Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje PORTOROŽ

Putovanje PORTOROŽ
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

PORTOROŽ – PIRAN – KOPER – IZOLA – TRST

Portorož – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

Portorož, po mnogima s razlogom nazvan “luka ruža”. Ovaj predivan primorski grad je poznat ne samo kao zdravstveni i klimatski rezort već i kao mondensko mesto. Specifičan položaj u severnom delu piranskog zaliva čini ga zaštićenim od severnih vetrova čak i u zimskom periodu te ga odlikuje ga blaga mediteranska klima. Zato, neka Vaš predah od svakodnevnice bude u lepoti jadranske obale, opustite se u toploj morskoj vodi i sve to začinite odličnim italijanskim kapućinom u nekom šik kafeu.

TERMIN: 30.10., 05.11., 19.11., 26.11., 03.12., 10.12. i 17.12.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanja BEOGRAD / PORTOROŽ
Sastanak grupe u 22.15h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.00h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN PORTOROŽ / PIRAN
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 14h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu ili opuštanje i kupanje u zatvorenim hotelskim bazenima sa grejanom morskom vodom i wellness aktivnosti (gosti hotela Vile Park koriste bazenski kompleks u hotelu Histrion koji se nalazi odmah pored hotela Bernardin). Mogućnost večere uz doplatu. NOĆENJE.

3.DAN PORTOROŽ / Fakultativno POSTOJNSKA JAMA / PORTOROŽ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Portorožu, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet – poseta Postojnskoj jami – najatraktivnijoj jami na svetu. Krenućete na nezaboravnu vožnju podzemnim vozićem i doživećete podzemni raj koji su milionima godina oblikovale sitne kapljice. Voz nas dalje vodi sve do Velike gore koja predstavlja najvišu tačku obilaska,a potom svoju avanturu nastavljamo pešice uz razgledanje jednog čudesnog podzemnog carstva bogatog pećinskim nakitom najraznovrsnijih boja i oblika. Pećina krije i mnostvo endema, a najčuveniji je „mladunče zmaja“ odnosno čovečja ribica koju ne mozemo videti u prirodnom okruženju, već u veštačkom bazenu koji se nalazi u jednoj od dvorana Postojnske pećine. U pećini je stalna temperatura od 8 do 10 stepeni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti… Povratak u hotel u Portorožu. Mogućnost večere uz doplatu. NOĆENJE.

4.DAN PORTOROŽ / Fakultativno KOPAR i IZOLA / PORTOROŽ / BEOGRAD
DORUČAK . Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Izolu. Vožnja do Kopra. Po dolasku u ovaj lučki i najstariji grad u Sloveniji, sledi odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i neobične fontane Ponte koja se nalazi na Prešernovom trgu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Izolu. Po dolasku šetnja živopisnim uličicama gde su još uvek mogu naći tragovi Rimskog carstva. Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 19.00h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti.

5.DAN BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 09.00h (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:

TERMIN30.10. 03.11.05.11. 09.11.19.11. 23.11.26.11. 30.11.03.12. 07.12.10.12. 14.12.17.12. 21.12.
VILLE PARK 3*99*/12999*/12999*/12999*/12999*/12999*/12999*/129
HISTRION 4*149149149149149149149
GH BERNARDIN 5*179179179179179179179

* Broj mesta po promo ceni je ograničen

OPIS HOTELA:

 • VILLE PARK 3* je jedan od tri hotela koja čine ovaj kompleks, pored njega u neposrednoj blizini se nalazi i hotel Histrion gde su gostima hotela Vile Park na raspolaganju besplatno kupanje u Laguni Bernardin kao i usluge wellness i kozmetičkog centra uz doplatu (masaže, kozmetički tretmani itd…). Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gostima su na raspolaganju morski park Laguna Bernardin, plaža sa spoljnim bazenima Arcobaleno, riblji restoran Barka i taverna Mediteran. http://www.bernardingroup.si/en/

hotel Ville Park Portoroz

 • GH BERNARDIN 5* je prestižan hotel nalazi se na samoj obali mora između Portoroža i Pirana, okružen predivnom borovom šumom. Sve sobe su sa TWC, telefonom, balkonom, klima uređajem, SAT TV, mini barom, fenom, sefom. Sve sobe imaju balkon i pogled more. Gostima hotela su na raspolaganju zatvoren bazen sa grejanom morskom vodom, welness centar, Grand restoran i a la carte restorani Pećina i Sunset, Grand cafe i koktel lounge sa piano barom, Grand bašta, čuvani parking, kongresni centar. http://www.bernardingroup.si/en/

hotel GH Bernardin Portoroz

 • Hotel HISTRION 4* se nalazi pored nekadašnjeg manastira St. Bernardin po kome je hotelski kompleks dobio ime i raspolaže sa 276 komforno opremljenih soba sa pogledom na laguni ili more. Standardnbe sobe su sa balkonom, TWC, telefonom, SAT TV, mini barom, klima uređajem i fenom. U sklopu hotela nalaze se restorani Pristan i Taverna, lobi bar, cafe, wellness centar Histrion, sef na recepciji, parking. www.bernardingroup.si/en/
Hotel Histrion Portoroz
Hotel Histrion Portoroz

Napomena za smeštaj:
U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu 3*, 4* ili 5* u Portorožu,
 • obilaske prema programu,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje ,
 • obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 6,0€ ukupno za 2 noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

DOPLATA ZA POLUPANSION:

 • Hoteli Histrion i Vile Park 30€,
 • hotel Bernardin 35€ (polupansion podrazumeva 2 samoposlužne večere tzv »švedski sto«).

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Kopar i Izola 12 €,
 • Postojnska jama 35 €.
 • Cena uključuje prevoz i ulaznicu. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

POPUSTI i DOPLATE

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata za Vile Park 3* iznosi 39€, doplata za Histrion 4* iznosi 49€, doplata za Bernardin 5* iznosi 59€.
 • POPUSTI ZA DECU OD 0-6,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe u zajedničkom ležaju popust -35€, dete od 7-14,99 godina na pomoćnom ležaju ima popust -20 €.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

NAPOMENA

Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga,  može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta,nacina usluzivanja obroka, odsustva pojedinih sadrzaja u hotelu,  važećih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak granica i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju napred navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promene smeštajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predvidjenih Zakonom. Imajući uvidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predvidjena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica kršenja obvezujućih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice. S obzirom na novonastalu situaciju,  procedure na graničnim prelazima kao i na mogućnost nastupanja nepredvidjenih situacije,i u toku putovanja, organizator putovanja ne može garantovati predvidjenu satnicu dolaska na destinaciju i povratka, te iz istih razloga zadržava pravo promene rute putovanja (granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, kao i pravo promene redosleda odvijanja pojedinih sadržaja iz programa putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi  molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče. Putnik potvrđuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnih uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti, od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciju menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje odredjenih formulara na granici,  posebni testovi koje zahteva odredišna ili tranzitna zemlja, eventualna izolacija itd.) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja, i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ostale ponude za putovanja u Sloveniju

Autobuske karte za Sloveniju

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad