Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje

Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi
2023/24

Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje se nalaze nedaleko od skijališta na Mariborskom pohorju. Apartmani se nalaze neposredno uz hotel BOLFENK, na 1050 metara nadmorske visine i 23 kilometara udaljenosti od Maribora.

APARTMANI BOLFENK MARIBORSKO POHORJE GALERIJA

APARTMANI BOLFENK MARIBORSKO POHORJE CENOVNIK

SKIJANJE.2023/2415.12. 29.12.29.12. 03.01.03.01. 03.03.03.03. 29.03.
min. noći2322
akcija7=6/7=67=6
FAMILY APP 3+1179€226€179€160€
FAMILY APP 6+1263€331€263€235€

CENA PO APARTMANU I DANU

Rezervacije hotelskog smeštaja se rade isklučivo na upit, sa odgovorom u roku od 24 do 48h od dana rezervacije.

APARTMANI BOLFENK MARIBORSKO POHORJE MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISINFORMACIJEUSLOVI PLAĆANJA

APARTMANI BOLFENK MARIBORSKO POHORJE SADRŽAJ

Gosti apartmana mogu koristiti usluge Wellness centra WELLNEST.
U apartmanskom objektu se nalazi ostava za ski opremu, a uređeno javno parkiralište je u neposrednoj blizini.

APARTMANI BOLFENK MARIBORSKO POHORJE SMEŠTAJ

Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje poseduju smeštajne jedinice različite strukture, za smeštaj 2-7 osoba.

Studio apartman 2+0 je površine oko 34m2, ima poseban ulaz sa spoljne strane i poseduje kuhinju, dnevni boravak sa kablovskom TV, bračni krevet, kupatilo sa tušem i WC.

Jednosobni apartman 3+1 je površine 54-64m2 i poseduje kuhinju, dnevni boravak sa trpezarijom (kauč na razvlačenje za 1 odraslu osobu ili 2 dece do 12g), spavaću sobu sa bračnim krevetom (ili 2 odvojena kreveta) i pomoćni ležaj na razvlačenje, kupatilo sa tušem ili kadom i WC.

Dvosobni apartman 6+1 je površine oko 82m2 i poseduje kuhinju, dnevni boravak sa trpezarijom (kauč na razvlačenje za 1 odraslu osobu ili 2 dece do 12g), spavaću sobu sa bračnim krevetom (ili 2 odvojena kreveta) i pomoćni ležaj na razvlačenje, drugu spavaću sobu sa 3 kreveta, 2 kupatila sa tušem ili kadom i WC.

Parking: Objekat ne poseduje sopstveni parking. Javni parking se nalazi u blizini.

WIFI: u zajedničkim prostorijama hotela – bez doplate.

Usluga: NA- najam

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici.

Ukoliko Vam ponuda za Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

CENA OBUHVATA:

 • najam po apartmanu po noći
 • neograničeno korišćenje zatvorenog bazena u hotelu BOLFENK
 • posteljinu i peškire;
 • završno čišćenje apartmana;
 • besplatan Wi-fi internet
 • besplatan parking (spoljni, nije čuvan)

CENA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doručak: Odrasli- 15€ ; Deca 2-12g- 10€,
 • Večera: Odrasli- 25€ ; Deca 2-12g- 17€,
 • Kraći boravak od minimalnog broja noći + 20%,
 • Dečiji krevetac ili stolica za decu: 10 €/noć,
 • Novogodišnja Gala večera 31.12.2023. po osobi: Odrasli 75 €, mlađi od 18god – 50 €,
 • Kućni ljubimci (maks. 1 kućni ljubimac u sobi) 15 € po noći,
 • Ulaz u SVET SAUNA (3 sata / finska sauna 90 °C, hromoterapijska sauna 75 °C, Tursko kupatilo 45 °C, Aroma parno kupatilo 50°C, ledena pećina, Kneipp, zona za opuštanje) – 26 € po osobi.

Ukoliko Vam ponuda za Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Supernova travel zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta agencija ne može imati uticati. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Kvantitet i izbor hrane može zavisiti od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Apartmani BOLFENK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu ili kompletnu ponudu za ski sezonu 2023/24

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button