Nova godina BUKUREŠT

Nova godina BUKUREŠT
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

BUKUREŠT – BRAŠOV – BRAN

Nova godina Bukurešt Rumunija – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

Nova godina je vreme čarolije i obećanja, a nema boljeg mesta za doček Nove godine nego u prelepom Bukureštu, glavnom gradu Rumunije. Ovaj grad, sa svojom bogatom istorijom, tradicijom i energijom, pretvara se u pravu bajku tokom praznične sezone. Doček Nove godine u Rumuniji je nezaboravno iskustvo, ispunjeno svetlom, muzikom i toplim emocijama.

TERMIN: 29.12.2023.-02.01.2024.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA BUKUREŠT:

1.DAN putovanja BEOGRAD – SMEDEREVO- POŽAREVAC -BUKUREŠT

Sastanak grupe u 18.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 19.00 h. Vožnja autobusom kroz Rumuniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN BUKUREŠT

Po dolasku informativno, panoramsko razgledanje Bukurešta: Trijumfalna kapija, Palata pravde, Parlament, Trg Revolucije, Rumunski atenaum, Muzej umetnosti (nekadašnja kraljevska palata), Univerzitetska biblioteka, Senat, crkva Kreculesku… Bukurešt je grad koji koji nosi epitet „Pariz Istoka“,i jedan je od najvećih i najlepših gradova jugoistočne Evrope. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima posle 15.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti . NOĆENJE.

3.DAN BUKUREŠT – BRAŠOV – BRAN – BUKUREŠT

DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti , a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Brašov i Bran. Vožnja ka Brašovu – srednjevekovnom gradu sa istorijskim centrom, baroknim fasadama i kao takav predstavlja centralni deo Transilvanije. Informativno razgledanje grada: čuvena Crna crkva, Gradska većnica, šetnja najužom gradskom ulicom Strada Sforii, glavni Trg Piata Sfatlui… Slobodno vreme. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča nastavak vožnje ka srednjevekovnom dvorcu Bran, smeštenog u podnožju Karpata, koji je poznat iz legende o grofu Drakuli. Slobodno se može reći da ovaj dvorac predstavlja zaštitni znak Rumunije. Prema predanju, u njemu je 1462. bio zatočen grof Drakula. Dvorac je smešten na vrhu visoke stene i sama istorija ovog dvorca obavijena je misterijom….Povratak u Bukurešt u večernjim satima . Doček najluđe noći na ulicama i trgovima (individualno). Srećna Nova godina!!! NOĆENJE.

4.DAN BUKUREŠT – BEOGRAD

DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualno razgledanje grada, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet – pešačko razgledanje starog dela grada, gde ćete videti neke od glavnih znamenitosti ovog grada kao što su, ostaci palate sagrađene od strane Vlada Cepeša (Drakule), sedište Rumunske Nacionalne banke, pravoslavne crkve kao što su Stavropoleos, Sain Anton, zatim Hanul lui Manuc, mesto koje je bilo glavna polazna tačka sastajališta srednjovekovnih rumunskih trgovaca…ovaj deo grada je veoma popularan deo Bukurešta, gde se okuplja lokalno stanovništvo i turisti kako bi osetili pravi duh i atmosferu grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju. Sastanak grupe oko 19.00 časova po lokalnom vremenu i polazak za Srbiju. Noćna vožnja uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti…..

5.DAN BEOGRAD

… Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u prepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA BUKUREŠT – 179€ / 159€*

Nova godina Bukurest
Nova godina Bukurest

OPIS HOTELA:

Hotel My Continental Bucharest 3* – nalazi se na dobroj lokaciji, na oko 200 m od železničke stanice i 2 km od centra Bukurešta. Sve sobe su sa TWC-om i TV-om. Gostima hotela su na raspolaganju recepcija , restoran i bar. Doručak je na bazi švedskog stola. https://mycontinental-bucuresti.continentalhotels.ro/ ili sličan.

Hotel Ibis Styles Bucharest City Center 3* – nalazi se u centru Bukurešta. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobusko stajalište. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, sefom i klima uređajem. Gostima hotela su na raspolaganju recepcija , restoran i bar. Doručak je na bazi švedskog stola. https://ibisstylesbucharestcenter.com/ro/ ili sličan.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA BUKUREŠT OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu putovanja,
 • 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta),
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja..

ARANŽMAN NOVA GODINA BUKUREŠT NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 75€
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Brašov, i zamak Bran – 40 € (cena uključuje prevoz, ulaznicu u zamak Bran), (neophodan minimum od 30 putnika ),
 • Pešačko razgledanje grada – 15 € (Dolazak do mesta gde počinje izlet kao i povratak je u sopstvenoj organizacij, neophodan minimum od 20 putnika ).

Realizacija fakultativnih izleta zavisi ce od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu važile u trenutku putovanja. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika-a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

Dvorac Bran Rumunija, Drakula tura, Dvorac grofa Drakule
Dvorac Bran Rumunija

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina Bukurešt ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


Call Now Button