Vila LARUS Palić

Vila LARUS Palić
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi

Vila LARUS Palić se nalazi na oko 300 metara udaljenosti od Palićkog jezera. LARUS je novo izgrađena vila, porodične atmosfere obezbeđuje: 8 soba, 3 apartmana, bazen, caffé, Tv sobu i bezbedan parking prostor. Moderne, komforne sobe tople atmosfere i apartmani tehnički, dobro opremnjene obezbeđuju savršen odmor za svakog gosta. Apartmani omogućuju udoban smeštaj za veće porodice kao i višečlane družine. Villa je građjena na mestu stogodišnje porodične kuće ekološkom tehnologijom. Pri gradnji nove kuće koršćeni su i stari elementi sačuvajući palićku porodičnu tradiciju.

SMEŠTAJ VILA LARUS PALIĆ

STANDARDNA SOBA – U ponudi je na raspolaganju 1 sobu sa francuskim ležajem i 5 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajima sa mogućnošću spajanja kreveta. Svaka soba ima zasebno kupatilo (tuš kabina), fen za kosu, LCD-TV, besplatan WiFi pristup internetu, radni sto i orman. Svaka soba je klimatizovana.

PORODIČNA SOBA – U ponudi su na raspolaganju dve porodične sobe. Soba je opremljena sa francuskim ležajem i singl krevetom sa mogućnošću izvlačenja čime se dobija pomoćni ležaj. Maximalni kapacitet sobe je 4 osobe. Sobu predlažemo za četvoročlanu porodicu. Soba ima zasebno kupatilo (tuš kabina), LCD-TV, besplatan wifi pristup internetu, fen za kosu, frižider, grejalicu za vodu, radni sto i orman. Soba je klimatizovana.

STUDIO APARTMAN – Studio apartman, uređen u vidu studia, raspolaže sa jednim francuskim i jednim pomoćnim ležajem, osim toga postoji mogućnost da se smesti i krevet za dete ili još jedan pomoćni ležaj. Kuhinja je opremljena mikrotalasnom pećnicom, rešoom i frižiderom i kuhinjskim priborom. Prostran dnevni boravak je opremljen LCD televizorom, besplatnim wifi internet pristupom, a u kupatilu se nalazi tuš kabina ili kada i fen za kosu. Studio apartman je klimatizovan.

APARTMAN SA JEDNOM SPAVAĆOM SOBOM – Apartman sa jednom spavaćom sobom čine dve odvojene prostorije – dnevni boravak i spavaća soba. U spavaćoj sobi se nalaze dva ležaja- jedan francuski i jedan predviđen za jednu osobu, sa mogućnošću izvlačenja. Dnevna soba je predviđena za smeštaj dve osobe, a maksimalna iskorišćenost kapaciteta omogućuje smeštaj čak šest osoba. Kuhinja je opremljena mikrotalasnom pećnicom, rešoom, frižiderom i kuhinjskim priborom. Prostran dnevni boravak je opremljen LCD televizorom 82″, besplatnim wifi internet pristupom, a u kupatilu se nalazi kada i fen za kosu. Apartman je klimatizovan.

GALERIJA VILA LARUS PALIĆ

CENOVNIK VILA LARUS PALIĆ

SMESTAJCENA
Soba 1/14200
Soba 1/25900
Porodicna7700
App 1/28300
App 1/3 I 1/48800
App 1/5 I 1/69400
Studio 1/27700
Std 1/3 I 1/48300
 • Cene su sa PDV-om i boravišnom taksom, na bazi dnevnog najma po smeštajnoj jedinici
 • Za boravak duži od 3 noćenja tražite specijalnu ponudu
 • Pomoćni ležaj po osobi 1200 rsd
 • Noćenje za decu od 7-12g 1200 rsd
 • Doručak po osobi 700 rsd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button