Nova godina ANDALUZIJA

Nova godina ANDALUZIJA
Avio prevoz
5 DANA | 4 NOĆENJA

NOVA GODINA ANDALUZIJA AVIONOM

Nova godina ANDALUZIJA – avionom / 5 dana / 4 noćenja

Paket aranžman – avio prevoz, transfer, smeštaj

TERMIN: 31.12.2023.-04.01.2024.

Andaluzija, regija u južnoj Španiji, je mesto gde tradicija, kultura i strast za životom doslovno proključaju. Ako želite doživeti nezaboravan doček Nove godine u španskom stilu, Andaluzija je savršeno mesto za to. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti Andaluziju kao destinaciju za proslavu Nove godine 2024.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA ANDALUZIJA:

1.Dan BEOGRAD – MALAGA – TORREMOLINOS
Individualno prijavljivanje i predaja prtljaga na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja na šalteru Air Serbia. Poletanje aviona za Malagu u 07:50h (JU 576). Po sletanju u Malagu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Plasa de la Mersed, Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt, Plasa de la Konstitusion.. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Individualni DOČEK NOVE 2024. godine. Noćenje.

2.Dan TORREMOLINOS – KORDOBA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Kordobu. Po dolasku panoramski obilazak: Rimski most, jevrejska četvrt… Obilazak La Mazquite (džamija katedrala – ulaznica uključena u cenu). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.Dan TORREMOLINOS – MARBELJA – RONDA – TORREMOLINOS
Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog letovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Nakon obilaska, povratak u hotel. Noćenje.

4.Dan TORREMOLINOS – SEVILJA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Sevilju, glavni grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir, i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope. Po dolasku panoramski obilazak: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar – stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5.Dan TORREMOLINOS – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 17:50h (JU 579). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 21h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA ANDALUZIJA – 769€

* PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

Nova godina Andaluzija

OPIS HOTELA:

APARTHOTEL BAJONDILLO 4*
Lokacija: Aparthotel Bajondillo se nalazi na plaži u Toremolinosu., na oko 3km od Akva parka Aqualand. Grad Malaga udaljen je oko 12km, aerodrom 6 km.
Sadržaj: U sklopu kompleksa nalazi se veliki vrt sa mediteranskim biljem, bazen na otvorenom, bar pored bazena, stolovi za stoni tenis, igraonica, biblioteka, Wi-Fi besplatan u celom objektu .
Smeštaj: Sve sobe sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom. Svi apartmani imaju sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se pogled na more.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni/švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.bajondillo.com/

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA MALAGA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – Malaga – Beograd (prevoznik Airserbia),
 • aerodromske takse – 39€ (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
 • smeštaj u Aparthotelu Bajondillo 4* u Torremolinosi, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto),
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
 • agencijske usluge,
 • panoramsko razgledanje Malage,
 • usluge lokalnih vodiča

ARANŽMAN NOVA GODINA MALAGA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),
 • doplata za 1/1 sobu 180 € (NA UPIT).

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Sevilja – 80 €,
 • Kordoba – 90 € (sa ulaznicom za La Mazquitu)
 • Marbelja, Ronda – 65 €,

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina MALAGA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button