Hotel MONS Zlatibor

Hotel MONS Zlatibor
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi 4*

Hotel MONS Zlatibor je kategorisan sa 4* i nalazi se u samom centru Zlatibora pored Crkve, na 300 metara udaljenosti od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. Objekat je izolovan od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija. Hotel u svom sastavu poseduje prijemni hol, recepciju, café restoran, wellness SPA centar, konferencijsku salu, teretanu, dečiju igraonicu i FUN zonu.

SMEŠTAJ HOTEL MONS ZLATIBOR

Hotel MONS raspolaže sa 21 savremeno opremljenih apartmana, od kojih su 3 studija, 15 apartmana za četiri osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Dvadeset apartmana sadrži terasu, dok uz svaki ide i parking mesto na području turističkog objekta.

STUDIO – Apartmani tipa studio sastoje se od komforne prostorije za dnevni boravak, spavanje, pripremu hrane i ručavanje. Moderni dizajn, prostranost i udaljenost od buke čine ovaj apartman savršenim prostorom za boravak čak i do 3 osobe. U apartmanu tipa studio nalaze se: prostorija sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm), fotelja na razvlačenje, kuhinja (osnovni elementi + frižider, električni bokal…), kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče), LCD TV, kablovska, DVD player, telefon, besplatan WiFi, punjač za mobilni telefon na zahtev gosta, sef na recepciji, centralna klima, umetak za zaštitu dušeka, dečiji krevetac na zahtev gosta, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta, sigurnosni sef.

APARTMAN LUX – U okviru ovih apartmana, pogodnih za odmor 1-4 osobe, nalazi se dnevni boravak, spavaća soba sa francuskim ležajem, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo. Moderno dizajnirani apratmani su udobni i prostrani, predstavljajući pravi izbor za ljubitelje luksuza i komfora. Idealan je, kako za poslovne ljude, tako i za porodicu ili grupu prijatelja. U sklopu ovih luksuzno opremljenih apartmana nalaze se: dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm), kuhinja (osnovni elementi + frižider, električni bokal…), kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče), LCD TV u svakoj od soba, kablovska, DVD player, telefon, besplatan wireless internet, punjač za mobilni telefon na zahtev gosta, sef na recepciji, centralna klima, umetak za zaštitu dušeka, dečiji krevetac na zahtev gosta, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta, sigurnosni sef

APARTMAN MONS – Ovaj tip apartmana nudi komforan i prijatan prostor za odmor i do 6 osoba. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, dve izolovane spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje, kao i kupatila sa podnim grejanjem i tuš kabinom. Izlaz na terasu omogućuje vam pogled na idilični pejzaž Zlatibora. Savremeni dizajn i pastelni tonovi pružiće vam neverovatno prijatan boravak. U svakom od apartmana ovog tipa nalaze se: dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm), spavaća soba sa francuskim ležajem (160x200cm), kuhinja (osnovni elementi + frižider, električni bokal), kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče), LCD TV u svakoj od soba, kablovska, DVD player, telefon, besplatan wireless internet, punjač za mobilni telefon na zahtev gosta, centralna klima, umetak za zaštitu dušeka, dečiji krevetac na zahtev gosta, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta, sigurnosni sef

APARTMAN COMFORT – se sastoji od dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, komforne spavaće sobe i kupatila sa podnim grejanjem. Idealan je za odmor 1-4 osobe. Moderni dizajn i neverovatna udobnost učiniće da poželite da nikad ne napustite apartman. U svakom od apartmana tipa comfort nalaze se: dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm), kompletno opremljena kuhinja (osnovni elementi + frižider, električni bokal), kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče), LCD TV u svakoj od soba, kablovska, DVD player, telefon, besplatan wireless internet, punjač za mobilni telefon na zahtev gosta, sef na recepciji, centralna klima, umetak za zaštitu dušeka dečiji krevetac na zahtev gosta, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta,
*Određeni broj apartmana sadrže francuski ležaj dimenzija 160x200cm (bez mogućnosti razdvajanja).

GALERIJA HOTEL MONS ZLATIBOR

NOVA GODINA 2024

29.12.-03.01.2024

SMEŠTAJmax osobapaket
Studio2+142570
App lux Comfort2+247080
App Mons4+250490
Cene su po osobi na bazi polupansiona za navedeni broj noćenja.

CENOVNIK HOTEL MONS ZLATIBOR 2023

TERMINI.23.24max broj01.09. 01.10.01.10. 29.12.
Studio2+151004750
App lux2+258005430
App Com I2+258005430
App Com II/III2+254005060
App Mons4+264006000

NAPOMENA:

 • Cene su izražene po osobi dnevno na bazi noćenja sa doručkom sa uključenim korišćenjem SPA centra (sauna, parno kupatilo, hidromasažna kada, slana soba, topla klupa), interneta, dečije igraonice, teretane i parkinga.
 • Doplata za pansionsku večeru iznosi 1.300,00 RSD po obroku za odrasle osobe i decu stariju od 7 godina i 650,00 RSD za decu od 2 do 7 godina
 • Korišćenje spa centra ograničeno je na 90 minuta dnevno po osobi. Termin je potrebno rezervisati na recepciji hotela.
 • Pomoćni ležaj se plaća 60% od pune cene.
 •  Treća i četvrta osoba u apartmanu MONS plaćaju 70% od pune cene.
 • Ukoliko u smeštajnoj jedinici boravi jedna osoba cena se uvećava 75%.
 • Pansionski obroci se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15 gostiju. U suprotnom gost bira obrok na bazi ankete.
 •  Za decu do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe ne plaća se smeštaj. Za decu uzrasta od 7 do 12godina plaća se 3.100,00 RSD po osobi u pratnji dve odrasle osobe. Pratilac je dužan da recepcionerima na uvid da zdravstvenu knjižicu deteta.
 •  Za garantovanu rezervaciju potrebno je uplatiti minimum 30% iznosa u roku koji se dogovori sa recepcijom, a ostatak do dolaska ili u samom hotelu.
 •  U slučaju nepojavljivanja, otkazivanja ili skraćenja boravka Gosta ili grupe hotel zadržava pravo  naplate u skladu sa Politikom naknade štete.
 •  Iznajmljivanje dečjeg kreveca je besplatno.
 • Boravišna taksa u iznosu od 120,00 RSD po osobi dnevno i osiguranje od 15,00 RSD po osobi dnevno nisu uključena u cenu.
 • Za decu do 7 godina plaća se samo osiguranje u iznosu od 15,00 RSD, a za decu od 7do 15 godina plaća se boravišna taksa u iznosu od 60,00 dinara po osobi dnevno i osiguranje u iznosu od 15,00 RSD po osobi dnevno.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana;
 3. 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 4. platnim karticama (Dina,Master,Maestro,American Expres i Visa),
 5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Do Zlatibora iz Novog Sada možete stići redovno autobuskom linijom, dva puta dnevno tokom cele godine.

Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Zlatibor saobraća dva puta dnevno.

Call Now Button