Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel ZEPTER Vrnjačka Banja

Hotel ZEPTER Vrnjačka Banja
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*

Hotel ZEPTER Vrnjačka Banja je kategorisan sa 4* i nalazi se na centralnom delu šetališta Promenada, na mestu nekadašnjeg starog hotela ZVEZDA. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.

Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je zatvoreni bazen (u potpunosti renoviran) sa termalnom-mineralnom vodom. Gostima je na raspolaganju i đakuzi, te sopstvena bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna. Gostima hotela na raspolaganju su razne mogućnosti za rekreaciju i sport. Hotelska teretana je moderno opremeljeni vežbališni prostor sa više od 30 sprava uz mogućnost vežbanja sa kvalifikovanim instruktorima koji su obučeni za fitness, pilates i korektivnu gimnastiku. U organizaciji hotela gosti mogu uživati i u pešačkim i biciklističkim turama, trčanju, vežbanju u parku. Posebnu ponudu čine organizovane mountain bike ture i skijanje u zimskoj sezoni. Radno vreme Wellness centra je od od 10 – 21h.

Bazen u hotelu Zepter je potpuno renoviran zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom i đakuzijem, a nakon opuštanja u bazenu možete uživati u sauni, a u letnjem periodu u hotelskoj bašti sa aperitiv barom. Voda u bazenu se zagreva i ima konstantnu temperaturu od 24-27°C. Bazen je dimenzija 17 m x 8 m, a dubina od 1,3 m do 1,7 m. Prostor oko bazena opremljen je ležaljkama za odmor. Korisnicima bazena na raspolaganju su svlačionice sa garderobnim ormarima, tuševima, toaletima.

Zepter Hotel je poznat po kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

HOTEL ZEPTER VRNJAČKA BANJA SMEŠTAJ

Objekat raspolaže sa 96 Lux soba, 18 Deluxe soba i 4 Deluxe apartmana.

LUX SOBA – tip sobe opremljen najsavremenijim i modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Propratni elementi koji ulaze u sastav soba su brižljivo birani da bi gost imao što bolji estetski doživljaj i komfor. Površina sobe je 18 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 2 osobe. Soba poseduje TV i WiFi.

DELUXE SOBA – tip sobe opremljen savremenim, modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Propratni elementi koji ulaze u sastav soba su brižljivo birani da bi gost imao što bolji estetski doživljaj i komfor. Većina soba ima prelepi cvetni balkon koji gleda na Promenadu i banjski park. Sobe su opremljene i Zepter proizvodima, aparatom za prečišćavanje vazduha Zepter Therapy Air, Zepresso aparatom za espresso kafu i ketlerom za vodu. Gostima su na raspolaganju bade mantil i papuče. Kupatila su opremljena Zepter kozmetikom i fenom za kosu. Površina sobe je 18 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 2 osobe. Soba poseduje TV, mini-bar i WiFi.

LUX STUDIO – tip sobe opremljen sa po dva klasična ležaja i sofom. Studia pružaju idealnu mogućnost za odmor porodica sa decom. Sobe imaju prelep pogled na zelenilo i Crkveno brdo… Površina sobe je 20 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 2 osobe. Soba poseduje TV i WiFi.

DELUXE APARTMAN – Apartmani kojih ukupno ima 4 (2 deluxe + 2 lux), sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, hola i kupatila. Kompletno su renovirani i opremljeni luksuznim nameštajem, kao i Zepter proizvodima za zdrav i dug život: Therapy Air – aparat za prečišćivanje vazduha, Edel Wasser – aparat za prečišćivanje vode i Zepresso aparat za kafu. Izlazak na terasu svih apartmana pruža prelep pogled na Vrnjački park i opuštajuću atmosferu svežeg vazduha i cvrkuta ptica. Površina sobe je 50 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 4 osobe. Soba poseduje TV, mini-bar i WiFi.

HOTEL ZEPTER VRNJAČKA BANJA 2020. GALERIJA

 

 

 

CENOVNIK HOTEL ZEPTER VRNJAČKA BANJA 2021.

SEDMODNEVNI ARANŽMANI cena noćenja sa doručkom po osobi (za paket):

01. april – 30. jun 2021.
01. septembar – 31. oktobar 2021.

Lux 1/2 soba – 23.450 RSD

Studio Lux 1/2 – 27.650 RSD

Deluxe 1/2 soba – 29.950 RSD

 

SMEŠTAJ03.01.-31.03.
Lux 1/15040
Lux 1/23600
Deluxe 1/15920
Deluxe 1/24230
SMEŠTAJ01.04.-30.06.01.07.-31.08.01.09.-31.10.
Lux 1/23350/38403840/45503350/3840
Deluxe 1/24300/48004550/54004300/4800
Studio lux 1/23950/44004200/50403950/4400

Prvi iznos se odnosi na period nedelja-petak, a drugi na period petak-nedelja.

Cena noćenja sa doručkom po osobi

 • Doplata za pansionski ručak ili večeru /klasično posluženje iznosi 800,00 RSD po osobi po obroku za odrasle osobe i 600,00 RSD za decu.
 • Cena noćenja sa doručkom u 1/1 sobi se uvećava za 40% u odnosu na navedene cene
 • Minimalni boravak tokom vikenda /petak-nedelja/ iznosi 2 noćenja
 • Cena smeštaja na bazi 1 noćenja uvećava se za 20% u odnosu na napred navedene cene
 • Boravišna taksa i osiguranje su dodatni trošak u iznosu od 135,00 RSD po osobi/po noći.

Specijalni popusti za decu (deca od 3-10 god)

 • deca do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 50% od cene noćenja sa doručkom
 • jedno dete do 10 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom

Specijalni popusti za decu (deca od 10-15 god)

 • deca od 10-15 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju popust 30% od cene noćenja sa doručkom
 • jedno dete od 10-15 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30% od cene noćenja sa doručkom

Sve sobe i prostori Zepter hotela su opremljeni sa THERAPY AIR prečišćivačem vazduha koji:

 • eliminiše viruse, bakterije, mikroorganizme, grinje
 • odstranjuje prašinu, polen, čađ
 • neutrališe neprijatne mirise i druge štetne mirise
 • Gosti imaju popust od 10% na sve usluge Relax Centra.

Boravak možete iskoristiti za celodnevne i poludnevne izlete:

 • Manastiri Ljubostinja, Žiča, Lazarica i Studenica
 • Srednjevekovni grad Maglič i dolina jorgovana sa posetom etno muzeju Krstovgrad
 • putevi vina Aleksandrovac
 • vožnja biciklom stazama Vrnjačke Banje
 • adrenalin tura planina Goč

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad