Turisttrade

Turisttrade

TURISTTRADE je jedna od turističkih agencija-organizatora putovanja koje posluju na teritoriji Republike Srbije. Sedište TURISTTRADE-A je u Beogradu. Turistička agencija MAESTRAL već dugi niz godina zastupa prodaju aranžmana turističke agencije TURISTTRADE za Novi Sad.

Cena aranžmana se ni u čemu ne razlikuje od cene koju je organizator TURISTTRADE objavio na svom sajtu.

Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana zastupa veći broj turističkih agencija organizatora, po apsolutno istim cenama koje bi platili kod organizatora, a ponekad i sa fleksibilnijim uslovima plaćanja. Za turističku agenciju TURISTTRADE Novi Sad je veoma važan, kao drugi po veličini grad u Republici Srbiji.

U ponudi agencije nalaze se aranžmani za letovanje u Grčkoj i Turskoj, a od destinacije se rade letovališta na Halkidikiju, u Olimpskoj regiji, regiji Sveti Đorđe i ostrva Tasos, Zakintos i Lefkada, a u Turskoj letovališta Kušadasi i Sarimsakli.

Aranžmane agencije TURISTTRADE u Novom Sadu možete rezervisati i uplatiti u poslovnici turističke agencije MAESTRAL u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 31, ili pozivom na telefonski broj 021.4721244.

Na ovoj stranici možete pronaći sve ponude turističke agencije TURISTTRADE. Molimo Vas da u obzir uzmete mogućnost da usled velikog broja promena, isteka akcija i postavljanja novih ponuda, nismo uvek u prilici da trenutno ažuriramo cenovnike. Svakako se trudimo da na vreme izvršimo promene, i ne dovodimo putnike u zabludu. U svakom slučaju za rezervaciju aranžmana koriste se cenovnik i program putovanja organizatora.

Turistička agencija TURISTTRADE poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 15/2010, a poslovnica se nalazi na adresi Golsvordijeva 34, Beograd. Kompletnu ponudu turističke agencije TURISTTRADE možete pronaći na web stranici http://www.turisttrade.com

Turistička agencija MAESTRAL sarađuje sa još mnogo organizatora putovanja koji imaju sedište na teritoriji Republike Srbije. Informacije o tome možete pronaći na stranici O NAMA

Call Now Button