Robinson

Robinson

ROBINSON je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište ROBINSON-A je u Beogradu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije ROBINSON za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator ROBINSON objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju ROBINSON, Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se brojni aranžmani za letovanja, zimovanja, city break ture, kao i aranžmani po Srbiji.

Aranžmane agencije ROBINSON u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije ROBINSON. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija ROBINSON poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 7/2010, a poslovnica se nalazi na adresi Beogradska 29, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije ROBINSON možete pronaći na web stranici https://www.robinson.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button