Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje

Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje
Sopstveni prevoz Televizor Bazen Parking WiFi
2023/24

Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje je kategorisan sa 4* i nalazi se na 100 metara udaljenosti od gondole na Mariborskom pohorju. Hotel se nalazi 5500 metara udaljenosti od Maribora.

HOTEL HABAKUK MARIBORSKO POHORJE GALERIJA

HOTEL HABAKUK MARIBORSKO POHORJE CENOVNIK

USKORO

CENA PO OSOBI I DANU

Rezervacije hotelskog smeštaja se rade isklučivo na upit, sa odgovorom u roku od 24 do 48h od dana rezervacije.

HOTEL HABAKUK MARIBORSKO POHORJE MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPISINFORMACIJEUSLOVI PLAĆANJA

HOTEL HABAKUK MARIBORSKO POHORJE SADRŽAJ

U sastavu hotela HABAKUK Mariborsko Pohorje nalazi se recepcija, 3 restorana, nekoliko barova i kongresni centar, spoljni i unutrašnji bazen, dve finske saune, tursko kupatilo, masaže, fitnes studio, dva igrališta za skvoš, salon lepote i frizerski salon, garaža.

HOTEL HABAKUK MARIBORSKO POHORJE SMEŠTAJ

Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje poseduje 137 smeštajnih jedinica, različite strukture.

Standard soba poseduje TV, klima uređaj, telefon, internet, radio, mini bar, sef, bademantil i papuče, kupatilo tuš/kada, fen. Mogućnost pomoćnog ležaja u sobi.

Superior soba poseduje TV, klima uređaj, telefon, internet, radio, mini bar, sef, piće dobrodošlice (kafa, čaj), bade mantil i papuče, kupatilo tuš/kada, fen, sobe su renovirane i moderno stilizovane. Ne postoji mogućnost dodatnog ležaja.

Parking: Objekat poseduje parking.

WIFI: u zajedničkim prostorijama hotela – bez doplate.

Usluga: PP- polupansion

Važna napomena: Ne postoji mogućnost odabira određenog smeštajnog kapaciteta. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

CENA OBUHVATA:

 • izabranu uslugu, doručak i večera na bazi švedskog stola
 • neograničen ulaz u svet sauna Wellness centra HABAKUK (aroma parno kupatilo-turska sauna, ekstremna finska sauna, infra crvene saune, hromoterapijska sauna lakonium – blaga sauna)
 • neograničeno korišćenje zatvorenog bazena
 • neograničen pristup fitnes centru
 • besplatan Wi-fi internet
 • besplatan parking

CENA NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Jednokrevetna soba 1/1 – doplata 40€ po osobi po noći,
 • Soba sa balkonom 8€ po noći,
 • Dečji krevetac 5€ po noći,
 • Ručak 19€

USLOVI ZA DECU:

dete do 10 godina u sobi sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju – besplatno,

dete od 10 do 12 godina u sobi sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju 50% popusta,

dete od 2 do 6 godina u sobi sa jednom odraslom osobom na osnovnom ležaju 50% popusta

dete od 6 do 12 godina u sobi sa jednom odraslom osobom na osnovnom ležaju 30% popusta,

Soba 2+2 i porodičnim apartmanima (Family suite):
– prvo dete od 0 do 6 godina 100%, od 6 do 12 godina 50% popusta,
– drugo dete od 0 do 6 godina 50%, 6 do 12 godina 30% popusta,

3. osoba u sobi na pomoćnom ležaju 20% popusta (osobe starije od 12 godina).

Ukoliko Vam ponuda za Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Supernova travel zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta agencija ne može imati uticati. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Kvantitet i izbor hrane može zavisiti od kategorije hotela!

Ukoliko Vam ponuda za Hotel HABAKUK Mariborsko Pohorje ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja na Mariborskom pohorju ili ostalim skijalištima u Sloveniji

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu ili kompletnu ponudu za ski sezonu 2023/24

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button