Konaciste SUNCE Zlatibor

Konaciste SUNCE Zlatibor
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi

Konačište SUNCE Zlatibor se nalazi na 500 metara udaljenosti od turističkog centra Zlatibora, jezera i Kraljevog trga, u naselju Sloboda. Smeštaj u ovom objektu predstavlja kombinaciju modernog i tradicije. Nedavno renoviran objekat pruža sve uslove modernog smeštaja.

KONACISTE SUNCE ZLATIBOR GALERIJA:

KONACISTE SUNCE ZLATIBOR CENOVNIK

SMEŠTAJ.2023noćenjeNDPPPA
Soba 1/23200370045005400
Soba 1/3, 1/43100360044005300
App 5-83000350043005200
CENA PO OSOBI DNEVNO

Rezervacije smeštaja se rade isklučivo na upit, sa odgovorom u roku od 24 do 48h od dana rezervacije.

KONACISTE SUNCE ZLATIBOR MAPA


Proverite dostupnost smeštaja ili pošaljite zahtev za rezervaciju

Ukoliko Vam odgovara ponuda i želite da proverite dostupnost ili pošaljete zahtev za rezervaciju popunite upitnik. Molimo Vas da popunite sve stavke iz upitnika kako bi na najbolji način mogli da odgovorimo i damo odgovarajuću ponudu.
Odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku...


BRZA PROVERA


OPIS OBJEKTAOPIS SMEŠTAJAUSLOVIUSLOVI PLAĆANJA

KONACISTE SUNCE ZLATIBOR SADRŽAJ:

U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, kafe bar i lobi bar.
Restoran se nalazi na poslednjem, trećem spratu, i omogućava gostima uživanje u neometanom pogledu na padine Zlatibora i planinski vrh Čigota.

KONACISTE SUNCE ZLATIBOR SMEŠTAJ:

Objekat raspolaže sa 21 sobom i 6 apartmana, ukupnog kapaciteta 120 ležaja. Smeštajne jedinice su komforne i prostrane, poseduju prijateljsku domaću atmosferu, sa enterijerom obojenim toplim bojama.

U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, kao i petokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatila sa tuš kabinom, LCD televizor, uz besplatnu kablovsku televiziju i WiFi internet. Gostima je na raspolaganju restoran i kafe bar na trećem spratu sa širokim pogledom na zlatiborske vrhove, kao i lobi bar u prizemlju. Svim našim gostima, obezbeđen je besplatan parking, 24 časa pod video nadzorom.

Dvokrevetne sobe se nalaze na prvom i drugom spratu. Sobe su veoma komforne, površine oko 20 metara kvadratnih. Nameštaj u sobama je svetlih boja prirodnog drveta, i sadrži dva singl ležaja, ili jedan francuski ležaj, ormar za garderobu, noćni sto, toaletni sto sa ogledalom i stolicom. Sve sobe imaju LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). Sve sobe su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom. Sve dvokrevetne sobe imaju terase sa širokim pogledom na Zlatibor.

Trokrevetne sobe se nalaze u prizemlju, i na prvom i drugom spratu. Sobe pružaju mogućnost smeštaja za 3-4 gosta (deca do 7 godina starosti imaju gratis smeštaj). Sobe sadrže tri odvojena singl ležaja ili jedan frncuski i dva odvojena singl ležaja, ormar za garderobu, noćni sto, toaletni sto sa ogledalom i stolicom. Sve sobe imaju LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). Sve sobe su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom.

Četvorokrevetni apartmani su veoma prostrane smeštajne jedinice, namenjene za smeštaj porodica. Ove sobe imaju odvojen dnevni boravak, spavaću sobu i toalet. Dnevni boravak poseduje dva odvojena ležaja, sto i nekoliko stolica, LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i toaletni stočić, ormari za garderobu se nalaze u hodniku i spavaćoj sobi. Svi apartmani su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom. Apartmani na prvom spratu i prizemlju imaju prelepu, sunčanu terasu sa pogledom na padine Zlatibora.

Petokrevetni apartmani sadrže dve prostrane sobe i hodnik. U ulaznom hodniku se nalaze ormari za garderobu i obuću. Prostrani dnevni boravak sadrži dva odvojena ležaja, nakoliko fotelja, sto, LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). U spavaćoj sobi se nalaze tri odvojena ležaja, ili jedan francuski i jedan singl ležaj. Glavna karakteristika petokrevetnih apartmana je da su dizajnirani za smeštaj većih porodica ili društva od 4-5 osoba. Svi apartmani na prvom spratu imaju široku terasu sa pogledom na predivnu prirodu Zlatibora.

Usluga: polupansion /doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje/. U slučaju da u hotelu boravi manje od 15 osoba princip posluženja obroka je na bazi menija.

Više informacija na sajtu konačište SUNCE

Parking: Objekat poseduje parking.

Usluga: ND – noćenje sa doručkom ili PP – polupansion

VAŽNO:

NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

CENA UKLJUČUJE:

 • smeštaj u izabranom tipu smeštaja,
 • boravak sa uslugom po izboru,

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz
 • Boravišnu taksa 120 rsd odrasli / 60 rsd deca dnevno po osobi
 • Osiguranje 15 rsd dnevno po osobi
 • Dodatne usluge i individualne troškove
 • Ostale nepomenute usluge

DOPLATE:

 • Deca do 5 godina GRATIS
 • Deca od 5-12 godina 50% popusta na smeštaj
 • Doplata za 1/1 1500 rsd po noći

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam ponuda za Konačište SUNCE Zlatibor ne odgovara pogledajte ostale ponude smeštaja na planini Zlatibor.

 

Call Now Button