Putovanje PORTOROŽ

Putovanje PORTOROŽ
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆI

PORTOROŽ – PIRAN – KOPAR – IZOLA – TRST

Putovanje Portorož Slovenija autobusom / 5 dana / 2 noćenja

Putovanje Portorož autobusom – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMINI U 2023.:

MART: 08.03.-12.03.
APRIL: 14.04.-18.04. i 29.04.-03.05.

PROGRAM PUTOVANJE PORTOROŽ:

1.DAN putovanja BEOGRAD – PORTOROŽ
Sastanak grupe u 21.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 22.00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN PORTOROŽ – PIRAN
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu. Mogućnost večere u restoranu hotela HISTRION uz doplatu. Noćenje.

3.DAN PORTOROŽ – KOPAR – IZOLA – PORTOROŽ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Izolu. Vožnja do Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradić i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain na Prešernovom trgu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Izolu. Po dolasku šetnja živopisnim uličicama gde su još uvek mogu naći tragovi Rimskog carstva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Mogućnost večere u restoranu hotela HISTRION uz doplatu. NOĆENJE.

4.DAN PORTOROŽ – TRST – PORTOROŽ – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Trsta. Po dolasku, kraći informativni obilazak grada- pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv.Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti… Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 18h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti..

5.DAN BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PORTOROŽ

PUTOVANJA.202313.02. 17.02.08.03. 12.03.14.04. 18.04.29.04. 03.05.
Noćenje/doručak149€149€159€169€
Polupansion189€189€199€209€

putovanje Portoroz autobusom

OPIS HOTELA:

VILE PARK 3* je jedan od tri hotela koja čine BERNARDIN kompleks, pored njega u neposrednoj blizini se nalazi I hotel Histrion. Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gosti hotela Vile Park koriste restoran za doručak i večeru u hotelu Histrion. Zbog renoviranja bazena u hotelu Histrion nije moguce kupanje u Laguni Bernardin kao i usluge koriscenja wellness i kozmetičkog centra (masaže, kozmetički tretmani itd…)… Doručak je na bazi švedskog stola. http://www.bernardingroup.si/en/

hotel Ville Park Portoroz

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN PUTOVANJE PORTOROŽ OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. švedski sto – samoposluživanje) u hotelu po izboru u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN PUTOVANJE PORTOROŽ NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi – 40 €.
 • POPUSTI ZA DECU OD 0-12 god u sobi sa dve punoplatežne osobe. – 20 €.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
 • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova. DOPLATA ZA POLUPANSION dnevno po osobi : Hotel VILLE PARK – 26 € , GH Bernardin 5* 30 €, (polupansion podrazumeva dve samoposlužne večere tzv »švedski sto«).

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Kopar i Izola 15 €,
 • Trst 25 €.
 • Cena ne uključuje potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner .
 • Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja, prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i potpumu ili delimičnu nemogućnost realizacije izleta , što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti.

Aranžman putovanje Portorož autobusom je rađen na bazi minimum 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati kupovinom polise od otkaza putovanja u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Call Now Button