prostire na placu površine 36 ari i ima veliko dvorište koje gostu nudi intimu i mir. Ovde je obezbeđen i parking prostor – u okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.

GALERIJA HOTEL BUKET ZLATIBOR

Hotelski restoran ima 110 mesta, a tu su i lobi bar, dečja igraonica. Kongresna sala zahvata 140 kvadrata i ima 80 sedećih mesta. Ovde su za uživanje kao stvorene dve otvorene terase – jedna u okviru restorana, druga u kongresnom delu.

Sadržaji hotela zadovoljavaju visoke standarde. Wellness centar se prostire na 800 kvadratnih metara i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju korišćenjem sa dva bazena od kojih je jedan plivački (23×8 metara), drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom, prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma.
Hotel je opremljen i savremenom teretanom na prostoru od 45 kvadrata, sa modernim spravama potrebnim za sportske pripreme vrhunskih ekipa.

SMEŠTAJ HOTEL BUKET ZLATIBOR

Hotel poseduje 25 apartmana i 20 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu.

Standard soba je predviđena za boravak maksimalno 2 osobe. Površine je 19-22m2. Opremljena je sa francuskim ili dva odvojena ležaja. Sadržaj sobe balkon, LCD TV sa kablovskom televizijom, klima, mini bar, sef, telefon, TWC, WiFi, fen za kosu, bade mantil, papuče, toaletni stočić, krevetac na upit.

Komfort soba je predviđena za boravak maksimalno 3 osobe. Površine je 28m2. Opremljena je sa francuskim ležajem. Sadržaj sobe terasa sa garniturom za sedenje, LCD TV sa kablovskom televizijom, klima, mini bar, sef, telefon, TWC, WiFi, fen za kosu, bade mantil, papuče, toaletni stočić, krevetac na upit.

Standard apartman je predviđen za boravak maksimalno 4 osobe. Površine je 31-38m2, sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Opremljena je sa francuskim ili dva odvojena ležaja u spavaćoj sobi, i garniturom za sedenje i spavanje u dnevnom boravku. Sadržaj apartmana balkon, LCD TV sa kablovskom televizijom, klima, mini bar, sef, telefon, TWC, WiFi, fen za kosu, bade mantil, papuče, toaletni stočić, krevetac na upit.

Komfort apartman je predviđen za boravak maksimalno 4 osobe. Površine je 36-44m2, sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Opremljena je sa francuskim ili dva odvojena ležaja u spavaćoj sobi, i garniturom za sedenje i spavanje u dnevnom boravku. Sadržaj apartmana terasa sa garniturom za sedenje, LCD TV sa kablovskom televizijom, klima, mini bar, sef, telefon, TWC, WiFi, fen za kosu, bade mantil, papuče, toaletni stočić, krevetac na upit.

Buket apartman je predviđen za boravak maksimalno 4 osobe. Površine je 45m2, sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Opremljena je sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi, i garniturom za sedenje i spavanje u dnevnom boravku. Sadržaj apartmana terasa sa garniturom za sedenje, LCD TV sa kablovskom televizijom, klima, mini bar, sef, telefon, TWC, WiFi, fen za kosu, bade mantil, papuče, toaletni stočić, krevetac na upit.

 

CENOVNIK HOTEL BUKET ZLATIBOR 2021.

SMEŠTAJCENA
Standard soba 1/27700.00
Komfort soba 1/28100.00
Standard soba 1/19740.00
Standard apartman8750.00
Komfort apartman9150.00
Buket apartman9750.00
 • Cene su izražene po osobi dnevno na bazi usluge polupansiona
 • SPA centar ( zatvoreni bazeni, hidromasažna kada, tople klupe, slana soba, parno kupatilo, finska i bio sauna), kao i fitness centar su uključeni u cenu smeštaja.
 • Cena usluge noćenja sa doručkom se umanjuje za 700 RSD.
 • Pomoćni ležaj se plaća 50% od pune cene.
 • Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanima plaćaju 70% od pune cene.
 • Ukoliko u apartmanu boravi jedna osoba cena se uvećava 70%.
 • Pansionski obroci se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 10 gostiju. U suprotnom gost bira obrok na bazi ankete.
 • Za decu do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe ne plaća se smeštaj, dok deca uzrasta od 7 do 12 godina plaćaju doplatu od 2.400,00 RSD dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, odnosno 2.750,00 RSD za uslugu polupansiona. Pratilac je dužan da recepcioneru prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.
 • Za garantovanu rezervaciju potrebno je uplatiti minimum 30% avansa od ukupnog iznosa u roku koji se dogovori sa recepcijom, a ostatak do dolaska ili u samom hotelu.
  U slučaju nepojavljivanja, otkazivanja ili skraćenja boravka gosta hotel zadržava pravo naplate u skladu sa svojom poslovnom politikom.
 • Boravišna taksa u iznosu od 120,00 RSD po osobi dnevno nije uključena u cenu.
 • Za decu od 7 do 15 godina plaća se boravišna taksa u iznosu od 60,00 RSD dnevno.
 • Za boravak od 5 noćenja i duže odobravamo 10% popusta, dok za boravak od 8 noćenja i duže odobravamo popust od 15%.
 • Boravišna taksa nije uključena u navedene cene.
 • Deca od 0 – 7 godina u pratnji 2 odrasle osobe, ne plaćaju smeštaj.
 • Doplata za partking u garaži iznosi 500 RSD.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana;
 3. 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 4. platnim karticama (Dina,Master,Maestro,American Expres i Visa),
 5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Do Zlatibora iz Novog Sada možete stići redovno autobuskom linijom, dva puta dnevno tokom cele godine.

Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Zlatibor saobraća dva puta dnevno.

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad