fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina VENECIJA

Nova godina VENECIJA
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U VENECIJI

sa posetom Trstu

Nova godina Venecija – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

TERMIN: 30.12.2018. – 03.01.2019.

Venecija – nevesta mora i kraljica Jadrana, grad vode i mostova, raskošne arhitekture i jedinstvenih ambijenata, bogate istorije i posebne atmosfere. Danas se u Veneciji nalazi na 188 ostrva koje razdvaja više od 170 kanala i spaja preko 400 mostova. Posetiti ovaj grad znači poći u susret prošlosti i to onom najlepšem i najvrednijem delu,te stoga nije ni čudo što su kroz vekove ali i danas umetnici i intelektualci,pesnici dolazili u Veneciju u potrazi za inspiracijom, ali i da uživaju u materijalnoj i duhovnoj raskoši koju krije ovaj grad. Venecija je uvek lepa, a u vreme novogodišnjih praznika, veličanstvena. Verona, grad Romea i Julije nam je takođe omiljena odrednica kada posećujemo ovaj deo Italije.. Pre uživanja u lepotama ovih gradova, svratićemo u Trst, a zatim otići na savršeno mesto gde ćemo zadovoljiti uvek prisutnu potrebu za šopingom. Evo kako smo mi to zamislili..

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan /30.12.2018/: NOVI SAD – BEOGRAD
Polazak u 19:00h iz Novog Sada, sa parkinga kod Lokomotive, a iz Beograda u 20:00h. Tačno vreme i mesto polaska proveriti u agenciji dva dana pred put. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
2. Dan /31.12.2018/: TRST – OUTLET PALMANOVA – NOVENTA DI PIAVE – VENECIJA – NOVENTA DI PIAVE
Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini, Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji se sastoji od velikog broja radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću…). Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do mesta Noventa di Piave – gradića u regiji Veneto, nedaleko od Venecije, gde se preko puta hotela nalazi jedan od većih Outlet centara McArthurGlen Designer. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativno odlazak za Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE 2019. GODINE! U dogovoreno vreme povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje.
3. Dan /01.01.2019/: NOVENTA DI PIAVE – VERONA – PADOVA – NOVENTA DI PIAVE
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća…Slobodno vreme za uživanje i šetnju jednim od najlepših gradova regije Veneto. Nakon obilaska Verone, odlazak do Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u Noventa di Piave. Noćenje.
4. Dan /02.01.2019/: NOVENTA DI PIAVE – VENECIJA – BEOGRAD – NOVI SAD
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto… Nakon obilaska slobodno vreme. U kasnim poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.
5. Dan /03.01.2019/: BEOGRAD – NOVI SAD
Dolazak u Beograd/ Novi Sad u jutanjim časovima na mesto polaska.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA VENECIJA: 125 €

PROMO CENA 109 € – do 17.11.2018.

OPIS HOTELA

BASE TO STAY 4* je smešten u mestu nedaleko Venecije, u prelepom italijanskom gradu Noventa di Piave. Ovaj hotel vrhunske usluge i modernog dizajna nudi odličan smeštaj svim svojim gostima. Svaka savremeno dizajnirana soba ima tuš/wc, kablovski internet, AC, fen za kosu. Hotel raspolaže recepcijom 24h, lobijem, restoranom, wi-fi internetom, parkingom, baštom. Gosti mogu da se opuste u salonima hotela Base To Stay, koji se nalaze na otvorenom i unutar objekta. Detaljnije o ovom hotelu možete videti prateći link: http://www.basehoteltostay.it/en/hotel

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (AC,DVD);
 • smeštaj u hotelu 4* u mestu Noventa di Piave, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 sobama (doručak-kontinentalni);
 • razgledanje Trsta i Venecije u pratnji vodiča i poseta tržnom centru Palmanova;
 • usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno putno osiguranje
 • vožnju brodom do Venecije (povratna karta), plaća se na licu mesta: 25 € odrasli / 15 € deca (za Novogodišnju noć); 20 € odrasli / 12 € deca (za 02.01.2019.);
 • fakultativni obilasci i ulaznice.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Verona i Padova – 25 € odrasli / 15 € deca

POPUSTI i DOPLATE:

 • doplata za 1/1 sobu 50€ / na upit;
 • popust za dete do 12 god. sa dve punoplatežne osobe – 10 €.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Astra Tours 021

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina Amsterdam ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button