Nova godina VALENSIJA

Nova godina VALENSIJA
Avio prevoz
5 DANA | 4 NOĆENJA

NOVA GODINA VALENSIJA AVIONOM 2024

Nova godina VALENSIJA – avionom / 5 dana / 4 noćenja

Paket aranžman – avio prevoz, transfer, smeštaj

TERMIN: 31.12.2023.-04.01.2024.

Valensija, prelep grad na obali Sredozemnog mora, nudi jedinstveno iskustvo za doček Nove godine. Ova španska destinacija, poznata po svojoj kulturi, gastronomiji i spektakularnoj arhitekturi, pruža raznolike mogućnosti za proslavu. Doček Nove godine u Valensiji pruža nezaboravno iskustvo uz mediteransku atmosferu, spektakularni vatromet i ukusnu špansku kuhinju. Bez obzira da li ste zaljubljeni par, putujete sa porodicom ili prijateljima, Valensija će vas očarati svojim šarmom i ostaviti vam nezaboravne uspomene na proslavu Nove godine.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA VALENSIJA:

1. dan BEOGRAD – VALENSIJA
Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Valensiju u 17:05h (JU 594). Sletanje u Valensiju u 19:55h. Smeštaj u hotel. Doček Nove godine 2024. Noćenje.

2. dan VALENSIJA
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada busom i pešice: Oceanografic (akvarijum), grad umetnosti i kulture (Ciudad de arts & ciencias), jedinstveni park dužine 9 km u bivšem isušenom koritu reke Turije, panoramski obilazak 15 mostova, park Guliver, Palau de la Musica, Puente de las Flores (most od cveća) – najlepši most Valensije, obilazak „kapije Valensije“ Torres de Serrano i Torres de Quart, stadion čuvenog fudbalskog kluba Valensije – Mestalla (bez ulaska), obilazak Ruzafe (kosmopolitski i avangardni deo grada koji obiluje ateljeima, studijima, barovima, uličnim sviračima i brojnim restoranima), obilazak Banco de España u centru grada (zvanično najlepše zgrade Valensije) i obilazak Plaza de Torros, Estacion de Nord, Plaza de Ayutamiento, calle Colon (Kolumbova ulica i trg)… Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan VALENSIJA
Slobodan dan ili fakultativni izlet do autentičnih vinarija. Na oko 40 minuta od centra grada, nalazi se više od 100 autentičnih vinarija sa vinogradima, podrumima, zanatskom i industrijskom proizvodnjom vina sa zaštićenim geografskim poreklom. Smatra se da je prvi čokot na Iberijskom poluostrvu upravo ovde zaboden, te da nakon što je nikao, još od Rimljana pa sve do danas, započet je proces rasta i razvoja vinskog bogatstva Španije. Bobal, čuveno autentično valensijsko vino zaštićenog porekla, poput Cabernet Sauvignon, doživećete svim čulima i poneti sa sobom kao posebno iskustvo. Moguć obilazak vinograda i vinarija, kao i kupovine vina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan VALENSIJA

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet Valensija kroz istoriju. Fantastična kulturno-istorijska tura koju ne treba propustiti. Prolaskom kroz kapiju Valensije (kojih je nekad bilo 26), ulazi se u prošlost i preko istorijske rute koja počinje na Taifa de Valencia i Plaza de la Virgen (Bogorodičin trg) putuje se kroz vekove uz arhitekturu i istorijska obeležja. Bitke, osvajanje i rađanje Valensije, zaštitnik grada, Katedrala Valensije posvećena Presvetoj Bogorodici, Sveti Gral – Čaša sa Tajne večere, Tribunal de las Aguas – usmeni sud zaštićen UNESCO-m, Bazilika (Basilica de desesperados), Micalet toranj, rimske iskopine, arapska tržnica, rimska kupatila, Mercat Central centralna valensijska pijaca vanserijske arhitekture (Art Nouveau), obilazak zvanično najuže zgrade na svetu, Lonja de Seda – srednjevekovna tržnica mediteranske gotike koja je danas deo zaštićenih „Puteva svile“, palate Bordžija i fakultativni odmor uz čuveno valensijsko piće – Agua de Valencia u autentičnim barovima baroknog stila. Churros (španska poslastica), horchata – valensijsko biljno mleko sa izuzetnim svojstvima, sendvič sa španskom šunkom ili dobar sladoled. Izlazak kroz drugu kapiju i put u obilazak arhitekture budućnosti. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan VALENSIJA – BEOGRAD
Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 09:50h (JU 591). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 12:30h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA VALENSIJA – 819€ / 789*

* PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

Novi godina Valensija, Doček Nove godine u Valensiji

OPIS HOTELA:

Hotel EUROSTARS ACTEON 4* je smešten u širem centru grada, na oko 3 km od Basillice de la Mare i Cathedrale.  Ovaj moderan i elegantan hotel poseduje recepciju, a la carte restoran, bar.  Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom, telefonom, TV, klima uređaj, besplatan wi-fi i et za kafu/čaj. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto) Više informacija o hotelu na https://www.eurostarshotels.com/

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA VALENSIJA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – Valensija – Beograd (prevoznik Airserbia),
 • aerodromske takse – 47 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
 • smeštaj u hotelu sa 4* u Valensiji, na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
 • agencijske usluge,
 • panoramsko razgledanja grada,
 • usluge lokalnih vodiča

ARANŽMAN NOVA GODINA VALENSIJA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),
 • doplata za 1/1 sobu 240 € (NA UPIT).

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Autentične vinarije – 65 €,
 • Valensija kroz istoriju – 35 €

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina VALENSIJA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button