fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje PORTOROŽ

Putovanje PORTOROŽ
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

PORTOROŽ – PIRAN – KOPER – IZOLA – TRST

Portorož – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

Portorož, po mnogima s razlogom nazvan “luka ruža”. Ovaj predivan primorski grad je poznat ne samo kao zdravstveni i klimatski rezort već i kao mondensko mesto. Specifičan položaj u severnom delu piranskog zaliva čini ga zaštićenim od severnih vetrova čak i u zimskom periodu te ga odlikuje ga blaga mediteranska klima. Zato, neka Vaš predah od svakodnevnice bude u lepoti jadranske obale, opustite se u toploj morskoj vodi i sve to začinite odličnim italijanskim kapućinom u nekom šik kafeu.

TERMIN: 23.05.-27.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanja (23.05. četvrtak) BEOGRAD – PORTOROŽ
Sastanak grupe u 21.15h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predvidjeno vreme polaska u 22h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (24.05.petak) PORTOROŽ – PIRAN
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 14h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu ili opuštanje i kupanje u zatvorenim hotelskim bazenima sa grejanom morskom vodom i wellness aktivnosti (gosti hotela Vile Park koriste bazenski kompleks LAGUNA u hotelu Histrion koji se nalazi odmah pored hotela Bernardin). Mogućnost večere uz doplatu. Noćenje.

3.DAN(25.05. subota) PORTOROŽ – TRST – PORTOROŽ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Portorožu, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Trsta. Po dolasku, kraći informativni obilazak grada – pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti… Povratak u hotel u Portorožu. Mogućnost večere uz doplatu. NOĆENJE.

4.DAN (26.05. nedelja) PORTOROŽ – KOPAR – IZOLA – PORTOROŽ – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Izolu. Vožnja do Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradić i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain na Prešernovom trgu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Izolu. Po dolasku šetnja živopisnim uličicama gde su još uvek mogu naći tragovi Rimskog carstva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti… Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 19h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti…

5.DAN (27.05. ponedeljak) BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 09.00. časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:

VILLE PARK 3* – 129 € / 109 € *
GH BERNARDIN 5* – 189 €

* Broj mesta po promo ceni je ograničen

OPIS HOTELA:

 • VILLE PARK 3* je jedan od tri hotela koja čine ovaj kompleks, pored njega u neposrednoj blizini se nalazi i hotel Histrion gde su gostima hotela Vile Park na raspolaganju besplatno kupanje u Laguni Bernardin kao i usluge wellness i kozmetičkog centra uz doplatu (masaže, kozmetički tretmani itd…). Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gostima su na raspolaganju morski park Laguna Bernardin, plaža sa spoljnim bazenima Arcobaleno, riblji restoran Barka i taverna Mediteran. http://www.bernardingroup.si/en/

hotel Ville Park Portoroz

 • GH BERNARDIN 5* je prestižan hotel nalazi se na samoj obali mora između Portoroža i Pirana, okružen predivnom borovom šumom. Sve sobe su sa TWC, telefonom, balkonom, klima uređajem, SAT TV, mini barom, fenom, sefom. Sve sobe imaju balkon i pogled more. Gostima hotela su na raspolaganju zatvoren bazen sa grejanom morskom vodom, welness centar, Grand restoran i a la carte restorani Pećina i Sunset, Grand cafe i koktel lounge sa piano barom, Grand bašta, čuvani parking, kongresni centar. http://www.bernardingroup.si/en/

hotel GH Bernardin Portoroz

 • HISTRION 4* se nalazi pored nekadašnjeg manastira St. Bernardin po kome je hotelski kompleks dobio ime i raspolaže sa 276 komforno opremljenih soba sa pogledom na lagunu ili more. Standardn sobe su sa balkonom, TWC, telefonom, SAT TV, mini barom, klima uređajem i fenom. U sklopu hotela nalaze se restorani Pristan i Taverna, lobi bar, cafe, wellness centar Histrion, sef na recepciji, parking. http://www.bernardingroup.si/en/
Hotel Histrion Portoroz
Hotel Histrion Portoroz

Napomena za smeštaj:
U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Portorožu obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 467 dinara (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

DOPLATA ZA POLUPANSION:

 • Histrion 4* – 26 €
 • GH Bernardin 5* – 35 €
 • polupansion podrazumeva dve samoposlužne večere tzv. »švedski sto«.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Kopar i Izola (10 €),
 • Trst (10 €) .
 • Cena ne uključuje potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner .

POPUSTI i DOPLATE

 • POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi za GH Bernardin 5* – 60 € , za Vile park 3* – 40 €.
 • POPUSTI ZA DECU OD 0-11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe – 20 €.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ostale ponude za putovanja u Sloveniju

Autobuske karte za Sloveniju

Call Now Button