Sole Azur

Sole Azur

Sole Azur je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište Sole Azur-A je u Beogradu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije Sole Azur za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator Sole Azur objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju Sole Azur Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se aranžmani za letovanje u Grčkoj i Turskoj, a od destinacije se rade letovališta na Halkidikiju, u Olimpskoj regiji, regiji Sveti Đorđe, regiji Epir i ostrva Tasos, Kefalonija, Skiatos i Lefkada, a u Turskoj letovališta Antalija, Alanja, Kemer, Side, Bele, Kušadasi i Sarimsakli.

Aranžmane agencije Sole Azur u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije Sole Azur. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija Sole Azur poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 126/2021 kategorija A, a poslovnica se nalazi na adresi Gospodar Jovanova 46, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije Sole Azur možete pronaći na web stranici https://soleazur.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Turistička agencija SOLE AZUR iz Beograda je vaša vrata ka nezaboravnim putovanjima i avanturama. Njihovi raznoliki programi putovanja zadovoljavaju različite ukuse i interese putnika, obećavajući jedinstvena iskustva.

SOLE AZUR se ponosi svojim moderno opremljenim autobusima koji garantuju udobnost i sigurnost tokom putovanja. Njihovi stručni vodiči su entuzijasti koji će vam pružiti dublje razumevanje destinacije i uputiti vas na skrivene dragulje koje treba istražiti. Tim zaposlenih u SOLE AZUR-u radi sa strašću i predanošću kako bi vaše putovanje bilo nezaboravno iskustvo.

Posebno je značajna saradnja sa turističkom agencijom MAESTRAL u Novom Sadu. MAESTRAL je ovlašćeni zastupnik SOLE AZUR-a, omogućavajući stanovnicima Novog Sada jednostavan pristup istim programima putovanja i uslugama kao i u Beogradu. Ova saradnja čini putovanja još pristupačnijim i dostupnijim svima koji žele da istraže čari turizma uz SOLE AZUR.

Uz SOLE AZUR i saradnju sa agencijom MAESTRAL, svako putovanje postaje nezaboravna avantura puna kulturnih i prirodnih čuda. Obe agencije rade zajedno kako bi vam pružile besprekorno iskustvo i omogućile vam da istražite svet bez stresa.

Call Now Button