Tim travel

Tim travel

TIM TRAVEL je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište TIM TRAVEL-A je u Beogradu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije TIM TRAVEL za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator TIM TRAVEL objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju TIM TRAVEL, Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se brojni aranžmani za letovanja, zimovanja, city break ture, kao i aranžmani po Srbiji.

Aranžmane agencije TIM TRAVEL u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije TIM TRAVEL. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija TIM TRAVEL poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 57/2021, a poslovnica se nalazi na adresi Nemanjina 40, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije TIM TRAVEL možete pronaći na web stranici https://www.timtravel.rs

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button