Putovanje PORTOROŽ

Putovanje PORTOROŽ
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆI

PORTOROŽ – PIRAN – ROVINJ – TRST

Putovanje Portorož Slovenija autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Putovanje Portorož autobusom – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMINI U 2024.:

FEBRUAR:14.02.
MART:07.03.

PROGRAM PUTOVANJE PORTOROŽ:

1.DAN: putovanje BEOGRAD / PORTOROŽ
Sastanak grupe u 21:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 22h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN: PORTOROŽ / PIRAN
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu. Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. Noćenje.

3.DAN: PORTOROŽ / Fakultativno ROVINJ / PORTOROŽ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet poseta Isatrskom gradu Rovinju jednom od najslikovitijih i najromatičnijih gradova na Mediteranu. Ono što ga izdvaja od ostalih Istarskih gradova je priroda koja će Vas zadiviti, raznovrsnost arhitektonskih stilova, gradska kultura, stari grad koji je proglašen za spomenik kulture. Po dolasku odlazak u informativnu šetnju istoriskim jezgrom ovog šarmantnog grada. Uske kamene popločane uličice, šarene uske zgrade, cvetni trgovi i pogled na okolna ostrva sa platoa ispred crkve svete Eufemije učiniće Vas da ponovo poželite da mu se vratite. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. NOĆENJE.

4.DAN: PORTOROŽ / TRST / PORTOROŽ / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Trsta. Po dolasku, kraći informativni obilazak grada – pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti… Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 18:00 h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti..

5.DAN: BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PORTOROŽ

PUTOVANJA.2024HOTELUSLUGA NDUSLUGA PP
14.02.-18.02.HISTRION 3*209€/189€*239€/219€*
07.03.-11.03.VILE PARK PREMIUM3*189€ / 169€*219€/199€*

putovanje Portoroz autobusom

OPIS HOTELA:

VILE PARK 3* je jedan od tri hotela koja čine BERNARDIN kompleks, pored njega u neposrednoj blizini se nalazi I hotel Histrion. Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gosti hotela Vile Park koriste restoran za doručak i večeru u hotelu Histrion. Zbog renoviranja bazena u hotelu Histrion nije moguce kupanje u Laguni Bernardin kao i usluge koriscenja wellness i kozmetičkog centra (masaže, kozmetički tretmani itd…)… Doručak je na bazi švedskog stola. http://www.bernardingroup.si/en/
hotel Ville Park Portoroz
HISTRION 4* se nalazi pored nekadašnjeg manastira St. Bernardin po kome je hotelski kompleks dobio ime i raspolaže sa 276 komforno opremljenih soba sa pogledom na lagunu ili more. Standardn sobe su sa balkonom, TWC, telefonom, SAT TV, mini barom, klima uređajem i fenom. U sklopu hotela nalaze se restorani Pristan i Taverna, lobi bar, cafe, wellness centar Histrion, sef na recepciji, parking.
http://www.bernardingroup.si/en/

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE PORTOROŽ OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. švedski sto – samoposluživanje) u hotelu po izboru u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN PUTOVANJE PORTOROŽ NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi za Vile park Premium 3* – 45€
 • POPUSTI ZA DECU OD 0-12 god u sobi sa dve punoplatežne osobe. – 20 €.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
 • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Rovinj – 25€ odrasli, 20€ deca do 12god,
 • Trst – 25€ odrasli, 20€ deca do 12god,
 • Cena ne uključuje potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner .
 • Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja, prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i potpumu ili delimičnu nemogućnost realizacije izleta , što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti.

Aranžman putovanje Portorož autobusom je rađen na bazi minimum 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

 • Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

  Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
  Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


  BRZA PROVERA


Call Now Button