Konaciste SUNCE Zlatibor

Konaciste SUNCE Zlatibor
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi

Konačište SUNCE Zlatibor se nalazi na 500 metara udaljenosti od turističkog centra Zlatibora, jezera i Kraljevog trga, u naselju Sloboda. Smeštaj u ovom objektu predstavlja kombinaciju modernog i tradicije. Nedavno renoviran objekat pruža sve uslove modernog smeštaja. Gostima su na raspolaganju restoran i kafe bar, sa širokim pogledom na zlatiborske vrhove. Svim našim gostima obezbeđen je besplatan parking, 24 časa pod video nadzorom.

Restoran se nalazi na poslednjem, trećem spratu, i omogućava gostima uživanje u neometanom pogledu na padine Zlatibora i planinski vrh Čigota. U restoranu konačišta se služi isključivo domaća, sveže pripremljena hrana. Na meniju je širok izbor lokalnih proizvoda, kajmak, sir, pršuta, med, kao i mnogi drugi, daleko poznati, specijaliteti Zlatiborskog kraja, koji će zadovoljiti i najprobirljiviji ukus. Naš kuvar i pekar će učiniti sve da zadovolje želje i najzahtevnijim sladokuscima i gurmanima.

Lobi Bar se nalazi u prizemlju objekta, odmah do recepcije. Ovde, uz neki topli napitak, ili, uz osvežavajuće alkoholno ili bezalkoholno piće, gosti mogu uživati i čitanju novina, druženju i gledanju televizije…

KONAČIŠTE SUNCE ZLATIBOR SMEŠTAJ

Objekat raspolaže sa 21 sobom i 6 apartmana, ukupnog kapaciteta 120 ležaja. Smeštajne jedinice su komforne i prostrane, poseduju prijateljsku domaću atmosferu, sa enterijerom obojenim toplim bojama.

U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, kao i petokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatila sa tuš kabinom, LCD televizor, uz besplatnu kablovsku televiziju i WiFi internet. Gostima je na raspolaganju restoran i kafe bar na trećem spratu sa širokim pogledom na zlatiborske vrhove, kao i lobi bar u prizemlju. Svim našim gostima, obezbeđen je besplatan parking, 24 časa pod video nadzorom.

Dvokrevetne sobe se nalaze na prvom i drugom spratu. Sobe su veoma komforne, površine oko 20 metara kvadratnih. Nameštaj u sobama je svetlih boja prirodnog drveta, i sadrži dva singl ležaja, ili jedan francuski ležaj, ormar za garderobu, noćni sto, toaletni sto sa ogledalom i stolicom. Sve sobe imaju LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). Sve sobe su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom. Sve dvokrevetne sobe imaju terase sa širokim pogledom na Zlatibor.

Trokrevetne sobe se nalaze u prizemlju, i na prvom i drugom spratu. Sobe pružaju mogućnost smeštaja za 3-4 gosta (deca do 7 godina starosti imaju gratis smeštaj). Sobe sadrže tri odvojena singl ležaja ili jedan frncuski i dva odvojena singl ležaja, ormar za garderobu, noćni sto, toaletni sto sa ogledalom i stolicom. Sve sobe imaju LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). Sve sobe su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom.

Četvorokrevetni apartmani su veoma prostrane smeštajne jedinice, namenjene za smeštaj porodica. Ove sobe imaju odvojen dnevni boravak, spavaću sobu i toalet. Dnevni boravak poseduje dva odvojena ležaja, sto i nekoliko stolica, LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i toaletni stočić, ormari za garderobu se nalaze u hodniku i spavaćoj sobi. Svi apartmani su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom. Apartmani na prvom spratu i prizemlju imaju prelepu, sunčanu terasu sa pogledom na padine Zlatibora.

Petokrevetni apartmani sadrže dve prostrane sobe i hodnik. U ulaznom hodniku se nalaze ormari za garderobu i obuću. Prostrani dnevni boravak sadrži dva odvojena ležaja, nakoliko fotelja, sto, LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). U spavaćoj sobi se nalaze tri odvojena ležaja, ili jedan francuski i jedan singl ležaj. Glavna karakteristika petokrevetnih apartmana je da su dizajnirani za smeštaj većih porodica ili društva od 4-5 osoba. Svi apartmani na prvom spratu imaju široku terasu sa pogledom na predivnu prirodu Zlatibora.

GALERIJA KONAČIŠTE SUNCE ZLATIBOR

 

CENOVNIK KONAČIŠTE SUNCE ZLATIBOR 2022

TIP SMEŠTAJAnoćenjeNDPPPA
Soba 1/23200370045005400
Soba 1/3, 1/43100360044005300
App 5-83000350043005200

Cena je izražena po osobi na bazi navedene usluge

DOPLATE I USLOVI:

 • obavezna boravišna taksa – odrasle osobe (preko 15 godina) – 120.00 po noćenju po osobi
 • obavena boravišna taksa – deca (od 7 do 15 godina) – 60.00 po noćenju po osobi
 • obavezna boravišna taska – deca do 7 godina – ne plaćaju
 • obavezno osiguranje (plaćaju svi gosti) – 15.00 po noćenju po osobi
 • Deca do 7 godina koriste gratis usluge smeštaja i ishrane, u pratnji dve odrasle osobe.
 • Deca do 7 godina koriste sopstveni ležaj a krevetac za bebe je dostupan na upit.
 • Deca od 7 do 15 godina ostvaruju popust 50 % na smeštaj i ishranu, koriste sopstveni ležaj
 • Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe 1 000 rsd po noći po osobi
 • U Konačištu Sunce je dozvoljen boravak kućnim ljubimcima do 6 kg, na upit. Doplata iznosi 1500 rsd za ceo period boravka.

 

FIRST MINUTE – NOVA GODINA NA ZLATIBORU!

Ponuda važi u terminu od 30.12.2022. do 03.01.2023. i obuhvata:

 • Smeštaj u standardnoj sobi na bazi 3 ili 4 noćenja sa doručkom i večerom – švedski sto
 • Besplatan parking tokom celog boravka
 • Besplatan Wifi
 • Boravišne takse
 • CENA PAKETA 3 NOĆI po osobi: 19 900,00 rsd 
 • CENA PAKETA 4 NOĆI po osobi: 24 900,00 rsd
 • Doplata za ručak  900 rsd

POPUSTI ZA DECU

 • Deca do 5 godina gratisu pratnji dve odrasle ( punoplative) osobe –koriste sopstveni ležaj, krevetac za bebe je dostupan na upit
 • Deca od 5 do 12 godina u pratnji dve odrasle ( punoplative)  osobe ostvaruju popust 50 % na smeštaj i hranu, koriste  sopstveni ležaj

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana;
 3. 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 4. platnim karticama (Dina,Master,Maestro,American Expres i Visa),
 5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Do Zlatibora iz Novog Sada možete stići redovno autobuskom linijom, dva puta dnevno tokom cele godine.

Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Zlatibor saobraća dva puta dnevno.

Call Now Button