Hotel ZEPTER Vrnjačka Banja

Hotel ZEPTER Vrnjačka Banja
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*

Hotel ZEPTER Vrnjačka Banja je kategorisan sa 4* i nalazi se na centralnom delu šetališta Promenada, na mestu nekadašnjeg starog hotela ZVEZDA. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.

HOTEL ZEPTER VRNJACKA BANJA GALERIJA:

HOTEL ZEPTER VRNJACKA BANJA CENOVNIK

TERMINI.202301.09.-31.10.01.09.-31.10.01.09.-31.10.01.11.-24.12.01.11.-24.12.01.11.-24.12.
Boravakned-petpet-ned7 dananed-petpet-ned7 dana
Lux soba4600.005400.0032200.004200.004600.0029400.00
Lux studio5100.006000.0035700.004800.005200.0033600.00
Deluxe soba5600.006500.0039200.005200.005600.0036400.00

REZERVACIJE SMEŠTAJA SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT!

HOTEL ZEPTER VRNJACKA BANJA MAPA

OPIS OBJEKTAOPIS SMEŠTAJAUSLOVIUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL ZEPTER VRNJACKA BANJA SADRŽAJ:

Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je zatvoreni bazen (u potpunosti renoviran) sa termalnom-mineralnom vodom. Gostima je na raspolaganju i đakuzi, te sopstvena bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna. Gostima hotela na raspolaganju su razne mogućnosti za rekreaciju i sport. Hotelska teretana je moderno opremeljeni vežbališni prostor sa više od 30 sprava uz mogućnost vežbanja sa kvalifikovanim instruktorima koji su obučeni za fitness, pilates i korektivnu gimnastiku. U organizaciji hotela gosti mogu uživati i u pešačkim i biciklističkim turama, trčanju, vežbanju u parku. Posebnu ponudu čine organizovane mountain bike ture i skijanje u zimskoj sezoni. Radno vreme Wellness centra je od od 10 – 21h.

Bazen u hotelu Zepter je potpuno renoviran zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom i đakuzijem, a nakon opuštanja u bazenu možete uživati u sauni, a u letnjem periodu u hotelskoj bašti sa aperitiv barom. Voda u bazenu se zagreva i ima konstantnu temperaturu od 24-27°C. Bazen je dimenzija 17 m x 8 m, a dubina od 1,3 m do 1,7 m. Prostor oko bazena opremljen je ležaljkama za odmor. Korisnicima bazena na raspolaganju su svlačionice sa garderobnim ormarima, tuševima, toaletima.

Zepter Hotel je poznat po kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ZEPTER Vrnjačka banja ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji

HOTEL ZEPTER SMEŠTAJ:

Objekat raspolaže sa 96 Lux soba, 18 Deluxe soba i 4 Deluxe apartmana.

LUX SOBA – tip sobe opremljen najsavremenijim i modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Propratni elementi koji ulaze u sastav soba su brižljivo birani da bi gost imao što bolji estetski doživljaj i komfor. Površina sobe je 18 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 2 osobe. Soba poseduje TV i WiFi.

DELUXE SOBA – tip sobe opremljen savremenim, modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Propratni elementi koji ulaze u sastav soba su brižljivo birani da bi gost imao što bolji estetski doživljaj i komfor. Većina soba ima prelepi cvetni balkon koji gleda na Promenadu i banjski park. Sobe su opremljene i Zepter proizvodima, aparatom za prečišćavanje vazduha Zepter Therapy Air, Zepresso aparatom za espresso kafu i ketlerom za vodu. Gostima su na raspolaganju bade mantil i papuče. Kupatila su opremljena Zepter kozmetikom i fenom za kosu. Površina sobe je 18 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 2 osobe. Soba poseduje TV, mini-bar i WiFi.

LUX STUDIO – tip sobe opremljen sa po dva klasična ležaja i sofom. Studia pružaju idealnu mogućnost za odmor porodica sa decom. Sobe imaju prelep pogled na zelenilo i Crkveno brdo… Površina sobe je 20 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 2 osobe. Soba poseduje TV i WiFi.

DELUXE APARTMAN – Apartmani kojih ukupno ima 4 (2 deluxe + 2 lux), sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, hola i kupatila. Kompletno su renovirani i opremljeni luksuznim nameštajem, kao i Zepter proizvodima za zdrav i dug život: Therapy Air – aparat za prečišćivanje vazduha, Edel Wasser – aparat za prečišćivanje vode i Zepresso aparat za kafu. Izlazak na terasu svih apartmana pruža prelep pogled na Vrnjački park i opuštajuću atmosferu svežeg vazduha i cvrkuta ptica. Površina sobe je 50 m2, i moguć je smeštaj maksimalno 4 osobe. Soba poseduje TV, mini-bar i WiFi.

Parking: Objekat poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.

Usluga: ND – noćenje sa doručkom ili PP – polupansion. U slučaju da u hotelu boravi manje od 15 osoba princip posluženja obroka je na bazi menija.

Više informacija na sajtu hotel ZEPTER

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ZEPTER Vrnjačka banja ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji

VAŽNO:

NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

CENA UKLJUČUJE:

 • smeštaj u izabranom tipu smeštaja,
 • boravak sa uslugom po izboru,
 • gratis korišćenje sadržaja SPA & Wellness centra: zatvoreni bazen sa mineralnom vodom,
  jacuzzi, teretana i tnes centar, sauna (2 3 h dnevno – u skladu sa poštovanjem
  preporučenih mera koje se odnose na ograničeni broj ljudi u zatvorenom prostoru)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • boravišna taksa iznosi 160 rsd i osiguranje 15 rsd
 • dodatne usluge i individualne troškove
 • ostale nepomenute usluge

DOPLATE

 • cene u 1/1 sobi (noćenje sa doručkom) se uvećavaju za 3.000 rsd u odnosu na navedene cene
 • Doplata za pansionsku večeru je 1.700 rsd – švedski sto.

POPUSTI ZA DECU

 • jedno dete starosti do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi gratis;
 • jedno dete starosti do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi gratis, dok drugo dete starosti do 12 godina ostvaruje popust 50%;
 • jedno dete starosti od 7 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruje popust 30%;
 • dvoje dece starosti od 7 do 12 u pratnji jedne ili dve odrasle osobe, oba deteta ostvaruju popust po 50%;

Ukoliko Vam ponuda za Hotel ZEPTER Vrnjačka banja ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Ukoliko Vam ponuda za Hotel ZEPTER Vrnjačka banja ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja za odmor u Srbiji

Call Now Button